Vučić: Ja sam hteo da podignem rudnu rentu, ali Rusija nije dala

To je bilo vreme kada je SRS hteo da lobira za Rusiju jer je DS i sa njima sateliti hteli za druge i ako se sećam ti drugi su
bili neki Albanci . Izvinjavam se ako nije tako davno je to bilo.
..........................................................................................................................................................................................
A sav se narod tad ''krstio'' da se uopšte to (pa i danas se ''krsti '' ) ruda prodaje i nafta , jer država koja nije u stanju da sama otvori rudnik
i eksploatiše rudu ili bušotinu nafte i gasa ili je krajnje nesposobna ili političari žele proviziju a narod i državu ko šiša.

Da, to je i meni palo na pamet. To je uostalom i jedini logičan odgovor na pitanje zašto su im Koštunica i Tadić predali NIS. Ne vidi se da su dobili neke pare ili da su imali neku drugu vidljivu korist.
Ruska drzavna televizija je, izvestavajuci vesti tog dana, zlurado i slavodobitno izjavila da je u Srbiji ''ubijen covek koji je svojoj zemlji doneo mrak i bedu''. Pametnom dovoljno.

Aco Drugosrbijanac zapadna pudlica smetaju mu Rusi, a oni koji su bombardovali Srbiju uranijumom i glasaju u UN da su Srbi genocidni, njima kupuje Rafale i daje litijum, i kao pudlica čeka pored auta !

399723723_1800893367044781_4449474000215033011_n.jpg
451743327_793963962933389_2854062566896010493_n.jpg

mi ameri smo vec spremili kokice i sve cemo da snimamo,
Mi ameri...
Ahahaha. :hahaha::rotf::hahaha::rotf:
Nikada ti nećeš biti amer, taman i da naučiš engleski, kao što nisi...

nemojte da se ljutite na mene sto sam direktan, gadjam u glavu,
Kakvo crno gađanje, ti si pogođen u glavu onom ciglom na gradilištu... :mazi:

Ненаде, много лупаш. Обреновића и Ђикија су рокнули ови са Запада. Британци пре свега
Za Obrenovića je Apis priznao da su Rusi stajali iza toga, a za Đinđića razmisli malo ko je imao najviše motiva i ko se najviše radovao.
Uostalom, predaje NIS-a Rusima ne bi bilo bez uklanjanja Đinđića.

Понижавајуће је рећи да у сопственој сувереној држави не смеш да мењаш ништа јер ће да се наљути неки Аљоша.

Блам. Осећам блам због Вучића и његових гласача.

Немаш ти блама, да ли је Вучић обер-дахија Америма, Русима, Кинезима. Или свима -" протекторат алибеговесламе"

Ајде, лепо признај Ђури озовцу, да те заболе и да уживаш у субјугацији Срба...., а озновац ће ти опростити кад те буде тукао

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je želeo da podigne rudnu rentu u državi, koja iznosi pet odsto, ali da to nije "jednostavan proces".

Odgovarajući na pitanja građana u Ljuboviji o rudarenju litijuma, Vučić je rekao da kada je hteo da podigne rudnu rentu, "nema ko iz Rusije mu nije na glavu skočio", a ticalo se srpskih izvora gasa i nafte, koji su sada u vlasništvu ruskog Gasproma.

Vučić je rekao da rudna renta iznosi pet odsto i u mnogim drugim zemljama.

"Nisam ovu rudnu rentu izmislio ja, nego su je izmislili neki mnogo ranije, za metalične i nemetalične je pet odsto rudna renta. Pokušaćemo da podignemo rudnu rentu, ali to neće biti nimalo lak, nimalo jednostavan proces", rekao je Vučić.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...odignem-rudnu-rentu-ali-Rusija-nije-dala.html

Znači tako. Nisam ni sumnjao. Onomad je NIS predat Rusima i ko zna koliko godina ćemo još trpeti zbog toga.
Zašto se NIS lepo ne nacionalizuje, odnosno da vratimo ono što je naše? Prevarili su nas - kraj priče.
Drugo pitanje - zašto niko ne pokreće pitanje odgovornosti Tadića i Koštunice koji su sklopili sporazum štetan po Srbiju?
O svemu složno ćute i vlast i opozicija.
Nismo ni sumnjali, kolega Dlugomir opet otkrio rusku zaveru! Ah, ti zli Rusi! Jel su sad prešli i na progonjenje AV lično, ili ipak samo gazda Šolak pokušava ono zavadi pa vladaj?

Nismo ni sumnjali, kolega Dlugomir opet otkrio rusku zaveru! Ah, ti zli Rusi! Jel su sad prešli i na progonjenje AV lično, ili ipak samo gazda Šolak pokušava ono zavadi pa vladaj?
Он и истомишљеници му ни не схватају да, уствари, гласају за Вучића.

Za Obrenovića je Apis priznao da su Rusi stajali iza toga, a za Đinđića razmisli malo ko je imao najviše motiva i ko se najviše radovao.
Uostalom, predaje NIS-a Rusima ne bi bilo bez uklanjanja Đinđića.
Kolega Dlugomire, što se tiče Apisa čak i kriticka mađarska istoriografija konstatuje da je Solunski proces bio politički i da su sva priznanja bila iznuđivana i u funkciji eliminacije (Apis, oficirski kor) i slabljenja (Pašić, Radikali) svih, i otvorenih i potencijalnih protivnika Kralja Aleksandra.

Back