Vučić je 90% priznao nezavisnost Kosova

iamaphoney

Veoma poznat
Banovan
Poruka
14.461
FB_IMG_1669402031945.jpg
Kako je Krenulo Vučići nema kontrolu ni nad Vojvodinom više.
 

ziltoid

Iskusan
Poruka
5.860
Lol, mafija i bratija su i dalje tu, samo sad "legalno" dobijaju tendere
Svakako da su lopovi i dalje tu, samo što Marinika Tepić još od aprila o.g. ne spominje svoju omiljenu krilaticu "mafija i bratija" pošto su se njen gazda lažni opozicionar Dragan Đilas i Aleksandar Vučić onomad sastali i prešli iz tajne u otvorenu fazu svoje dugogodišnje saradnje. Ta saradnja još uvek nije krunisana zvaničnom koalicijom SNS-a i SSP-a, ali biće i to.
 

Vitez123

Primećen član
Poruka
817
pa eto,Rusija je priznala Ukrajinu koja je clanica OUN pa je danas rostiljaju.KiM nikada nece biti clanica OUN,tako da ,...kad tad ceka ih ista sudbina
Samo što je Rusija velika država od 140 milijuna stanovnika sa gomilom prirodnih resursa i ogromnim količinama moćnog naoružanja koje uključuje atomske bombe. A Srbija blago rečeno to nije.
 

ziltoid

Iskusan
Poruka
5.860
Cirkuska pojava nema baš mnogo veze sa “građanistima” poraženim na onoj Zlobodanovoj “sednici”,
Nikakvi "građanisti" nisu poraženi na Osmoj sednici, nemoj lupati. Poražena je struja Ivana Stambolića, a oni nisu bili nikakvi građanisti već isto komunisti kao i Slobodanova struja. Do sukoba u Savezu komunista Srbije je došlo zbog Dragiše Pavlovića, predsednika Gradskog komiteta Saveza komunista Beograda, koji se javno suprotstavio žestokoj anti-albanskoj histeriji koja je bila zavladala u srbijanskim medijima. Tada je Dragiša Pavlović rekao - citiram - "Neuravnotežene reči samo stvaraju histerično raspoloženje koje čini stvari samo lošijima, a ne rešava problem. Prostor za rešenje kosovskog problema sada je tako sužen da i najmanja greška može biti tragična za Srbe i Crnogorce, za srpski narod i celokupnu stabilnost u Jugoslaviji ... Situacija na Kosovu, koja se ne poboljšava željenom i obećanom brzinom, stvara opasnu atmosferu gde svaka reč izgovorena protiv srpskog nacionalizma je shvaćena kao nacionalizam. Strastvene reči mogu doneti samo vatru.“

Ove Pavlovićeve reči bile su proročanske. Zbog Miloševićeve pogrešne politike, Srbija je izgubila kontrolu nad Kosovom.

A "građanisti" kojima si opterećen, mada o njima kao što mogu videti iz tvojih postova znaš malo ili ništa, u vreme Osme sednice podržavali su Slobodana Miloševića jer su te rane jeseni 1987. njegov sukob sa Ivanom Stambolićem posmatrali kao obračun sa titoizmom protiv koga su oni bili.
 

Fring

Ističe se
Poruka
2.568
Vučić je priznao sve institucije države Kosovo kad je potpisao Briselski sporazum i naredio Srbima da učestvuju u tim institucijama. Priznao je Albancima njihove izbore, njihovu skupštinu, parlament, policiju, sudove, lične karte, a sad je odustao i od izdavanja srpskih registarskih tablica za automobile. Kako je moguće da srpski narod još uvek nije izašao na ulice da pravi demonstracije protiv takve veleizdaje? Sa jedne strane Srbi tvrde da je Kosovo srce Srbije i da je to sveta srpska zemlja, a sa druge strane tolerišu izdajnika Vučića koji predaje Kosovo Albancima. Gde su sad te srpske patriotre: Delije, Grobari, Šešeljevi radikali i ostali? Zar su svi postali Vučićeve sluge?

U demokratiji opozicija ne postoji
 

Top