Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 36.017
Вучић: Ја сам гарант да ће пројекат Јадар бити безбедан
ЛОЗНИЦА – Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је у Србији свака врста модернизације и супротстављања затуцаности, увек била издаја и да ће он лично бити гарант за то да је пројекат Јадар безбедан за животну средину.Током обиласка касарне “Поднаредник Момчило Гаврић” у Лозници, он је нагласио да, да ли ћемо у томе уопште учествовати, зависи од тога хоћемо ли у потпуности моћи да гарантујемо здравље људима, чисту животну средину или не.
"Ја сам гарант и ја ћу да тражим, ја ћу да будем тај ђавољи адвокат који ће на сваком месту да инсистира на томе да им пронађе грешку у студијама, у свему другом и да видим шта је то што није добро да бих заштитио интересе народа. Да бих заштитио здравље људи", поручио је Вучић
https://www.politika.rs/scc/clanak/626149/Vucic-Ja-sam-garant-da-ce-projekat-Jadar-biti-bezbedan
Da je garant Djilas, ili Branka Saturn ili Marinika Tepic onda bi znali svi da je prevara, a ovako kada Vucic kaze da je garant ( kao sto je bio i za Kosovo ) onda moze mirno da se spava ?