Вучић: Гурамо Expo, имамо милијарде; Вучић после 15 мин: Неће бити плата и пензијa

Ne razumem ove na jaslama....
PA ŠTA ako ne bude plata 15-og?

Kod privatnika je sad uglavnom mesec za mesec mada ima gde se čeka

Šta vi onda izigravate?
Biće 20-og ili možda 30-og, sledeći mesec pa šta?

A još i ne radite ništa, dodjite malo kod privatnika...
Zaboravio si da napomeneš kako im je plata uvećana za 500 din. Aaaa stariš i imaš propuste u radu :mrgreen:

Propašće svet ako ne dobiju 15-og?
Dobiće 20-og ili 30-og, nek pozajme od nekog pa ako hoće da vrate posle. a obično nešto iskrsne dal popravka dal akcija..
ni kuceta, ni maceta, ni racuna, niti ista, pa onda to tako i moze da se prevrce iz supljeg u prazno, i da se grebes ceo zivot od nekoga

IMG_4830.jpeg
IMG_4831.jpeg

...

Promenjivo raspolozenje Predsednika... :ceka:

Čas smo lideri ne samo regiona nego i Evrope...
Već sledeci trenutak prica o najjeftinijem lebu i platama i penzijama kojih nece biti...ako po naredni njegovog mentora i gazde Hila...ne sje.bemo Ruse...

Вучић: Гурамо EXPO, имамо милијарде; Вучић после 15 мин: Неће бити плата и пензијa​

https://srbin.info/politika/vucic-g...vucic-posle-15-min-nece-biti-plata-i-penzija/

...
Kineski krediti salvation.

...

Promenjivo raspolozenje Predsednika... :ceka:

Čas smo lideri ne samo regiona nego i Evrope...
Već sledeci trenutak prica o najjeftinijem lebu i platama i penzijama kojih nece biti...ako po naredni njegovog mentora i gazde Hila...ne sje.bemo Ruse...

Вучић: Гурамо EXPO, имамо милијарде; Вучић после 15 мин: Неће бити плата и пензијa​

https://srbin.info/politika/vucic-g...vucic-posle-15-min-nece-biti-plata-i-penzija/

...
Periklov vek.

Ja se plašim da ne dovede zemlju do goreg stanja nego $loba i inflacije. Onda da raspiše izbore, izgubi namerno i zbriše.
Навикло то да живи од Кредита и од Глобе сопствених Становника..
Тај Сценарио је више него вероватан.

Ja se plašim da ne dovede zemlju do goreg stanja nego $loba i inflacije. Onda da raspiše izbore, izgubi namerno i zbriše.
Milošević je dobio izbore 1993 a to je sve samo nije sjajna godina. Neki veliki pritisak zapada bi mu sasvim moguće ojačao podršku jer njegova propaganda i jeste da ga zapad ruši. Samo bi ojačali njegovo biračko telo ideološki. Morale bi da prodju godine i godine lošeg života pa da izgubi kao Sloba.

Milošević je dobio izbore 1993 a to je sve samo nije sjajna godina. Neki veliki pritisak zapada bi mu sasvim moguće ojačao podršku jer njegova propaganda i jeste da ga zapad ruši. Samo bi ojačali njegovo biračko telo ideološki. Morale bi da prodju godine i godine lošeg života pa da izgubi kao Sloba.
Neće Zapad da ga ruši. Sam sebe kreditima i usisavanjem para iz budžeta. Kradjom istih tih kredita za nameštanje tendera za sve i svašta svojim pajtosima.

Neće Zapad da ga ruši. Sam sebe kreditima i usisavanjem para iz budžeta. Kradjom istih tih kredita za nameštanje tendera za sve i svašta svojim pajtosima.
Pa ja iskreno ne verujem u te sankcije za NIS jer to je prvo u decembru najavljivao za par dana pa za 1 januar, pa sad kao imate još dana. Deluje mi kao neko glumatanje da mu uvode sankcije i da hoće da ga sruše jer to prija njegovom biračkom telu. Svakako je krajnji cilj da se Rusi isteraju iz NIS pod tim izgovorom.

Pa ja iskreno ne verujem u te sankcije za NIS jer to je prvo u decembru najavljivao za par dana pa za 1 januar, pa sad kao imate još dana. Deluje mi kao neko glumatanje da mu uvode sankcije i da hoće da ga sruše jer to prija njegovom biračkom telu.
Pa napisali su najkasnije 15.1. dolaze te sankcije

Bila bi baš masna laž da to nije tako

Pa napisali su najkasnije 15.1. dolaze te sankcije

Bila bi baš masna laž da to nije tako
Deluje mi da će to da se otegne mesecima a svakako će kroz taj proces verovatno biti isterani Rusi. Kao eto morali smo da ne uvedu sankcije a to samo izgovor bio.

Back