Vučić je krivično odgovoran jer je javno podstrekivao da neko gazi automobilom protestante

Pa jel tebi normalno da se svaki dan neko gazi na protestima ili nastane neka tuča na fakultetima? Naravno da su svi poslati.
Ne pratim detaljno dešavanja na opozicionim okupljanjima ali ako sam dobro zapazio ne dešavaju se takvi incidenti svaki dan .U svakom slučaju bilo bi ih i da aktere ne šalje Vučić kako ti kažeš ili Šolak i Gruhonjić kako neki drugi kažu jer jedinki kratkog fitilja svugde ima a vanredne situacije kao što su blokade su im posebno inspirativni povodi jer takvi impulsivno reaguju na ono što oni smatraju za uskraćivanje njihovih prava i kad to objektivno nije slučaj a u slučaju blokada nije da nisu u pravu.
Ja sam protiv svakog nasilja ma sa koje strane dolazilo.

1991 protesti SPO 2 poginulih policajac i student
1993 protesti opozicije DEPOS poginuo policajac
1997 protesti kolacije Zajedno kontramiting, poginuo demonstrant, drugi demonstrant tesko povredjen paralizovan
2000 DOS 5. oktobar dvoje poginulih demonstranata

kasnije se desavalo jos cini mi se ali manje 2010 ili 2011 poginuo je jedan opozicionar tada dok je Tadic bio na vlasti.

Autorska
Čak i sami se možete u to uveriti ako pokupite poslednje snimke iz medija i to predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Tu ćete videti elemente za krivičnu odgovornost dotičnog a to je ohrabrivanje i podsticanje mogućeg krivičnog dela od samog predsednika.Tu govori kako razume ako neko krene da prođe automobilom kroz blokadu protestanata.
Dakle nije slučajno do ovoga došlo jer uvek se nađe neki kriminalac iz SNS -a koji će poslušati svog sektaškog vođu.
Opameti se narode i nemoj da praštaš onima koji su već poodavno zaslužili roboju.
Neško, pazi kako prelaziš ulicu :D

1997 protesti kolacije Zajedno kontramiting, poginuo demonstrant, drugi demonstrant tesko povredjen paralizovan

kasnije se desavalo jos cini mi se ali manje 2010 ili 2011 poginuo je jedan opozicionar tada dok je Tadic bio na vlasti.
to zna i av i cekamo da nekoga zgazi - ubije
Оскар за воланом

Срамне речи кандидата за доживотну Вучића: Он саопштава како је повређена девојка!

Da je Srbija u EU, studenti ne bi protestovali nego bi razmišljali hoće li na leto da idu u Poljsku ili Španiju na studentsku razmenu gde mogu i da zarade dok studiraju umesto da idu kod babe u Zaječar da beru maline i da ih roditelji izdržavaju do 25.
A što da rmbaju u Španiji kad mogu u Srbiji?
Pare zaadiš radom a ako ne radiš u svojoj zemlji onda ona propada a Španija napreduje

Da smo u EU oba bagra ba vlasti i bliski njima bi bili na robijama i ne bi bilo potrebe za protestima. Ne bi imali inflaciju, ne bi mogli da naduvavaju cene svih mogucih projekata...

Sta mislis zasto brzinom ranjenog puža idemo ka EU?
Da smo u EU onaj koji je izgubio izbore bi ćutao ne bi mečkario

i posle pogasili firme, narod neće u penziju zbog "žutih rupa u stažu", jajarisalo se sa budžetom

džaba što Žuta krava daje fantastičnih 14 litara mleka kad šutne kofu... :kafa:

Back