јанпи
Elita
- Poruka
- 17.978
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusi su nam roknuli Zorana kao i kralja Aleksandra Obrenovića kad su ubili njihovi petokolonaši.Moguce je da fsb stoji iza ubistva Djindjica, zajedno sa mafijom i delom db-a.
Leptejebo koji nivo servilnosti. Šta Rusija ima koga da tretira u Srbiji pa makar bio i špijun?Vučić je zapadni špijun i tako Rusija treba da ga tretira
Ненаде, много лупаш. Обреновића и Ђикија су рокнули ови са Запада. Британци пре свегаRusi su nam roknuli Zorana kao i kralja Aleksandra Obrenovića kad su ubili njihovi petokolonaši.
Da, to je i meni palo na pamet. To je uostalom i jedini logičan odgovor na pitanje zašto su im Koštunica i Tadić predali NIS. Ne vidi se da su dobili neke pare ili da su imali neku drugu vidljivu korist.Moguce je da fsb stoji iza ubistva Djindjica, zajedno sa mafijom i delom db-a.
Ma da, roknuli pro-zapadnog Srbina da bi uzjahala pro-ruska bagra.Ненаде, много лупаш. Обреновића и Ђикија су рокнули ови са Запада. Британци пре свега
Pa naravno da su oni, isto kao što su i svi dosadašnji predsednici Srbije i SRJ bili ruski ljudi.Moguce je da fsb stoji iza ubistva Djindjica, zajedno sa mafijom i delom db-a.
Vole oni tako da urade nešto pa onda optužuju druge za svoja nedela. Majstori su u tome.Ma da, roknuli pro-zapadnog Srbina da bi uzjahala pro-ruska bagra.
Tuzna ali istinita cinjenica jeste to da je svaki iole ozbiljniji pokusaj Srbije da postane prava evropska zemlja prekracen i sasecen mecima.Rusi su nam roknuli Zorana kao i kralja Aleksandra Obrenovića kad su ubili njihovi petokolonaši.
Ruska drzavna televizija je, izvestavajuci vesti tog dana, zlurado i slavodobitno izjavila da je u Srbiji ''ubijen covek koji je svojoj zemlji doneo mrak i bedu''. Pametnom dovoljno.Da, to je i meni palo na pamet. To je uostalom i jedini logičan odgovor na pitanje zašto su im Koštunica i Tadić predali NIS. Ne vidi se da su dobili neke pare ili da su imali neku drugu vidljivu korist.
Mi ameri...mi ameri smo vec spremili kokice i sve cemo da snimamo,
Kakvo crno gađanje, ti si pogođen u glavu onom ciglom na gradilištu...nemojte da se ljutite na mene sto sam direktan, gadjam u glavu,
Za Obrenovića je Apis priznao da su Rusi stajali iza toga, a za Đinđića razmisli malo ko je imao najviše motiva i ko se najviše radovao.Ненаде, много лупаш. Обреновића и Ђикија су рокнули ови са Запада. Британци пре свега
Понижавајуће је рећи да у сопственој сувереној држави не смеш да мењаш ништа јер ће да се наљути неки Аљоша.
Блам. Осећам блам због Вучића и његових гласача.
Leptejebo koji nivo servilnosti. Šta Rusija ima koga da tretira u Srbiji pa makar bio i špijun?
' 91.od 2. svetskog rata svaba nije siljio q, i '99 nasao opet da zapocinje, i to na nama? posle cetvrt veka dos'o solc oce litijum?! dobice ga, ali po picci - jedva cekamo da mu braca uteraju tvrdi, samo ce da bude uranijumska, a ne litijumska ruda
Nismo ni sumnjali, kolega Dlugomir opet otkrio rusku zaveru! Ah, ti zli Rusi! Jel su sad prešli i na progonjenje AV lično, ili ipak samo gazda Šolak pokušava ono zavadi pa vladaj?Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je želeo da podigne rudnu rentu u državi, koja iznosi pet odsto, ali da to nije "jednostavan proces".
Odgovarajući na pitanja građana u Ljuboviji o rudarenju litijuma, Vučić je rekao da kada je hteo da podigne rudnu rentu, "nema ko iz Rusije mu nije na glavu skočio", a ticalo se srpskih izvora gasa i nafte, koji su sada u vlasništvu ruskog Gasproma.
Vučić je rekao da rudna renta iznosi pet odsto i u mnogim drugim zemljama.
"Nisam ovu rudnu rentu izmislio ja, nego su je izmislili neki mnogo ranije, za metalične i nemetalične je pet odsto rudna renta. Pokušaćemo da podignemo rudnu rentu, ali to neće biti nimalo lak, nimalo jednostavan proces", rekao je Vučić.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...odignem-rudnu-rentu-ali-Rusija-nije-dala.html
Znači tako. Nisam ni sumnjao. Onomad je NIS predat Rusima i ko zna koliko godina ćemo još trpeti zbog toga.
Zašto se NIS lepo ne nacionalizuje, odnosno da vratimo ono što je naše? Prevarili su nas - kraj priče.
Drugo pitanje - zašto niko ne pokreće pitanje odgovornosti Tadića i Koštunice koji su sklopili sporazum štetan po Srbiju?
O svemu složno ćute i vlast i opozicija.
Он и истомишљеници му ни не схватају да, уствари, гласају за Вучића.Nismo ni sumnjali, kolega Dlugomir opet otkrio rusku zaveru! Ah, ti zli Rusi! Jel su sad prešli i na progonjenje AV lično, ili ipak samo gazda Šolak pokušava ono zavadi pa vladaj?
Još da nekima Slobodna Evropa i DW nisu tako stručno napunili glave maglom pa da ljudi mogu da ukapiraju na šta misliš.
Он и истомишљеници му ни не схватају да, уствари, гласају за Вучића.
Kolega Dlugomire, što se tiče Apisa čak i kriticka mađarska istoriografija konstatuje da je Solunski proces bio politički i da su sva priznanja bila iznuđivana i u funkciji eliminacije (Apis, oficirski kor) i slabljenja (Pašić, Radikali) svih, i otvorenih i potencijalnih protivnika Kralja Aleksandra.Za Obrenovića je Apis priznao da su Rusi stajali iza toga, a za Đinđića razmisli malo ko je imao najviše motiva i ko se najviše radovao.
Uostalom, predaje NIS-a Rusima ne bi bilo bez uklanjanja Đinđića.