Гамбино
Veoma poznat
- Poruka
- 12.136
Колико метара мостова смо изгубили, зато што је Вучић поставио лопове за председнике општина и зато што финансира контра-митинге ?

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne laži!Вучић је једини владар који није направио ни један једини мост у Београду, али ће зато срушити Савски и смањити број друмских мостова на свега 4 моста у урбаном делу града.
На 13км речног тога у урбаном делу града, односно 7км речног тока Дунава и 6км Саве, Београд има свега 5 мостова, а ускоро ће тај број бити смањен на 4. Постоји само један железнички мост, док је други ван функције. Пешачких мостова нема.
У другим градовима примера ради у Бечу, на 7км тока Дунава у урбаном делу града (не рачунам обилазнице као код нас Пупинов мост или Остружнички и Обреновачки), постоје 5 друмских и 2 железничка моста.
У Будимпешти, на 8км чак 7 мостова.
Праг на мање од 5км реке, чак 10 мостова, од којих су 7 друмски, 2 железничка и један пешачки.
Београд никада није имао гору власт. Овде се гради метро мрежа на простору на коме не живи нико, а граду су потребна бар још три моста за почетак, као и проширење Беовоз мреже и проширење ГСП мреже на делове града који су одсечени од јавног саобраћаја.
A шта сам слагао ? Град од скоро два милиона становника има да моста на Дунаву, од којих је једна на обилазници, дакле тешка периферија.Ne laži!
Izvinjavam ti se. Nisi ništa slagao nego sam ja krvio pročitao u brzini naslov teme.A шта сам слагао ? Град од скоро два милиона становника има да моста на Дунаву, од којих је једна на обилазници, дакле тешка периферија.
Свака нормална држава би у Београду направила бар још два моста на Дунаву, и још толико на Сави.
To prosto nije tačnoКрали су и жути и досманлије
Крали су досманлије колико су могли, зато је народ на крају и изабрао Вучића, и ако је Вучић грозан, толико су досманлије дивљали и крали да људима једноставно не пада напамет да их поново бирају, Вучић није лошији од досманлија.To prosto nije tačno
Jedina korumpirana stranka je tvoj SNS
Људи су мислили да од досманлија нема горих, али СНС је успео да постане гори.Крали су досманлије колико су могли, зато је народ на крају и изабрао Вучића, и ако је Вучић грозан, толико су досманлије дивљали и крали да људима једноставно не пада напамет да их поново бирају, Вучић није лошији од досманлија.
Пре него што направиш нови налог, могла би једном да се региструјеш и као др.Војислав Ђинђић - Вођи.To prosto nije tačno
Jedina korumpirana stranka je tvoj SNS
Jeste, to je ono što ti i Bambino ne shvatate.Вучић није лошији од досманлија.
Није била моја власт која је оборена 2000. Сад кукај што су твоји оборени па не знаш шта ћеш од муке. Барем корист од Вучића што је вама трн у око, није гори од досманлија.Jeste, to je ono što ti i Bambino ne shvatate.
Da ste valjali, ne bi vas DS oborio 2000. godine i tako okončao eru gladi
Ako nije, zašto se onda ljutiš na DS (a koji će uskoro zauvek vladati nad tobom)Није била моја власт која је оборена 2000. Сад кукај што су твоји оборени па не знаш шта ћеш од муке.
Не љутим се, ваш Ђинђић је молио да не престане бомбардовање Србије, Заувек сте говорили 2000, па сте завршили са неколико процената, народ је рекао своје. Види се колико сте огорчени, баш ми је драго.Ako nije, zašto se onda ljutiš na DS (a koji će uskoro zauvek vladati nad tobom)
Kako podnosiš ove proteste koji će vas uskoro smeniti zauvek?Не љутим се, ваш Ђинђић је молио да не престане бомбардовање Србије, Заувек сте говорили 2000, па сте завршили са неколико процената, народ је рекао своје. Види се колико сте огорчени, баш ми је драго.
Бедни су ти протести а ти смешан и јадан.Kako podnosiš ove proteste koji će vas uskoro smeniti zauvek?
Ima li zorta u štabu
Koij si na EXCELu botovaПрво ће изгубити град, а онда и остатак Србије. Лопови који су Београду украли мостове и будућност.
Plašim se da si ti Hajle Selasije jadnostiБедни су ти протести а ти смешан и јадан.
А ти Џеги на листи клонова ?Koij si na EXCELu botova