Jary
Elita
- Poruka
- 16.046
Mongomeri je pre 3 godine rekao da Srbija ima shizofrenu politiku ,istina u drugom kontekstu ali mozda je to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imamo sizofrenog av-a, sada je bar svima jasno, a on je alfa i omega te politikeMongomeri je pre 3 godine rekao da Srbija ima shizofrenu politiku ,istina u drugom kontekstu ali mozda je to?
...
Promenjivo raspolozenje Predsednika...
Čas smo lideri ne samo regiona nego i Evrope...
Već sledeci trenutak prica o najjeftinijem lebu i platama i penzijama kojih nece biti...ako po naredni njegovog mentora i gazde Hila...ne sje.bemo Ruse...
Вучић: Гурамо EXPO, имамо милијарде; Вучић после 15 мин: Неће бити плата и пензијa
https://srbin.info/politika/vucic-g...vucic-posle-15-min-nece-biti-plata-i-penzija/
...
Или надстрешница, па ти плата не треба.
Јашта, зато ти газиш студенте и ђаке. Све за вашу децу!Na tebe neće pasti ni suzavac da se sav narod skupi
Ti ispred monitora na sigurnom
Битно да је Стојкаму метнидер, Ани јадни и сличнима добро. Довољна су им 2 јаја дневно, клобају добију гратис. Жалићемо за дахијама.Srbija je do 1.januara 2024. godine ukupno se zaduzila u periodu ove vlasti za 21 milijardu evra sto je vise nego sve prethodne vlast ukljucujuci i Tita. Na to treba dodati nova zaduzenja koja se najavljuju zbog ove gluposti zvane Sajam sporta i muzike.
Samo ove godine treba da otplatimo 9 milijardi evra a to su dospele kamate i glavnice. Bankrot nije daleko.
Kod vas žutih deca treba da su na raskrsnici a vozila u školiЈашта, зато ти газиш студенте и ђаке. Све за вашу децу!
Како сте наумили, а тако вам и преЦедник каже (а његова је ко Титова) школе нам и не требају јер имамо навијаче.Kod vas žutih deca treba da su na raskrsnici a vozila u školi
Ako mislite da napravite kakvo masovnije okupljanje a platite Jelenu Karleušu, za Novu Godinu smo videli śta narod zanima.Како сте наумили, а тако вам и преЦедник каже (а његова је ко Титова) школе нам и не требају јер имамо навијаче.
Булазниш?Ako mislite da napravite kakvo masovnije okupljanje a platite Jelenu Karleušu, za Novu Godinu smo videli śta narod zanima.
Pa na vašu svirku slabo ko se ložiБулазниш?
Већ си се урокао?Pa na vašu svirku slabo ko se loži
Otiśo vam gitarista, pa pevaĉica, pa klavijaturista, bubnjar isto razmišlja da otvori svoju stranku...
Sad bile palaĉinkeВећ си се урокао?Два јаја на око, клобаја у 19:30, а паризер као десерт, ако те се сете.
![]()
Уживај док можеш у "златном добу".Sad bile palaĉinke
Još mi rekli " Majstor Le Grande lično pravio za mene"![]()
Da li sam ja bio ljubomoran dok je tebi bilo lepo?Уживај док можеш у "златном добу".
неће прасац сигурно!Da li sam ja bio ljubomoran dok je tebi bilo lepo?
A posle 2027-me videćemo..
Red je i da Ivica Daĉiċ bude sledećih tamo 12 godina.jel.pośteno?
Ja samo nagadjam ko bi bio sledeći a da nije već klatio pa makar otvorio stranku u medjuvremenuнеће прасац сигурно!