Vučić: "Iako mislite da sam Asad, pa da ću da bežim negde - nisam, ostaću ovde"

Срђан Миливојевић је ову шалу "Вучићу, Асаде" кроз аналогију са "Слобо - Садаме" направио након ове Вучићеве изјаве.

Дакле, лудак се свађа са анонимним тњитер коментарима.

И то стално ради. Сваки дан, годинама.
Nema jaja da vodi debatu kako treba, ali jaja dao narodu, dva, da ih drži ceo dan

Nije nemoguće da se bata Andrej već angažovao da begenisuje državu u koju bi Vučići mogli da se evakuišu.
Ali koja bi država bila spremna da ih primi i da kvari odnose sa budućom srpskom vladom?
Najverovatnije Rusija, ona ako im da azil, ne može pokvariti odnose sa Srbijom, budući da te odnose nije pokvarila kad je primila Miru i Marka.
Rusija nikako.

Eto rekao da "nece da pobegne u Rusiju kao Asad", znaci da planira da pobegne negde drugde.
Значи да не планира нигде да бежи и да би вама било боље да смисислите неки план и програм, уместо што се надате сиријском, украјинском или нзм ком већ сценарију.

1733850774932.png

Значи да не планира нигде да бежи и да би вама било боље да смисислите неки план и програм, уместо што се надате сиријском, украјинском или нзм ком већ сценарију.
Duki, šta misliš sa koliko helikoptera će da se evakuiše porodica Vučić? I oće li da bude mesta za Brnbu i Kvazimoda ili će radije poneti akvarijum iz kuće?

A ti nemoj da dopustiš da te dešavanja iznenade, nađi nekog sa naše strane da te sakrije od besnog naroda na neko vreme. Ja bih ti to učinio, jer osećam da se ti sprdaš sa avom :D

Duki, šta misliš sa koliko helikoptera će da se evakuiše porodica Vučić? I oće li da bude mesta za Brnbu i Kvazimoda ili će radije poneti akvarijum iz kuće?

A ti nemoj da dopustiš da te dešavanja iznenade, nađi nekog sa naše strane da te sakrije od besnog naroda na neko vreme. Ja bih ti to učinio, jer osećam da se ti sprdaš sa avom :D
20241210_012344.jpg

;)

Hvala Duki, na fotki. Kad vidim kako mu je lice propalo od pokvarenosti, pogled ugasnuo, gubica pomodrela a kosa se proredila, znam da psuje samom sebi sve živo zbog što je postigao političke uspehe. :D Pogledaj tu nabornu kožu ispod brade. :cool:
A kako je nekada seirio "neka vas izađe pet miliona...".

Hvala Duki, na fotki. Kad vidim kako mu je lice propalo od pokvarenosti, pogled ugasnuo, gubica pomodrela a kosa se proredila, znam da psuje samom sebi sve živo zbog što je postigao političke uspehe. :D Pogledaj tu nabornu kožu ispod brade. :cool:
A kako je nekada seirio "neka vas izađe pet miliona...".
То је због напорне, надљудске борбе и бриге за Србију! Човек гледа како да сачува Србију у овом тешком времену, да је сакрије под камен од светских катаклизми.
И ти уместо да се томе дивиш и одаш му признање, ти га пљујеш и још би да га рушиш!
Е па, неће моћи!

То је због напорне, надљудске борбе и бриге за Србију! Човек гледа како да сачува Србију у овом тешком времену, да је сакрије под камен од светских катаклизми.
И ти уместо да се томе дивиш и одаш ми признање, ти га пљујеш и још би да га рушиш!
Е па, неће моћи!
Vidi se na njemu da bi dao ceo svet da sebi obezbedi miran nastavak života, ali previše se upleo u zlo verujući da je sposoban kao niko.
Ni vast mu više nije plezir.

naravno da ce pobeci. Stavise ja mislim da on sad vec kad god zagusti zbrise preko pa se kao javlja iz Jajinaca....

Tako da mi nismo te srece, tj on ce ipak pobeci.

Zato su i napravili Pink Air sa Mitrovicem koji zapravo ima samo dva aviona tj za bekstvo mafije.
Zec u šumi a vi već ražanj napravili.Više uvažavanja stvarnosti ne bi smetalo.

naravno da ce pobeci. Stavise ja mislim da on sad vec kad god zagusti zbrise preko pa se kao javlja iz Jajinaca....

Tako da mi nismo te srece, tj on ce ipak pobeci.

Zato su i napravili Pink Air sa Mitrovicem koji zapravo ima samo dva aviona tj za bekstvo mafije.
Има једна песма, она каже ,,Свет је леп када сањамо, када сањамо"... :lol:

Back