- Poruka
- 72.767
Sns smrt u najavi, neko će pogine a neko će se obogati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sns smrt u najavi, neko će pogine a neko će se obogati
Zaboravio si da napomeneš kako im je plata uvećana za 500 din. Aaaa stariš i imaš propuste u raduNe razumem ove na jaslama....
PA ŠTA ako ne bude plata 15-og?
Kod privatnika je sad uglavnom mesec za mesec mada ima gde se čeka
Šta vi onda izigravate?
Biće 20-og ili možda 30-og, sledeći mesec pa šta?
A još i ne radite ništa, dodjite malo kod privatnika...
Pa i za to mislim isto - strateški monopoli se ne prodaju nikome. Može recimo 20% ako neko hoće da dokapitalizuje, ali većinski udeo mora ostati naš.Cek samo da sada EPS prodaju ove godine dok su jos na vlasti.
ni kuceta, ni maceta, ni racuna, niti ista, pa onda to tako i moze da se prevrce iz supljeg u prazno, i da se grebes ceo zivot od nekogaPropašće svet ako ne dobiju 15-og?
Dobiće 20-og ili 30-og, nek pozajme od nekog pa ako hoće da vrate posle. a obično nešto iskrsne dal popravka dal akcija..
U starim dinarima.Ko zna u kojim je to valutama
Ako je u dinaru može odma da baci
Kineski krediti salvation....
Promenjivo raspolozenje Predsednika...
Čas smo lideri ne samo regiona nego i Evrope...
Već sledeci trenutak prica o najjeftinijem lebu i platama i penzijama kojih nece biti...ako po naredni njegovog mentora i gazde Hila...ne sje.bemo Ruse...
Вучић: Гурамо EXPO, имамо милијарде; Вучић после 15 мин: Неће бити плата и пензијa
https://srbin.info/politika/vucic-g...vucic-posle-15-min-nece-biti-plata-i-penzija/
...
E ovo nije bilo sportskiZaboravio si da napomeneš kako im je plata uvećana za 500 din. Aaaa stariš i imaš propuste u radu![]()
Periklov vek....
Promenjivo raspolozenje Predsednika...
Čas smo lideri ne samo regiona nego i Evrope...
Već sledeci trenutak prica o najjeftinijem lebu i platama i penzijama kojih nece biti...ako po naredni njegovog mentora i gazde Hila...ne sje.bemo Ruse...
Вучић: Гурамо EXPO, имамо милијарде; Вучић после 15 мин: Неће бити плата и пензијa
https://srbin.info/politika/vucic-g...vucic-posle-15-min-nece-biti-plata-i-penzija/
...
Навикло то да живи од Кредита и од Глобе сопствених Становника..Ja se plašim da ne dovede zemlju do goreg stanja nego $loba i inflacije. Onda da raspiše izbore, izgubi namerno i zbriše.
I narod nije bolji.Навикло то да живи од Кредита и од Глобе сопствених Становника..
Тај Сценарио је више него вероватан.
Milošević je dobio izbore 1993 a to je sve samo nije sjajna godina. Neki veliki pritisak zapada bi mu sasvim moguće ojačao podršku jer njegova propaganda i jeste da ga zapad ruši. Samo bi ojačali njegovo biračko telo ideološki. Morale bi da prodju godine i godine lošeg života pa da izgubi kao Sloba.Ja se plašim da ne dovede zemlju do goreg stanja nego $loba i inflacije. Onda da raspiše izbore, izgubi namerno i zbriše.
Da.Milošević je dobio izbore 1993 a to je sve samo nije sjajna godina.
Neće Zapad da ga ruši. Sam sebe kreditima i usisavanjem para iz budžeta. Kradjom istih tih kredita za nameštanje tendera za sve i svašta svojim pajtosima.Milošević je dobio izbore 1993 a to je sve samo nije sjajna godina. Neki veliki pritisak zapada bi mu sasvim moguće ojačao podršku jer njegova propaganda i jeste da ga zapad ruši. Samo bi ojačali njegovo biračko telo ideološki. Morale bi da prodju godine i godine lošeg života pa da izgubi kao Sloba.
Pa ja iskreno ne verujem u te sankcije za NIS jer to je prvo u decembru najavljivao za par dana pa za 1 januar, pa sad kao imate još dana. Deluje mi kao neko glumatanje da mu uvode sankcije i da hoće da ga sruše jer to prija njegovom biračkom telu. Svakako je krajnji cilj da se Rusi isteraju iz NIS pod tim izgovorom.Neće Zapad da ga ruši. Sam sebe kreditima i usisavanjem para iz budžeta. Kradjom istih tih kredita za nameštanje tendera za sve i svašta svojim pajtosima.
Pa napisali su najkasnije 15.1. dolaze te sankcijePa ja iskreno ne verujem u te sankcije za NIS jer to je prvo u decembru najavljivao za par dana pa za 1 januar, pa sad kao imate još dana. Deluje mi kao neko glumatanje da mu uvode sankcije i da hoće da ga sruše jer to prija njegovom biračkom telu.
Deluje mi da će to da se otegne mesecima a svakako će kroz taj proces verovatno biti isterani Rusi. Kao eto morali smo da ne uvedu sankcije a to samo izgovor bio.Pa napisali su najkasnije 15.1. dolaze te sankcije
Bila bi baš masna laž da to nije tako
Тек би му то легло као кец на десетку...Bila bi fora da Rusi nama objave rat.![]()
Или надстрешница, па ти плата не треба.Propašće svet ako ne dobiju 15-og?
Dobiće 20-og ili 30-og, nek pozajme od nekog pa ako hoće da vrate posle. a obično nešto iskrsne dal popravka dal akcija..
ja sam protivnik crnog humora, narocito jer vidimo da vucic gura ekspo tako sto pokriva krivce za nadstresnicu, jer kada bi oni odgovarali, ekspo bi se doveo u pitanjeИли надстрешница, па ти плата не треба.