Vucic ima para za mobilizaciju

Umri_muski

Legenda
Poruka
62.250
U slucaju rata vucic ima sasvim dovoljno sredstava da mobilise veliku vojsku srba.
Po proracunu od poljo kombinata I drzavne zemlje ima sasvim dovoljno da se svakom prezivelom dobrovoljcu da parcela od 5 ha.

Ako prezive.
Bez dinara zaduzivanja , a siromastvo tigra je dovoljno da motivise poveci broj dobrovoljaca.

Ima samo jedna mala caka koja meni smeta , Al ja sam nebitan. To je poverenje , hoce li opet slagati.
Ali da postoji poveci potencijal da se motivise dobrovoljci I to na stari 1914 srpski nacin , ima.

U slucaju rata vucic ima sasvim dovoljno sredstava da mobilise veliku vojsku srba.
Po proracunu od poljo kombinata I drzavne zemlje ima sasvim dovoljno da se svakom prezivelom dobrovoljcu da parcela od 5 ha.

Ako prezive.
Bez dinara zaduzivanja , a siromastvo tigra je dovoljno da motivise poveci broj dobrovoljaca.

Ima samo jedna mala caka koja meni smeta , Al ja sam nebitan. To je poverenje , hoce li opet slagati.
Ali da postoji poveci potencijal da se motivise dobrovoljci I to na stari 1914 srpski nacin , ima.
Svakako da ce slagati. Njemu je laz jedan od nacina odrzivosti.

Ne verujem da bi nas sad neko poveo u rat. To bi bilo glupo, kao da neki trener dozvoli da gubi sa 6:0, a onda naredi ofanzivu !

Postoji samo jedno održivo rešenje za Kosmet, a to je zamena teritorija sa Albanijom. Mi njima deo Kosmeta, oni nama deo mora. I preseljenje stanovništva.
Zašto bi se Albanci menjali za nešto što već imaju i to za manje nego što sad imaju?

Ne verujem da bi nas sad neko poveo u rat. To bi bilo glupo, kao da neki trener dozvoli da gubi sa 6:0, a onda naredi ofanzivu !

Postoji samo jedno održivo rešenje za Kosmet, a to je zamena teritorija sa Albanijom. Mi njima deo Kosmeta, oni nama deo mora. I preseljenje stanovništva.
Opet ti sa onom svojom idejom o podelama onoga što ste vi Brozni nama oteli da bi dali našim neprijateljima? A, da, Titin Jugosloven bi da malo umiri svoju savest?

Ako prezive.

Tebe i ovo par drugosrbijanskih trolova vodimo da čistite minska polja. OK?

Obzerveru, nema potrebe da se smejes na moju poruku, nisam bio ironican, Vucic sigurno ima vise kinte za mobilizaciju i od Slobe, i od svih DS/DSS rezima.

Njegova banditska vlast je uspesnija, i reketira i kontrolise vise para od svih srpskih vlasti pre njega.

Sad, drugo je pitanje to sto bi doticni potez bio potpuni idiotizam i moronizam, ali pricamo cisto o tehnickim stvarima sada.

Ako prezive.

nediraj mi vucics poslijednjea oupozorrnje

Zbog održivosti. Neodrživo je da nam otmu deo teritorije.
I još nešto važnije: Samo tako bi deo Kosmeta postao zaista njihov. Verovatno nisi razmišljao, ali Kosmet je sada Natov, a ne šiptarski.
O čemu ti govoriš? I ne postoji nikakav Kosmet, ta zemlja se zove Kosovo. Albanci su je oteli pre 25 godina, kontrolišu 100% toga što su hteli da otmu i boli ih .i. da pregovaraju.

O čemu ti govoriš? I ne postoji nikakav Kosmet, ta zemlja se zove Kosovo. Albanci su je oteli pre 25 godina, kontrolišu 100% toga što su hteli da otmu i boli ih .i. da pregovaraju.

Neee, Srbi su Šiptare preko grane šut, a Nato je Srbe po glavi tras. I onda su se buba švabe vratile u svoja legla.

Nema smisla da se oko tih činjenica raspravljamo. Ni kroz 1000 godina.

A zašto je to sad Natova zemlja? Pa, nije poznato u istoriji da je neko vojnički oteo neku zemlju, pa je nekom poklonio.

Tako da diar Šoks, ne nadajte se ...

Nisu Šipci nego neko mnogo jači i od njih i od vas, a znamo šta vi Bugari sanjate. Reci, celog života si sanjario da “prisajedinjavaš” bar svoj Dimitrovgrad? Sanjaj i dalje.

Poslednja izmena:

Back