Vučić je nesrećan čovek

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Elita
Banovan
Poruka
17.998
autorska

Da li ste za ovih 15 godina kolko je na vlasti, jednom ali jednom, videli predsednika nasmejanog, dobro raspoloženog, pozitivnog?

Možda neko i jeste , ja nisam.

Lik je non-stop nadrkan, nervozan.. Galami, svađa se.. neka tužna, pogubljena faca.. Stalno neka negativnost, pesimizam.. Idu nikad teži dani, malo će groblje biti.. kad ja odem pomrećete svi itd.. ponekad i kad se nasmeje to je onaj usiljeni, neiskreni osmeh.. jbt čovek ne zna da se smeje!

Imamo predsednika koji je nesrećan! Tužan.. Sje ban! Takvog predsednika niko na svetu nema!

Čak je i Toma Grobar znao da se nasmeje!

nikolic.jpg

autorska

Da li ste za ovih 15 godina kolko je na vlasti, jednom ali jednom, videli predsednika nasmejanog, dobro raspoloženog, pozitivnog?

Lik je non-stop nadrkan, nervozan.. Galami, svađa se.. neka tužna, pogubljena faca.. Stalno neka negativnost, pesimizam.. Idu nikad teži dani, malo će groblje biti.. kad ja odem pomrećete svi itd.. ponekad i kad se nasmeje to je onaj usiljeni, neiskreni osmeh.. jbt čovek ne zna da se smeje!

Imamo predsednika koji je nesrećan! Tužan.. Sje ban! Takvog predsednika niko na svetu nema!
Čim ti imaš potrebu da ga tako nazivaš, verujem da je tvoja projekcija u pitanju. Da li si nesećan čovek ?

Čim ti imaš potrebu da ga tako nazivaš, verujem da je tvoja projekcija u pitanju. Da li si nesećan čovek ?

Његова срећа или несрећа не загорчавају живот читавом народу, док трауме из детињства Нелеченог загорчавају живот нашем народу.

autorska

Продо душу ђаволу...

Ко има да је такав а срећан?

dragomir anđelković aleksandar vučić
TANJUG/ ANA PAUNKOVIĆ/N1
Posle toliko godina na vlasti, Aleksandar Vučić se u svom novom "planu za Srbiju" postavlja kao opozicionar i poručuje: "Vreme je za promene, evo ja vam ih nudim", opisuje politički analitičar Dragomir Anđelković. Ipak, konstatuje da takva poruka još uvek ima efekta kod dela njegovih birača, kojima se isključivo ovim planom obraća.

Oglas
"Plan za Srbiju", koji je predsednik Aleksandra Vučić objavio u listu "Kurir" - "potpuno je lažni program", smatra politički analitičar Dragomir Anđelković.

"Manje je bitno šta tu piše, već kako je spakovan - kao kratak članak sa nekoliko opštih mesta. Vučić se obraća svojim medijima, interesuju ga samo hipnotisani građani koji prate njegove medije i kojima sada on navodno nudi nešto. Deluje kao da je 'Crna Guja' snimljena o političkoj situaciji u Srbiji, i tragično. Vučić, koji je na vlasti toliko dugo, pojavljuje se kao opozicionar i kaže: 'Vreme je za promene, evo ja vam ih nudim'", opisao je on.

Moć medijske propagande je takva da, posle stalnih ponavljanja sumanutih poruka, nemali deo građana u to poveruje, istakao je Anđelković.
"To je stara Vučićeva formula koja je kroz istoriju mnogo puta davala rezultat. Sve se svodi na priču: car je dobar, ali oko cara ima mnogo mangupa, pa vama nije dobro zato što ti mangupi upropaste stvari. Ali evo, car je sada rešio da obrati pažnju na sve to, pa će počistiti mangupe'", rekao je on.
Ipak, Anđelković smatra da efekat neće biti isti, jer se Vučiću sužava ciljna grupa.
"Ovo su banalne stvari: biće vam bolje zato što ću smanjiti vladu. To je potpuna glupost, jer ima zemalja koje, kao Velika Britanija, imaju velike vlade i vrlo su efikasne. S druge strane, Uganda je za vreme diktatora Idija Amina imala četiri ministra, koji su samo slušali naređenja. Veličina vlade ne znači ništa", dodao je.

autorska

Tvoja opsednutost Vučićem je komična

Naravno da se smeje

Npr
vladimir-putin-aleksandar-vu%C4%8Di%C4%87.gif

vucic-drink.gif

Zato ni sve te njihove milijarde pokradene i sva ta lazna ulagivacka lica oko njega ne mogu da promene
jedinu i najbitniju stvar, a to je da je on samo mali, uplaseni i nesrecni covek pun mrznje i besa a cija je vrednost mnogo manja od njegovih ambicija.
I da je upravo to i razlog njegove potrebe da ga svi vole, slusaju i da ga se plase.
brt najvažnije u životu je mirna glava.. da kad uveče legneš, lepo zaspiš..!!!

Da li msiliš da neko od njih mirno spava? Možda jedino šlogirani Glišić.. lik je toliko glup da misli da je sve ovo što se dešava ok i normalno i da će večno da traje

Back