Vučić je pao po svim pitanjima što se tiče Kosova i Metohije i takav treba biti razrešen na čelu Srbije

nesko101

Elita
Poruka
19.019
Aurtorska
Vreme je da se radi na smeni ovog nesrećnika koji je Srbiju doveo u ovo šizofreno stanje.
To stanje je stanje laži,medijske propagande,uništenja pariotizma i sve onog što je lepo i prirodno u Srbiji.
Ponovo je pokreno policiju,medije i sve bezbedonosne službe da se obračunaju sa svojim narodom koji se isključivo bori za svoj vazduh i svoju zdravu životnu sredinu.

Aurtorska
Vreme je da se radi na smeni ovog nesrećnika koji je Srbiju doveo u ovo šizofreno stanje.
To stanje je stanje laži,medijske propagande,uništenja pariotizma i sve onog što je lepo i prirodno u Srbiji.
Ponovo je pokreno policiju,medije i sve bezbedonosne službe da se obračunaju sa svojim narodom koji se isključivo bori za svoj vazduh i svoju zdravu životnu sredinu.
objasni to tvojim Kosovarima koji kad su neki izbori glasaju 95% za Vučića!

objasni to tvojim Kosovarima koji kad su neki izbori glasaju 95% za Vučića!
Isto kao i ti Vučić nas Srbe na Kosovu i Metohiji sve nas smatra kosovarima zato je i sve Srpsko dao u nadležnost šiptara.Tako druže tvoj iskvaren um pokušava da legitimizuje i odbrani Vučića sa lažima kako su Srbi na Kosovu krivi, jer su mogli da ga spreče. .A vi milioni van Kosova kao niste mogli bez nas.

Danas jedna baba kuka za starim vremenima i tvrdi da narod nije znao kad predsednik ide negde u svet. Smeta joj, kaže: "Šta mu najavljuju put ovde i onde po tri dana unapred? Moram da mislim da li će uopšte tamo da stigne!"
Ne kapira baba da je AV čuvan sa svih strana, pa zebe.
Gledam ja onu babu i samo sabiram i oduzimam u svojoj ludoj glavi.
Ima ona prava... I životnog staža, ali imam i ja ponešto. Baba do babe, i UB postane deda.

Aurtorska
Izvini,ali moram da ti odgovorim.Vucic je toliko stete naneo dole narodu na Kosovu i Metohiji,da ne bi bilo nikakve vajde i kada bi otisao.Samo treba neko da se nadje da naredi KFOR-u i Euleksu da rade svoj posao,jer su oni po svakom dogovoru dole postavljeni da brane Srbe od albanaca,a ne da cute i da gledaju sva ta ruzna desavanja.Sto se tice vucka,je bih ga licno poslao dole,pa neka mu Kurti radi sta hoce,jer bolje nije zasluzio.Zalosno je sta se dole desava.

Isto kao i ti Vučić nas Srbe na Kosovu i Metohiji sve nas smatra kosovarima zato je i sve Srpsko dao u nadležnost šiptara.Tako druže tvoj iskvaren um pokušava da legitimizuje i odbrani Vučića sa lažima kako su Srbi na Kosovu krivi, jer su mogli da ga spreče. .A vi milioni van Kosova kao niste mogli bez nas.
Ono kad počneš da mrziš samog sebe zbog toga što neprijatelj ima veoma jake sponzore. Pomažeš ovim lupanjem Vučku kao niko, i sam znaš, i opet teraš dalje.

Frustracije i politika, ne ide to dvoje zajedno. Ma nikako.

Neško botuje za Vučka.

To govori o dotičnom i o postavljaču teme, dotični su inače glavni faktor stabilnosti režima AV, čak mnogo više nego Đilasova kadriranja kandidata sa predstavnikom Ponošem od 17%, nije Điki lud da dozvoli da mu neki jači kandidat preotme vođstvo opozicije.
Ajde, bre, klozeti se ne odobravaju i ne postavljaju gde smislimo, nego odozgo prvo odobrenje pa onda-cepaj. Banda ista, platu primaju dobru i samo teraju. Ćuti da držim stranu? Svašta!
Pozvali me da protestujem.... Izvinite, ja kuvam danas džem i boli me uvo za vaše proteste!

Ajde, bre, klozeti se ne odobravaju i ne postavljaju gde smislimo, nego odozgo prvo odobrenje pa onda-cepaj. Banda ista, platu primaju dobru i samo teraju. Ćuti da držim stranu? Svašta!
Pozvali me da protestujem.... Izvinite, ja kuvam danas džem i boli me uvo za vaše proteste!
Koju to stranu ovde zastupam osim što konstatujem da ova dvojica leče lične frustracije na forumu? Hajde lepo objasni, uz racionalnu argumentaciju.

Aurtorska
Ali Neško i patriotizam. Neki autošovinistički?

399723723_1800893367044781_4449474000215033011_n.jpg

Back