Вучић је једини владар који није направио ниједан мост у Београду

Жале се људи који живе на Бановом Брду и даље остали да су ужасне гужве. Мада ја мислим да је њему и место ту, само што ми не можемо да схватимо да сваки други град у Европи, на истоку или западу, да је овакве конфигурације као Београд, имао би бар 6 друмских мостова и 2 железничка у тој урбаној средини.
Није Брате Гамби
Нема Гужви,на самом Мосту их никад нема..баш леп.функционалан Мостић.
Е,сад..можда прилази као и свуда,
имаш ту 2 траке пре улска на сам Мост,имаш и семафор,можда се некад направи нешто али ништа страшно.

Па ваљда ћемо направити други мост, кад срушимо постојећи,
ниси обавештен ?
(пази МИ, а не Вучић !)

Не одлучује власт него стручњаци метро простирање,
а има још једна ствар:
Ти крајеви метро линија су депои,
према томе нико не очекује да има путника на Макишу,
али признаћеш, не прави се паркинг и сервис метроа у центру града, јел да ?!

Потпуно су те слудели хејтери !

Па наравно да нам је то потребно,
и у то крећемо !

Из Макиша !!!

uvek se pravi PRVO NOVI MOST, i to obično neposredno NIZVODNO
pa se po završetku NOVOG, ruši stari, a stari služi i kao skela i za dovoz materijala.
Šta si imao i drvenih i metalnih konstrukcija, ko ti je predavao?
šta znaš o mostogradnji uopšte?

uvek se pravi PRVO NOVI MOST, i to obično neposredno NIZVODNO
pa se po završetku NOVOG, ruši stari, a stari služi i kao skela i za dovoz materijala.
Šta si imao i drvenih i metalnih konstrukcija, ko ti je predavao?
šta znaš o mostogradnji uopšte?

Знам да треба рушити, реко Весић ... 🐑

Како па шта?
Тај Човек је недостојан да води Србију.
Ми смо Већином Русофили.
Ми смо већином ПРОТИВ европске Уније.

A po kom osnovu ti procenjuješ ko je dostojan, a ko ne?

Možda "put u EU" i nije njegov izbor već državna obaveza?

Šta ti uopšte znaš o voženju države, ili o vođenju bilo kog sistema?

MojNOVISADcom_18Mar2017_NoviSad_9497.jpg

Нит' бриге, нит' памети, као и просечни крезубац.

Па кад крадете на велико, па вама је цена моста везначајна цифра. Онај председник општине Палилула што је требао да заглави мардељ, он је покрао бар један. Колико је он претерао у лоповлуку, када су његови морали да га скину.

Aj ne lupetaj više i ne rasteži ovu temu kako bi prosipao propagandnu žuč

Nego recimo kako idu "leveli" uvreda i pretnji

Level 1 : sendviče
Level 2 : krezubi
Level 3 : ???
Level 4 : ???

Koji je poslednji
Level : pretnja: vešanjem, ubistvom?

I nacisti u Beogradu sagradise most, samo eto ovi napredni ne mogu.

problem je što je to JEDINI nacistički most u celoj Evropi koji nisu uspeli minirati u povratku
ono što nisu uspeli 1944 žele sada, preko svojih saradnika u Srbiji.
80 godina ih boli što smo razminirali most
a toliko boli da čovek koji je to uradio, nije dobio NI ULICU!
da je bio SS/titokomunjara imao bi i školu i dobio bi orden narodnog junaka
ovako, ništa!

SS NAZI = TITOKOMUNJARE
a titokomunjarski porod je svuda....

Aj ne lupetaj više i ne rasteži ovu temu kako bi prosipao propagandnu žuč

Nego recimo kako idu "leveli" uvreda i pretnji

Level 1 : sendviče
Level 2 : krezubi
Level 3 : ???
Level 4 : ???

Koji je poslednji
Level : pretnja: vešanjem, ubistvom?
Не, заборавила си жуте траке ... има их у саобраћају.

I nacisti u Beogradu sagradise most, samo eto ovi napredni ne mogu.
Ђилас за 5 година направио мост, а највећи лопов у историји Србије, а нацисти пре њега направише такође, а највећи лопови у историји света, само поштени напрдњаци не могаше ни један.

Primam građane jednom nedeljno od pet do osam ujutru​

„Jedanput nedeljno ću da primam od pet do osam, i jedanput mesečno ću da primam od šest do 20 ili 22, u zavisnosti od umora. I to ću da radim u nekim drugim sredinama, ne samo u Beogradu. Da bih čuo ljude šta će da kažu o lokalnim i pokrajinskim funkcionerima, da bih čuo šta će meni u lice da kažu. Da bih video da li možemo da im pomognemo i neki problem da rešimo.“

kao i obicno ds i cro ljubimci se razumu u sve pa i u mostove. ha, ha, ha

kad bi bilo po njihovom ne bi bilo nicega, a ne mostova.

ds nikad nista nije uradila za narod, ona ga mrzi, mrz i narodnu muziku, mrzi seljake, mrzi gradjane, osim kruga dvojke
Жути све мрзе, али им је лепо у СНСу. Вучић се куне у Ђинђића, запослио и његово копиле у државну службу, а госпођа Ђинђић све аминује.
Чак је и Чеди укусан сендвич, да не набрајам даље ђинђићевско-шешељевски клан.

Nacistička zaostavština i ništa drugo

Ostala za spomen da i ako kobasičari odjezde uvek su tu, presvučeni

Kada se makne ta švabska rasklimatana nakarada znaćemo da smo za neko procenat dalje od njiove vladavine nad nama....Ne možeš na Velikom Ratnom ostrvu ništa graditi, to je neka zaštićena oza za ptice i to pod svetskom zaštitom

@Nataša Rostova Gospode Bože, al ti mene iznenadi sad ! :eek:

Neću ni da pitam da li misliš ozbiljno to što pričaš, i juče sam na neki tvoj post naletela totalno šokantan .

A nešto te se kao sećam da si drugačija bila, al sad ono kao "smrt fašizmu , a sloboda narodu ", a ? Dole nacistički mostovi, ( za naciste nema ni veze, oni nisu ruglo i preko njih se ne prelazi reka , cccc )

E vala svašta ima na Krstarici, počev od mene....

Da, za most znamo podrobno detalje , i prezime Hansa koji ga je omalterisao, al za Ratno ostrvo i tamo neke ptice i tamo neku zaštitu njihovu, ne znamo baš precizno šta i kako ☹️

@Nataša Rostova Gospode Bože, al ti mene iznenadi sad ! :eek:

Neću ni da pitam da li misliš ozbiljno to što pričaš, i juče sam na neki tvoj post naletela totalno šokantan .

A nešto te se kao sećam da si drugačija bila, al sad ono kao "smrt fašizmu , a sloboda narodu ", a ? Dole nacistički mostovi, ( za naciste nema ni veze, oni nisu ruglo i preko njih se ne prelazi reka , cccc )

E vala svašta ima na Krstarici, počev od mene....

Da, za most znamo podrobno detalje , i prezime Hansa koji ga je omalterisao, al za Ratno ostrvo i tamo neke ptice i tamo neku zaštitu njihovu, ne znamo baš precizno šta i kako ☹️

Na ovoj temi me proglašavaju komunistom i partizankom, a na drugoj nacionalistom i četnikom, na trećoj saradnikom naci okupatora

Dogovorite se šta sam

Na ovoj temi me proglašavaju komunistom i partizankom, a na drugoj nacionalistom i četnikom, na trećoj saradnikom naci okupatora

Dogovorite se šta sam
Па када су некоме комунистички терористи родољуби, онда шта друго можеш бити него комуњара.

Dogovorite se šta sam
Ja vas svakako nisam svrstala ni u jednu grupu, ali zvučite pomalo kao neko, ne mogu sad da se setim tačno ko, na vrh mi jezika...

Жути све мрзе, али им је лепо у СНСу. Вучић се куне у Ђинђића, запослио и његово копиле у државну службу, а госпођа Ђинђић све аминује.
Чак је и Чеди укусан сендвич, да не набрајам даље ђинђићевско-шешељевски клан.
los pokusaj diskreditacije

istina pobednik, od kada je sveta i veka, angazuje deo porazenih snaga, po svojoj volji, so what

los pokusaj diskreditacije

istina pobednik, od kada je sveta i veka, angazuje deo porazenih snaga, po svojoj volji, so what
Каква дискредитација, па АВ се куне у Ђинђића, а пре 10 година је хтео да укине његов булевар.

Back