Vučić ispravlja Lavrova...Diskretno uvodjenje sankcija Rusiji i oduzimanja im imovine...?

ovde nema mesta za ''AKO'' , jer SRBIJA JEDINA U EVROPI NIJE UVELA SANKCIJE RUSIJI.

tvoja naklapanja i zaključci nikog ne interesuju daj zvanicne cinjenice a one govore da lupetas. JEDNO je sta mislis ti a drugo sta je ZVANICNO .

bilo kakav link ili dokaz o tome da smo uveli sankcije rusiji ?

nemas, jer NISMO.

tema glupost i obicna naklapanja.

kada nas bdue interesovalo sta si ti zakljucio iz necega , mozda ti se obratimo...
Ajde da se ne lazemo. ovo je gore od sankcija:
Vučić potpisao: PUTIN je ratni zločinac!?
Deklaracijom u Tirani, Vučić se saglasio sa Volodimirom Zelenskim, Vljosom Osmani, Edijem Ramom, Andrejom Plenkovićem i drugima da je Specijalna vojna operacija ničim opravdana agresija na Ukrajinu, da je njome izvršen zločin protiv mira, da je Vladimir Putin ratni zločinac koji mora da odgovara pred sudovima u Ukrajini i tribunalom u Hagu. Istovremeno, Vučić je podržao širenje NATO pakta i obavezao se da će pomoći razne napore Ukrajine da povrati Krim, Donjecku, Luganjaku i Hersonsku oblast.

https://www.instagram.com/pokret_ljubav_vera_nada/reel/C4qMHg_InJV/

Deklaracijom u Tirani, Vučić se saglasio sa Volodimirom Zelenskim, Vljosom Osmani, Edijem Ramom, Andrejom Plenkovićem i drugima da je Specijalna vojna operacija ničim opravdana agresija na Ukrajinu, da je njome izvršen zločin protiv mira, da je Vladimir Putin ratni zločinac koji mora da odgovara pred sudovima u Ukrajini i tribunalom u Hagu. Istovremeno, Vučić je podržao širenje NATO pakta i obavezao se da će pomoći razne napore Ukrajine da povrati Krim, Donjecku, Luganjaku i Hersonsku oblast.

Imaš neki ozbiljniji izvor od ovoga? Pitam za druga.

Kad se već ne lažemo ta deklaracija ima snagu jutarnjeg prdeža i da je samo takvih stvari Rusija bi to oprostila. Međutim Vučić je napravio mnogo gore prestupe, od zvaničnog uvođenja sankcija Belorusiji , pokušaja krađe imovine, prodaje naoružanja Ukrajini gde se pravio lud da bi na kraju to otvoreno priznao, do podrške Ukrajini u rezolucijama UN u kojima je Rusija optužena ni manje ni više nego da je agresor.
Nadam se da Rusi to sve štikliraju i da će na kraju ispuniti ono obećanje sa sabakom.

...

Jedan autorski osvrt na Mi6 perfidno diskretno suprostavljanje Vucica Rusiji...

Мој друг Лавров је погрешно протумачио да Србија нема право да национализује НИС. Има, али неће
http://www.nspm.rs/hronika/aleksand...ledica-za-prosvetare-koji-ne-budu-radili.html

Dakle ponavlja se prica kao i kod svih njegovih izdaja...

- "Nisam ja potpisao Ohridski sporazum, samo sam prihvatio nacela..."

- "Nisam ja potpisao Briselski sporazum, vec Dacic..."

- "Nedam Gazivode....," ali se Hašim vozi u gliseru po Gazivodama...

- "Srecan 9. Januar!" Ali ja ne smem 3 godine zaredom da dodjem na proslavu...poslacu ove moje pajace...Mr Propera i Mr Bina...

- "Nisam izdao...", ali izdaja tece...

- "Naši ruski prijatelji...necu vam oduzeti imovinu...", ali moze da se desi...potpisace Brnaba...

Dakle perfidno Mi6/CIA sprdanje...

...
"Moj drug" Lavrov...a Lavrov misli eta durak, suka bljat:hahaha::hahaha::hahaha:

Kad se već ne lažemo ta deklaracija ima snagu jutarnjeg prdeža i da je samo takvih stvari Rusija bi to oprostila. Međutim Vučić je napravio mnogo gore prestupe, od zvaničnog uvođenja sankcija Belorusiji , pokušaja krađe imovine, prodaje naoružanja Ukrajini gde se pravio lud da bi na kraju to otvoreno priznao, do podrške Ukrajini u rezolucijama UN u kojima je Rusija optužena ni manje ni više nego da je agresor.
Nadam se da Rusi to sve štikliraju i da će na kraju ispuniti ono obećanje sa sabakom.
To sto pises sam vec nabrajao vise puta, ovdje je rec o deklaracijama, poput verbalnog uvodenje sankcija, a u stvari prakticno to i radimo na razne nacine.

Back