Vučić: Izvinjavam se zbog stvari koje sam govorio o studentima, demonstrantima, svima sa kojima se nisam slagao

Screenshot_20251101-061035.jpg

Screenshot_20251101-061046.jpg

Screenshot_20251101-061052.jpg

Screenshot_20251101-060704.jpg

Screenshot_20251101-060734.jpg

Screenshot_20251101-060722.jpg

@aleksije radicevic @Casual Observer

debil ostaje debil

ljiga nikad ne prestaje da bude ljiga

lazov ne ume nista da govori osim lazi

a sizofrenicar ni ne zna sta je govorio pre podne sa cinizmom da li je neka utakmica u subotu, a sad kmeci i narice.

samo budala i idiot mogu da takvog slusaju i da mu ista veruju jer on je nazalost bolestan covek, a zapad samo takve i postavlja.

i to je nasa tragedija.

Није болестан већ покварен

Игра се1984те ...Глуми један дан пријатеља а други дан мучитеља ...

Ne verujem mu. I njemu i studentima zajednicki gazda je EU, tako da i jedni i drugi mogu da odu sa politicke scene, sto se mene tice.

Какав је то скок у 'политички центар'...

Крста под налетом земњотреса....

Просту ствар је смислио.

Свелопурде у трговини ...адвокати ...судије ...'дићи ће руке'

Сећате се како су адвокати судије блокирали 'систем' док нису 'изборили' само за себе и једино за себе повлаштени положај

Сећате се како су таксисти блокирали 'систем' док нису 'изборили' само за себе и једино за себе повлаштени положај

Сећате се како су филенсери судије блокирали 'систем' док нису 'изборили' само за себе и једино за себе повлаштени положај .

Шта следи ?

Несташице.

Заврнуће славине ионако лоше робе ...Дићи ће цене ....

Као свако бесно 'дете' ..све ће упи/"/"/## и заср/$&$&%$

...са паролом ' до сада сам био добар '

Решење 'проблема' у србији је једино могуће када

се целоме свету не исплати изазивање сукоба на 'некој другој страни' као што је ЕУ уз САД подршку урадила Украини

...и када 'русије' и 'кине' престану да 'троше мале' да бу спасиле себе

Вучић је обесмислио политички живот

'политички' 'објекат' је еволуирао па су 'политички' 'субјекти' 'променили'..акка усложнили модел интеракције

Није САМО ВУЧИЋ ... и овај цео живот није само политика .... ани политика није економија

У све делатности је убачено политиканство као спиритус мувенс ...

А уствари мафија само поставља паразите

Није проблем изаћи и рећи ....

Није проблем јер нема решења. Судски систем се Овучићио .... Лепо у свом дворцу седи .....

Пре се није могло .... зато што је било мало материјалних добара ...мало времена...

И у свакој промени виде се четири закона материјалистичке дијалектике

https://iask.ai/q/four-laws-of-dialectical-materialism-0g4si28

...10 година...

Не само на овим 'митинзима' скуповима..већ и напрошлим се говорило и на будућим ће се говорити за некедруге

... Немамо начин ! ( ? ) ....

Конформистичка тврдња ... Дај шта даш...Недам шта имам..Неуммем да ствроим али умем да разорим...

Можда друго неко има начин ....

Шта је патриотизам ?...домољубље ?.... Не пожели туђе ..Не кради .. Не лажи ..Не ради другима шта себи не желиш или нећеш

..само он да оде...

То и није гесло ... гесло је ДА ВУЧИЋЕВ принцип оде...... Тај принцип једубоко укорњен у свету

Насилника који су силом се дохватили права је свугде ..ЕУ САД Кина Русија ....

..мени један....

Па склони се ... или мислиш да још ниси 'наплатио' свој 'допринос ' 'променама'

И сада у овим протестимаогроман број се у суштини руководи ВУЧИЋЕВИМ принципом...

Улажем ...... да се касније наплатим ...

Vlada Srbije je sutrašnji dan proglasila danom žalosti. Posle godinu dana !?
Zar nisu šatro žrtve? Zar nije utakmica?......
Država naprasno kreće da žali i oplakuje poginule ispod nadstresnice
Mobiliše drtinu partijarha i organizuje ćaci-pomene
Nemam reči da opišem svoje gađenje prema kontra-komemoracijama posle svega izrečenog i proživljenog od strane kriminalnog režima Aleksandra Vučića :bljak:

komentar sa YouTube-a:

@savam3781 3 hours ago
Idi bre više da te ne gledamo satrape jedan! Smucio si se i Bogu i ljudima, govedo jedno neotesano, **** te voz koji te u Srbiju doveo smrade arnautski. Sve lazes i sve naopako ciniš. Kao i sto si inscenirao da su tobože Srbi sa Kosmeta krenuli pesice put novog Sada da TEBE podrže djubre jedno! Pa mi Srbi sa Kosmeta ne mozemo da te gledamo i Bogu se molimo da ti sto pre slomi vrat, da te nema, jer si nas prodao. Ta govna koja su "kao krenula odavde" su kriminalci Milana Radojčića i NEMAJU NIKAKVE VEZE sa nama Srbima, **** vam svima pas mater u usta kriminalna. Vozate ih autobusom od mesta do mesta, a onda za vase kamere kao pesače pred ulazak u neko mesto. PROVIDNI I BEDNI STE, bagro crveno-udbaška! PROKLET da si i daBogda ti se i pleme i seme zatrlo, da traga od vas ne ostane, to te MI SRBI SA KOSMETA PROKLINJEMO! DABOGDA ti zemlja kosti izbacila i u kući ti se korov uhvatio, da ti se trag utre koliko još sutra smrade jedan! AMIN!

Овај ћелави је Вучићева пи%ка, која заговара ''неутралност'', јер он не може шатро да нађе ''другог Вучића'' уместо њега. Заправо, хоће да каже нећемо мафијашког и велеиздајничког диктатора, хоћемо нашег диктатора.
Диктаторима и окупаторима морамо стати на врат.

од 1945 ми немамо иѕбор, само систем који нас одрођљвљ и уништава

тај систем је 2000те сменуо власт али не СУШТИНУ
поставио је другу влас тобож опоѕицију од којих су многиданас на власти...

један систем , са поѕицијом и опоѕицијом која се мења по потреби

никада они нису били изабрани поштено као воља народа но крађом поткушљивањем свим и свачим

занм где ће да буду - бувара
Ми Срби смо такво го$но од народа, да не можемо имати нормалну и демократску државу, као и нормалне политичаре, односно власт и опозицију.
Нису златни ни други народи Балкана, сети се да је ЕУ наредила Хрватима да ухапсе Санадера, пре него што су ушли у ЕУ, сети се да су Бошљаци били лудаци који су ратовали 90их једни против других, али Срби су највећи издајници и народ који најмање мари за државу и патриотизам.
Мени је жао људи који се надају да су овде могуће корените промене, али ја сам скроман, ја само желим да нова српска власт сутра настави да краде, али да то буде на нивоу ДОСа и жутих, да наставе да купују јефтине људе и гласове, али да то буде такође на нивоу из прошлости.
Ако нова српска власт успе да постави систем који ће наставити да краде, али мање од ДОСа и жутих, то је највећи српски успех у модерној историји овог народа и државе.
Сама помисао да неће постојати Информер, Пинк, сви ти Вучићеви керови који лају годинама и читаву деценију и више ... то је за мене неки почетак враћања у нормалност.

Вучић је толико зло, да буквално било ко да дође на власт, то ће бити велико добро за народ у Србији, као и државу Србију и РС и регион.

Ја не осећам презир према њему, него мржњу, а мислио сам да никада више нећу мрзети неког политичара више него што сам мрзео Милошевића, али Милошевић никада није био мој идеолошки истомишљеник, док ово го%но јесте.

Студенти су успели да сруше диктатора, он је увелико у фази коју можемо назвати ''почетак краја једног диктатора''.
Студенти су успели, зато што су нова генерација, зато што их Шешељ, Вучић и остали политичари нису учили да мрзе и да реагују емотивно и да им исперу мозак.
Али студенти ће морати да поново осмисле неку патриотску опцију, пошто Драшковић и Вучић су успели да униште десни сектор.
Као и увек, шта год да радикали бране, они то униште до темеља.

Мени је жао људи који се надају да су овде могуће корените промене, али ја сам скроман, ја само желим да нова српска власт сутра настави да краде, али да то буде на нивоу ДОСа и жутих, да наставе да купују јефтине људе и гласове, али да то буде такође на нивоу из прошлости.
Ако нова српска власт успе да постави систем који ће наставити да краде, али мање од ДОСа и жутих, то је највећи српски успех у модерној историји овог народа и државе.
Сама помисао да неће постојати Информер, Пинк, сви ти Вучићеви керови који лају годинама и читаву деценију и више ... то је за мене неки почетак враћања у нормалност.

Teško da može da postoji režim bez kraduckanja. To je isto kao da neko traži društvo bez kriminala. Ili saobraćaj bez nesreća. Prosto nuspojave sistema moraju da postoje. Samo je problem što je ovde u Srbiji nuspojava postala glavni sistem. Pa umesto da država ima svoj razvojni put a da se krade usput, ovde je obrnuto, država ima koruptivni put a usput se razvija. To je napredni sistem koji nam je uveo Vučić. Vraćanje na "demokratska podešavanja" bi bio ogroman korak napred.

Back