i sad su se setili Boga, a do juce su im zrtve bile "satro"U Vladi žaluju jer to je dan od kojeg padaju s vlasti...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sad su se setili Boga, a do juce su im zrtve bile "satro"U Vladi žaluju jer to je dan od kojeg padaju s vlasti...
...
Ne verujem mu. I njemu i studentima zajednicki gazda je EU, tako da i jedni i drugi mogu da odu sa politicke scene, sto se mene tice.Bajopasniji je kad se izvinjava svilenim glasom.
debil ostaje debil
ljiga nikad ne prestaje da bude ljiga
lazov ne ume nista da govori osim lazi
a sizofrenicar ni ne zna sta je govorio pre podne sa cinizmom da li je neka utakmica u subotu, a sad kmeci i narice.
samo budala i idiot mogu da takvog slusaju i da mu ista veruju jer on je nazalost bolestan covek, a zapad samo takve i postavlja.
i to je nasa tragedija.
Ne verujem mu. I njemu i studentima zajednicki gazda je EU, tako da i jedni i drugi mogu da odu sa politicke scene, sto se mene tice.
Vlada Srbije je sutrašnji dan proglasila danom žalosti. Posle godinu dana !?

"Docek" od jednog coveka koji snimao sam sebe kako luduje.
"Docek" od jednog coveka koji snimao sam sebe kako luduje.
To je dokaz da su protesti podrzani od strane zapada.
Овај ћелави је Вучићева пи%ка, која заговара ''неутралност'', јер он не може шатро да нађе ''другог Вучића'' уместо њега. Заправо, хоће да каже нећемо мафијашког и велеиздајничког диктатора, хоћемо нашег диктатора.
Ми Срби смо такво го$но од народа, да не можемо имати нормалну и демократску државу, као и нормалне политичаре, односно власт и опозицију.од 1945 ми немамо иѕбор, само систем који нас одрођљвљ и уништава
тај систем је 2000те сменуо власт али не СУШТИНУ
поставио је другу влас тобож опоѕицију од којих су многиданас на власти...
један систем , са поѕицијом и опоѕицијом која се мења по потреби
никада они нису били изабрани поштено као воља народа но крађом поткушљивањем свим и свачим
занм где ће да буду - бувара
Мени је жао људи који се надају да су овде могуће корените промене, али ја сам скроман, ја само желим да нова српска власт сутра настави да краде, али да то буде на нивоу ДОСа и жутих, да наставе да купују јефтине људе и гласове, али да то буде такође на нивоу из прошлости.
Ако нова српска власт успе да постави систем који ће наставити да краде, али мање од ДОСа и жутих, то је највећи српски успех у модерној историји овог народа и државе.
Сама помисао да неће постојати Информер, Пинк, сви ти Вучићеви керови који лају годинама и читаву деценију и више ... то је за мене неки почетак враћања у нормалност.