ВУЧИЋ: Ја сам хронично болестан човек

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Poruka
90.802
https://srbin.info/politika/vucic-j...esignal&utm_medium=push&utm_campaign=web_push

ВУЧИЋ: Ја сам хронично болестан човек

Београд -- Председник Србије, на конференцији за медије, одговорио на коментаре да је новинар Н1 крив за његов изненадни одлазак на ВМА.

1574167848100.png


13:31 19.11.2019.

Упитан од стране новинара Н1 ТВ да прокоментарише наводе да је новинар те телевизије Миодраг Совиљ „крив“ што је у петак поподне примљен у болницу и да ли је исправо кривити новинаре, Александар Вучић је одговорио: „Никакве везе човек с ваше телевизије нема с мојим здравственим стањем.“

„Ја сам ја сам хронично болестан човек“, додао је Вучић. Објаснио је и да је на конференцију дошао под терапијом, целодневном и да то није никаква тајна.

Да ли ми смета када неко ко би требало да буде новинар каже немој да се бавиш тим послом ако не можеш да поднесеш – могу. Радујем се јер уз помоћ тих питања лакше објашњавам народу разлику између истине и лажи“, рекао је Вучић.

„Дале, моје здравствено стање нема везе са Н1. То су моји проблеми. Нисам нисам неко с најбољим здрављем, али док имам енергије борићу се. Да не причам сад колика ми је преткомора, за то су потребне године, а не један дан који ми је донео толико политичког задовољства“, рекао је Вучић.

Рекао је и да никада није бежао од питања јер му „она пружају велику прилику да на набољи начин раскринка неистине појединих медија и лажи противника“.

„Мени не постоји боља прилика него да, када изађете с неистинама, мени омогућите протсор да укажем на то колико немате аргумент. Суштина успеха који сам имао до сада је у томе што никада нисам бежао, скривао се или склањао под тепих проблеме, и јер сам се борио и одговорао, захваљујући истини и аргументацији напорног рада и увек побеђивао без проблема“, казао је Вучић.

Према његовим речима увек је тако побеђивао противнике. „Увек сам био и увек ћу бити спреман и нека се не радују победићу их све заједно, аргументима јер већини није стало до питања већ до маркетинга“, закључио је.



TИ СИ БОЛЕСТАН У МОЗАК!
 

Тако је, али мораш да разумеш нагон новопеченог Србина да отвори тему која већ постоји, само зато што потиче из извора са којим до скоро није био у љубави :)
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top