Prvo,nije on moj šef nego predsednik države Srbije.Drugo,ovo je hod po tankoj žici jer neko pokušava da nam nametne neke uslove,pa koristi i kuso i repato i svaku priliku za to,ali kao što možeš primetiti to ne prolazi.Kada bi se upotrebila policija da odradi svoj zakonom propisan posao(u svakoj državi je to njen posao,da obezbedi da život funkcioniše normalno) zacelo bi ti neki sa strane jedva dočekali da nam naprave drugi "peti oktobar" i da njihovi poslušnici dođu na vlast.Na državu od 6 ili sedam miliona stanovnika si naveo jednog Jutku,jednog Babića i jednog balavca koji su loši i naravno sumnjivi primeri.Podsetio bih te na primer iz Makedonije od pre par godina a vezan za trku onih buržuja sa zapada,koji inače prolaze i kroz našu Srbiju sa superautomobilima.Tamo je jedan od njih ubio kolima jednu osobu,sleteo helikopter i odveo ga u nepoznatom pravcu.Te nepravde imaš svuda u svetu.Nikada nismo saznali ko je taj buržuj,legla stvar.Stalno namećeš svoju tezu da smo za sve krivi mi Srbi jer da smo servilni živeli bi bolje i bili bi u EU i ja se nikako ne slažem sa tobom.