Quantcast
  • Dragi prijatelji, forum "Hobi" smo prebacili u kategoriju "Zabava" i pripojili smo mu teme iz foruma "Аlbumi sa sličicama" i "Strip i Anime".

Vučić: Ja sam za razgraničenje na Kosovu, to je apsolutno najzdravije za Srbiju

eremita

Zaslužan član
Poruka
115.821
"Вучић покушава да призна КиМ на један психопатско-фантомски начин" (ВИДЕО)
12-06-2019 18:54 Издвојено Србија Политика Видео
Гост TВ Славије био је по други пут др Драган Петровић научни саветник у области друштвених наука.

Александар Вучић (Фото: ЈУтјуб)
Према гледишту др Петровића Западом владају дегенерисани глобалистички мултинационални центри, пре свега економске моћи, без религије, познате идеологије, националности, врло слабог хетеросексуалног идентитета и додира са обичним светом, а њихов продукт су Вучић и људи око њега. Петровић објашњава планове, циљеве, методе деловања тих центара моћи у свету и у Србији, начине како се том утицају одупретими и примере доброг супротстављања.
Укратко, глобалистичка неолиберална економија одговара уском кругу богатих, а мигрантски притисак у ствари треба да уведе јефтину радну снагу у Европу, дакле богати требају бити још багатији, а сиромашни још сиромашнији.
Према мишљењу Петривића у Србији је на снази:
„колонијална економија чија је сврха исцрпљивање наших ресурса и осиромашење нашег становништва... Размере унишења Србије у невероватне и непојмљиве... а јавност не зна ништа о томе.“
Он тврди да су Природна богатства Србије добрим делом већ продата и то у бесцење британској обавештајној служби, разном пролобалистичком капиталу, међу којем и јеврејском. Како је у питању велики интерес, свако противљење може довести до крајњих последица.
Према његовим речима, читава влада Србије је на услузи том капиталу и за то добија обилату провизију. Тврди да влада примењује потпуно погрешни економско социјални модел, према налогу Западних центара моћи, да су на челу државе недовољно стручни људи који нису професионално остварени.
Петровић сматра да:
„Ако се овако настави, чак и по овим подацима који су фризирани, ми не можемо ни за пет до шест деценија да престигнемо земље у региону, као што су Хрватска, на оном нивоу на којем се оне сад налазе!“ Р
азлог медијског мрака у Србији Петровић објашњава тиме да Вучић одрађује послове за поменуте центре моћи и зато му је потребно 99% медија у Србији да би то прикрио, а који су део окупационог система. На јавном небу и политичкој сцени Србије постоје конструкти Вучића и његових „Западних пријатеља“, где Чедомир Јовановић, Соња Бисерко, Јелена Милић и слични служе да изигравају издајнике, а СРС екстремне десничаре, а све у сврху да буде створена слика СНС-а као разумне средине.
Према мишљењу Петровића, заправо постоји Вучићева:
„лажљива маска националног елемента... има пацијената који то гутају, што су глупљи и необразованији то више верују у те будалаштине.“
Вучићеву националну политуку Петровић оцењује као потпуно издајничку. Скорашњи упад јединица РОСУ на север КиМ, Петровић тумачи дугом Вучићевом политиком издаје српских националних интереса.
Петровић каже:
„Да он има иоле поштене намере он не би цео север разоружао безбедоносно... Све је предао и сад хоће да се ценка, то је сулудо. Наше највеће „оружје“ је непопустљивост Приштине, они не желе да пристану ни на шта, што не би била потпуна капитулација, а њему се жури. Он се труди да дрогира наше јавно мњење да би нешто увалио, извинитите на изразу „муда за бубреге“... Мислим да Вучић жели то да реализује на један може се рећи психопатски начин, као неки психопата фантом.“
Он оптужује да је у склопу своје службе Западим глобалистичким центрима моћи, Вучић је одиграо лавовску улогу у учлањењу Црне Горе у НАТО, помогао режиму Ђукановића да добије прошле изборе и и даље му помаже да опстане на власти и припрема терен за насељавање мигранта у Србију. Како Петровић незванично сазнаје, према тајним преговорима Вучића и вођа Албанаца, под посредством њихових патрона, север КиМ би требао да припадне Србији, делови општине Прешево Албанцима, а језеро Газиводе Енглезима.
У вези Вучићеве посете Св. архијерејском сабору СПЦ, Петровић је казао:
„Немере господина Вучића у вези КиМ... су тако мрачне и капитулантске, да нема човека у цркви који на то може позитивно да реагује.“
Вучићу je СПЦ дала до знања, да се свему противи што је до данас учинио по питању КиМ, што наравно медији прикривају. Сматра да би било добро да Црква изађе са литијом у знак протеста према Вучићевој косовској политици. Мишљења је, да су утицај дијаспоре и цркве два капитална ресурса у овим тешким временима за српски народ која он мора искористити. Предлаже формирање нацоналне странке са јаком социјалном политиком.
Драган Петровић је закључио на основу скорашњих посета замљама Запада, да је хришћанство у озбиљној кризи.

Шта асе крије иза Макронових слаткоречивих понуда Русији сазнајте ОВДЕ.

Извор:
https://www.pravda.rs/2019/6/12/vuc...m-na-jedan-psihopatsko-fantomski-nacin-video/
Очигледно је да све ради по унапред утврђеном и разрађеном сценарију - да ли ће народ имати снаге да се одупре - видећемо........
REFERENDUM O KOSOVU NA PROLEĆE? Konačan dogovor Beograda i Prištine do kraja godine, ali POD JEDNIM USLOVOM
 

Kerkyra

Buduća legenda
Poruka
37.399

dejan624

Ističe se
Poruka
2.104
A ko je izgubio Kosovo i kada to Vučić nije rekao kad je podržavao Miločevića koji je svojom štetočinskom politikom i kapitulacijom izgubio sve što smo gradili vekovima a naravno Vučić i informer će reći da su žuti sve uništili i prodali Kosovo jer narod ima kratko pamćenje a ipak je prava istina da se to desilo devedestih godina kad je i on bio na vlasti da tadić i žuti rade ovo što sada vučić radi u vezi pregovora sa kosovom i sa tačijem ovi bi ga proglasili za najvećeg izdajnika i obesili naopačke nasred terarzija ali vučić sve može i da pregovara sa albancima bez odluke skupštine na svoju ruku da trguje znači kada vučić pregovara sa albancima i amerikancima to je patriotizam a kada ovi iz opocizije pregovaraju sa njima to je izdaja...ali jbg Vučić je veliki "patrijota"
 

cornflakes

Iskusan
Poruka
6.010
A ko je izgubio Kosovo i kada to Vučić nije rekao kad je podržavao Miločevića koji je svojom štetočinskom politikom i kapitulacijom izgubio sve što smo gradili vekovima a naravno Vučić i informer će reći da su žuti sve uništili i prodali Kosovo jer narod ima kratko pamćenje a ipak je prava istina da se to desilo devedestih godina kad je i on bio na vlasti da tadić i žuti rade ovo što sada vučić radi u vezi pregovora sa kosovom i sa tačijem ovi bi ga proglasili za najvećeg izdajnika i obesili naopačke nasred terarzija ali vučić sve može i da pregovara sa albancima bez odluke skupštine na svoju ruku da trguje znači kada vučić pregovara sa albancima i amerikancima to je patriotizam a kada ovi iz opocizije pregovaraju sa njima to je izdaja...ali jbg Vučić je veliki "patrijota"
.

Вучић је само наставак жуте политике и то у њеном радикалном облику, ЛДП фазон.


.
 

Straks92

Buduća legenda
Moderator
Poruka
32.641
.

Не видим да се неко из ДС буни.

Њима једино фали 5 минута на ТВ, остало је мање/више ОК.

.
DS želi da se buni za sve ali na RTS i Prvoj gde je 24 časa SNS samo i ponekad Šapić. Nema ni smisla buniti se u zatvorenim medijima za cenu goriva na primer.
 

zlatko01

Elita
Poruka
18.795

fosilvaso

Buduća legenda
Moderator
Poruka
27.058
On je za moj qrc. I ja sam za milijardu evra.

Cilj Srbije je da pobije sve Skiptare, do zadnjeg, i vrati Kosmet vojno. Strateski cilj je "unistiti" neprijatelja. Sva ostala prica je budalastina.
Naseliti ih u napuštenu i praznu Slavoniju? Zamisli kada se uskoro legalizuje marihuana, plodna zemlja samo čeka vredne radne ruke! Lova do krova! :zcepanje:
 

JankoTheGreat

Veoma poznat
Poruka
14.932
Весли Кларк упозорио Албанце: Путин ће ратовати за Србију!

Амерички генерал Весли Кларк, бивши шеф НАТО који је командовао бомбардовањем Србије, потпуно је шокирао Албанце усред Приштине упозорењем да би отворени сукоб са Србима увукао у рат и Русију.
Весли Кларк - Фото: Novosti.rs

Весли КларкФото: Novosti.rs

Кларк истиче да на Балкану постоји ризик од новог рата, који би могао да изазове управо руски лидер Владимир Владимирович Путин. Према његовим ријечима, шеф руске државе "само чека своју шансу". Саговорници, војни и безбједносни стручњаци, оцјењују да је овом изјавом Кларк заправо упозорио Албанце са Косова и Метохије да би у случају отвореног сукоба Русија стала на страну Србије!
Амерички генерал, који се тренутно налази у Приштини, каже да је Балкан један од региона које Путин може да претвори у "кризно подручје".
- То је криза која чека тренутак и кад год Путину затреба, он ће је започети. Путин само чека своју шансу. Можда овдје, на Косову, а можда и у Украјини, можда у балтичким земљама - наглашава Кларк, преноси приштинска РТК.
Коментаришући ове наводе, бивши потпуковник Контраобавјештајне службе Србије (КОС) Љубан Каран оцјењује да се амерички генерал служи старим пропагандним триковима из времена НАТО агресије на Србију.
- Кларк и овог пута унапријед амнестира оне који непрестано провоцирају сукоб, а то су његови блиски саборци из Приштине. Овдје је јасна Кларкова инсинуација да ће евентуални ратни сукоб изазвати Србија, и то по наговору и уз подршку Русије. Међутим, Американци тиме само правдају своје присуство у војној бази "Бондстил" на Косову јер, како тврде, Руси наводно само чекају прилику да упадну на Косово. Од свега овога је тачно само то да би Руси сигурно пружили сву потребну помоћ и подршку Србији ако јој Албанци буду наметнули неки нови рат. И то је генералу Кларку потпуно јасно - подвлачи Каран.
Милисав Паић, предсједник Српског спољнополитичког круга, каже да Кларкова изјава представља класичну замјену теза у маниру "држите лопова".
- У јеку свакодневних провокативних изјава и поступака Харадинаја, Тачија, Весељија и других, укључујући упаде специјалаца РОСУ на сјевер Косова са циљем да се изазове реакција Србије, Кларкова изјава израз је лицемјерја и пребацивање одговорности за евентуалну ескалацију насиља на другу страну, у овом случају на Србију. Очигледно је да су се јако измијениле међународне околности у којима би сваки непромишљени корак Приштине могао да доведе до развоја догађаја који не би одговарао интересима САД и додатно би удаљио могућност за рјешавање проблема Косова на штету Србије - закључује Паић.
 

eremita

Zaslužan član
Poruka
115.821
16. jun 2019.| Izvor: Tanjug, Novosti
Miler: Vratimo se pravu, vratimo Kosovo i Metohiju pod rezoluciju SB
BEOGRAD -
Poslanik parlamentarne grupe AFD u Bundestagu Hansjorg Miler rekao je, u intervjuu za današnje Novosti, da je priznanjem Kosova zanemareno međunarodno pravo, koje je otvorilo, kako kaže, vrata paklu.

"Zatvorimo pakao i vratimo se pravu, vratimo Kosovo pod rezoluciju Saveta bezbednosti", rekao je Miler.

Iako je, kaže Miler, većina zemalja članica EU, među kojima je i Nemačka, priznala nezavisnost Kosova,ono je prema Rezoluciji 12 44, pokrajina sa značajnom autonomijom unutar Srbije.

Prema njegovim rečima, povratak pitanja KiM "pod kapu" svetske organizacije jedino je ispravno i pošteno rešenje i prema UN i prema Helsinškom dokumentu.
Poslanik opozicione desničarske stranke, Miler, osuđuje agresiju NATO na SRJ 1999. godine i ističe da bi pravo mesto Balkana u politici Berlina bilo "pošteno partnerstvo, sa šansom za razvoj balkanskih država".
Ali, kako Miler navodi, Brisel i Berlin slepo slede američku politiku, koja, dodaje on, ide za svojim interesima.
Upitan kakvu poruku Berlin šalje kada Ramuša Haradinaja dočekuje uz najviše državne počasti, Miler kaže da Berlinu nedostaje potrebna kompetencija za slanje pravih signala.
Zbog ekonomskog razloga Miler kaže da nije za ulazak Srbije u EU, jer, kako smatra, svaka siromašnija zemlja želi da se priključi Uniji, sa perspektivom da iskoristi nemačka sredstva, a, ističe Miler, snaga nemačkog poreznika je "već iscrpljena".

"Sa političke tačke gledišta, zavidim Srbiji jer nije američka kolonija već ponosna država", rekao je Miler za Novosti.
 

fosilvaso

Buduća legenda
Moderator
Poruka
27.058
Ti si kriv ako dodje do rata ***** jedno, jer ste nam oteli pokrajinu silom i ubijali bombama decu.
Naravno! Ameri su samo zaustavili procese zasnovane na volji naroda i samo stvorili početne uslove za drugo poluvreme! Valjda nisu računali da će Putinu ojačati krila i da će se i njega trebati pitati za neke stvari!
 

fosilvaso

Buduća legenda
Moderator
Poruka
27.058
16. jun 2019.| Izvor: Tanjug, Novosti
Miler: Vratimo se pravu, vratimo Kosovo i Metohiju pod rezoluciju SB
BEOGRAD -
Poslanik parlamentarne grupe AFD u Bundestagu Hansjorg Miler rekao je, u intervjuu za današnje Novosti, da je priznanjem Kosova zanemareno međunarodno pravo, koje je otvorilo, kako kaže, vrata paklu.

"Zatvorimo pakao i vratimo se pravu, vratimo Kosovo pod rezoluciju Saveta bezbednosti", rekao je Miler.

Iako je, kaže Miler, većina zemalja članica EU, među kojima je i Nemačka, priznala nezavisnost Kosova,ono je prema Rezoluciji 12 44, pokrajina sa značajnom autonomijom unutar Srbije.

Prema njegovim rečima, povratak pitanja KiM "pod kapu" svetske organizacije jedino je ispravno i pošteno rešenje i prema UN i prema Helsinškom dokumentu.
Poslanik opozicione desničarske stranke, Miler, osuđuje agresiju NATO na SRJ 1999. godine i ističe da bi pravo mesto Balkana u politici Berlina bilo "pošteno partnerstvo, sa šansom za razvoj balkanskih država".
Ali, kako Miler navodi, Brisel i Berlin slepo slede američku politiku, koja, dodaje on, ide za svojim interesima.
Upitan kakvu poruku Berlin šalje kada Ramuša Haradinaja dočekuje uz najviše državne počasti, Miler kaže da Berlinu nedostaje potrebna kompetencija za slanje pravih signala.
Zbog ekonomskog razloga Miler kaže da nije za ulazak Srbije u EU, jer, kako smatra, svaka siromašnija zemlja želi da se priključi Uniji, sa perspektivom da iskoristi nemačka sredstva, a, ističe Miler, snaga nemačkog poreznika je "već iscrpljena".

"Sa političke tačke gledišta, zavidim Srbiji jer nije američka kolonija već ponosna država", rekao je Miler za Novosti.
Tako je! Evropski k*njatori idu priznavati kosovskom REZERVATU državnost! Nisu imali DAMU recimo u USA indijanskim rezervatima priznavati državnost, lako se zahebavati sa Srbijom! :zcepanje: :zcepanje:
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.