"Vučić je kriv zato što je svesno, kao predsednik Srbije, zavadio svoj narod."

Menjati se mora inače sve će nam plodnu zemlju zatrovati kao i vodu.E posle toga smo biološki gotovi.
Pa upravo to i jeste poenta. Kako mislis da ce se to spreciti? Jos danas da Vucic ode i da dodje bilo ko drugi prva stvar ce biti...."ovo mora da se odradi inace..." Mi smo Srbiju davno izgubili zahvaljujuci Milosevicu. Pusti ponos, bitan je stomak. Sta imas od toga sto si ponosan Srbin ali praznih dzepova i gladan.

Pa upravo to i jeste poenta. Kako mislis da ce se to spreciti? Jos danas da Vucic ode i da dodje bilo ko drugi prva stvar ce biti...."ovo mora da se odradi inace..." Mi smo Srbiju davno izgubili zahvaljujuci Milosevicu. Pusti ponos, bitan je stomak. Sta imas od toga sto si ponosan Srbin ali praznih dzepova i gladan.
Druže prvo da naučiš da mora samo da se umre.NIŠTA DRUGO NE MORA.

nema svesti u patologiji , samo predumisljaj koji je zadatkom i titularom dobio od onih koji su ga tu postavili.

bas kao sto takvi racunaju da dok se dvoje biju da ce nametnut spolja neki treci da se situacijom okoristi...a to je veca opasnost nego ovaj odlazeci rezim.
Dobro i šta ćemo da ostavimo da nas vučić bije sa svojim mafijašima?

Dobro i šta ćemo da ostavimo da nas vučić bije sa svojim mafijašima?
a sta bi ti? kao u koreji, rat na ulicama, ili tipa pariz 1968?

to i zele i sve guraju u tom pravcu. ako vec treba te siledzije da popiju batine, neka rade kao oni, da ih nadju koji su pa isto tako negde rano ujutru kada nigde nikog nema.

a sta bi ti? kao u koreji, rat na ulicama, ili tipa pariz 1968?

to i zele i sve guraju u tom pravcu. ako vec treba te siledzije da popiju batine, neka rade kao oni, da ih nadju koji su pa isto tako negde rano ujutru kada nigde nikog nema.
Imam osećaj da si se rodio na pogrešnom mestu.
SEVERNA KOREJA JE ZA TEBE DRUŽE.

1738064808089.png

Jaca je od njega zelja da plese izmedju strpljivog oca i strogog nastavnika naroda.
Jeste on problematican kao politicar, ali ja duboko verujem da je covek u dusi poremecen.

On se cas ljuti, cas poziva u pomoc, malo podvikne, potom prepita, zatim obeca, hriscanski razume i pomoli se spreman da umre...sam se svadja, sam se miri, sam odlucuje, sam izlazi u susret, sam se bori protiv svih koji mu rade o glavi, protiv spoljnih neprijatelja, unutrasnjih izdajnika, losih saradnika, korumpirane opozicije...dok ga slusam citavu me zbuni.

On je jednostavno psihopata. Teško je nabrojati njegove ispade i ludorije i stvari koje jednostavno nisu normalno ponašanje jednog državnika. Plus šta dopušta i koliko manipuliše bezobrazlukom svojih podanika. Koliko raspiruju mržnju i bahatost. Ljudima je jednostavno dosta toga.

Autorska
Ne postoji advokat na ovom svetu koji bi mogao da ga oslobodi ove krivice u funkciji predsednika Srbije.
Možda bi se spasio uz pomoć veštaka koji bi prikazali njegovo stvarno psihičko stanje.
U svim drugim varijantama bio bi osuđen,A one druge izdajničke,lažovske i lopovske činjnice su posebna priča za dužu robiju.
SADA DOŽIVLJAVAMO DA SLUŠAMO IZ NJEGOVIH USTA KAKO NAM GOVORI U LICE KAKO IMA 48,7 PODRŠKE.
Opsesije.

PITAŠ TI MENE KOJI JE PRVI ZAUSTAVIO ŠIPTARSKU ZASTAVU NA IBARSKOM MOSTU PRE 2000-te JE RAVNO SAMO POKVARENOM VUČIĆEVCU.
Taj tvoj Vučić kada je za svog slugu kriminalca Radoičića rekao da je bio glavni u odbrani mosta na ibru završio je za mene.On je tada bio samo balavac zbog godina koji je došao iz Đakovice i bio u Vrnjačkoj Banji sve do 2004 god.U Mitrovici se pojavio tek posle 2004 god kao kum mafijaša Zvonka Veselinovića a ja sam kao aktivan branilac mosta znao da Vučić laže još pre 8 god. i da više nije za predsednika.
O tome se dogovori sa @Blues Brothers;

Back