Vučić je krivično odgovoran jer je javno podstrekivao da neko gazi automobilom protestante

Pa vidiš, to je i problem. Što tvoj šef nema mooda da pošalje policiju na građane, nego šalje batinaše, huligane i bitange.

I naravno da je kriv. Godinama odrastamo u klimi nasilja. Na TV-u nas truju sa rijalitijima gde se biju žene, u skupštini se gase mikrofoni opoziciji, u institucijama Jutke i Meklareni, na izborima crni džipovi, na plantažama hašiš, sinovi medijskih tajkuna gaze devojke po ulicama, funkcioneri ubijaju na naplatnim rampama... postali smo banana država afričkog tipa. A nalazimo se u Evropi. Ne znam da li na svetu postoji veće unižavanje nekog naroda osim ovoga što su uradili Milošević i Vučić.
Prvo,nije on moj šef nego predsednik države Srbije.Drugo,ovo je hod po tankoj žici jer neko pokušava da nam nametne neke uslove,pa koristi i kuso i repato i svaku priliku za to,ali kao što možeš primetiti to ne prolazi.Kada bi se upotrebila policija da odradi svoj zakonom propisan posao(u svakoj državi je to njen posao,da obezbedi da život funkcioniše normalno) zacelo bi ti neki sa strane jedva dočekali da nam naprave drugi "peti oktobar" i da njihovi poslušnici dođu na vlast.Na državu od 6 ili sedam miliona stanovnika si naveo jednog Jutku,jednog Babića i jednog balavca koji su loši i naravno sumnjivi primeri.Podsetio bih te na primer iz Makedonije od pre par godina a vezan za trku onih buržuja sa zapada,koji inače prolaze i kroz našu Srbiju sa superautomobilima.Tamo je jedan od njih ubio kolima jednu osobu,sleteo helikopter i odveo ga u nepoznatom pravcu.Te nepravde imaš svuda u svetu.Nikada nismo saznali ko je taj buržuj,legla stvar.Stalno namećeš svoju tezu da smo za sve krivi mi Srbi jer da smo servilni živeli bi bolje i bili bi u EU i ja se nikako ne slažem sa tobom.

Da smo u EU oba bagra ba vlasti i bliski njima bi bili na robijama i ne bi bilo potrebe za protestima. Ne bi imali inflaciju, ne bi mogli da naduvavaju cene svih mogucih projekata...

Sta mislis zasto brzinom ranjenog puža idemo ka EU?
Zašto onda protestuje narod u EU ?
Brzinom puža?Jer nas ta Evropa neće,zavlače nas i stalno nam nešto kenjaju.

Nemoj konstruisati priču.Naravno da su dosadili svima.Narod pokušava da živi i da završava svoje poslove na vreme a oni blokiraju saobraćaj.Da smo u EU to bi policija lepo razjurila i život bi tekao svojim tokom.Ovde se to toleriše.
Da. Narod pokušava da živi i završava svoje poslove, te se mirno odluči da pokuša da ubije devojku od 20 godina. Je šta će čpvek. Mora da živi i da radi i da ubije tu i tamo ponekoga. Kao i oni SNS romi što su izašli iz poršea da biju u NS. Hoće ljudi da rade, a ne daju im.Te oni,šta će, pokušaju nekoga da pregaze. A kada ne uspeju, izađu da ga prebiju. Plašite li se posledica ovakvog pisanja?

Da. Narod pokušava da živi i završava svoje poslove, te se mirno odluči da pokuša da ubije devojku od 20 godina. Je šta će čpvek. Mora da živi i da radi i da ubije tu i tamo ponekoga. Kao i oni SNS romi što su izašli iz poršea da biju u NS. Hoće ljudi da rade, a ne daju im.Te oni,šta će, pokušaju nekoga da pregaze. A kada ne uspeju, izađu da ga prebiju. Plašite li se posledica ovakvog pisanja?
Šta bauljaš ti?!

Prvo,nije on moj šef nego predsednik države Srbije.Drugo,ovo je hod po tankoj žici jer neko pokušava da nam nametne neke uslove,pa koristi i kuso i repato i svaku priliku za to,ali kao što možeš primetiti to ne prolazi.Kada bi se upotrebila policija da odradi svoj zakonom propisan posao(u svakoj državi je to njen posao,da obezbedi da život funkcioniše normalno) zacelo bi ti neki sa strane jedva dočekali da nam naprave drugi "peti oktobar" i da njihovi poslušnici dođu na vlast.Na državu od 6 ili sedam miliona stanovnika si naveo jednog Jutku,jednog Babića i jednog balavca koji su loši i naravno sumnjivi primeri.Podsetio bih te na primer iz Makedonije od pre par godina a vezan za trku onih buržuja sa zapada,koji inače prolaze i kroz našu Srbiju sa superautomobilima.Tamo je jedan od njih ubio kolima jednu osobu,sleteo helikopter i odveo ga u nepoznatom pravcu.Te nepravde imaš svuda u svetu.Nikada nismo saznali ko je taj buržuj,legla stvar.Stalno namećeš svoju tezu da smo za sve krivi mi Srbi jer da smo servilni živeli bi bolje i bili bi u EU i ja se nikako ne slažem sa tobom.
Bukvalno u SVAKOM VECEM SELU u Srbiji banda SNS mafijasa, krimosa, politicara i pandura terorise, reketira, i ucenjuje narod i privatnike.

U SVAKOM VECEM SELU.

Hajde nam pricaj o jos nekim primerima zlog zapada u nasim napacenim krajevima.

Ne znam da li primecujes koliko je sama vlast ogrezla u kriminalu? Slep si, ne vidis, ne cujes....
av stiti krimose, recima, kao,
  1. pa sta nije prosvercovao 1/2 tone kokaina, ili,
  2. pa. rekao mi je da je to AI, ili
  3. pa sta, vozio covek, ko si ti da mu preprecujes put, ili,
  4. pa ja sam video, za vas je strasno da vidite nesrecu na doljevackoj., zar meni patoloskom lazovu ne verujete? znaci GAZI PO ZIVIMA, GAZI PO LESEVIMA, jer vesic je moj drug, ma zameni srpski narod za imigrantima, hrk, ...

svi u strajk, dok se rezim na celu sa bolesnikom ne srusi; a mozda samo glumi bolesnika, jer je obicni hohstapler

Poslednja izmena:
av stiti krimose, recima, kao,
  1. pa sta nije prosvercovao 1/2 tone kokaina, ili,
  2. pa. rekao mi je da je to AI, ili
  3. pa sta, vozio covek, ko si ti da mu preprecujes put, ili,
  4. pa ja sam video, za vas je strasno da vidite nesrecu na doljevackoj., zar meni patoloskom lazovu ne verujete? znaci GAZI PO ZIVIMA, GAZI PO LESEVIMA, jer vesic je moj drug, ma zameni srpski narod za imigrantima, hrk, ...

svi u strajk, dok se rezim na celu sa bolesnikom ne srusi; a mozda samo glumi bolesnika, jer je obicni hohstapler
krvnik bolesnik i hohstapler ....3 u 1!

Zašto onda protestuje narod u EU ?
Brzinom puža?Jer nas ta Evropa neće,zavlače nas i stalno nam nešto kenjaju.
ali av patoloski lazov rece da ide srbija za inat u eu, evo sada kaze da ima pravo da otima nis od rusije, kao fol, nece, ali da ima pravo - eu ga nahuskala, on samo eu slusa, ali pred usa ce da kleci, necemo mu dati ni hoklicu vise

1737177788174.png

U pravu si da bi u nekim državama EU go policija rasturila, sa naglaskom na nekim. Zato što nisu sve države poznate po tome. Štaviše, većina nije.

Ali povod za zločin jeste legitimno pitanje i o njemu ni trebalo da bude rasprave u toku sudskog procesa.

Ono što znamo jeste da ovde imamo slučaj sa budaletinom koja je već 7 puta prethodno bila osuđivana i kojoj je očigledno potrebno jako malo podstreka da napravi glupost. Takab podstrek može dobiti čitajući novine ili gledajući TV i upravo skupljajući svakojake izjave koje može protumačiti u takvom kontekstu.

Zato je Srbiji izuzetno neophodna reforma medijske scene, koja je danas nikada gora u njenoj istoriji. Stvara se toksična situacija u kojoj je, zapravo, sve samo gore i gore iz godine u godinu do toga da ćemo jednom prihvatiti kao nešto sasvim normalno da se ljudi ubijaju na ulici svakodnevno, ovim tempom.
Legitimno pitanje je Cui bono?, iliti za čije bake zdravlje. Ko od toga ima koristi?

Back