Srbin sam
Primećen član
- Poruka
- 844
AJ DA BACIMO KOJU?Mislim da ovoga puta neće.
AJ DA BACIMO KOJU?Mislim da ovoga puta neće.
БЕОГРАД - Консултације за формирање Владе Србије почеле су данас састанком председника Србије Александра Вучића са представницима изборне листе "Албанске демократске алтернативе - Уједињена долина".
Представници те листе на челу са Шаипом Камберијем стигли су у зграду Председништва нешто пре 10 часова.
![]()
FOTO: RTS PRINTSCREEN
Вучић ће се наредних дана састати и са представницима осталих странака и листа које су обезбедиле мандате на изборима – представницима СВМ-а, СПС-а, СПАС-а, Странке правде и помирења и СНС-а.
https://srbin.info/politika/pocele-...adu-sa-predstavnicima-izborne-liste-albanaca/
Definitivno postoji mogućnost da Vučić kao Tito aktivira albance po celoj Srbiji.
Sram da te bude koliko truda ulažeš da opravdaš izdajnika.Svaka vlast bi radila isto.
Pa, koja vlast je uradila toSvaka vlast bi radila isto.
шиптарска посла, тачнијеustaska posla
Da, sve na to mirise. Ne verujem da ce Brnabu ostaviti, a odnosi sa Stefanovicem su jako, jako cudni.Mislim da ovoga puta neće.
Na ulicu pola miliona i sve mu pada u vodu.Da, sve na to mirise. Ne verujem da ce Brnabu ostaviti, a odnosi sa Stefanovicem su jako, jako cudni.
Moguce je da ce Zoranu Mihajlovic postaviti za premijerku, ali to je vec trebalo umesto Brnabe.
Ma nema on nikoga, ama bas nikoga, a i ta vlada ce biti kratkog veka.
Na ulicu pola miliona i sve mu pada u vodu.
[/QUOTE
ne najmanje 4 miliona..to je otprilike 65 odsto..e tad su pojedeni
Vučić će se sastati sa samim sobom?БЕОГРАД - Консултације за формирање Владе Србије почеле су данас састанком председника Србије Александра Вучића са представницима изборне листе "Албанске демократске алтернативе - Уједињена долина".
Представници те листе на челу са Шаипом Камберијем стигли су у зграду Председништва нешто пре 10 часова.
![]()
FOTO: RTS PRINTSCREEN
Вучић ће се наредних дана састати и са представницима осталих странака и листа које су обезбедиле мандате на изборима – представницима СВМ-а, СПС-а, СПАС-а, Странке правде и помирења и СНС-а.
https://srbin.info/politika/pocele-...adu-sa-predstavnicima-izborne-liste-albanaca/
Definitivno postoji mogućnost da Vučić kao Tito aktivira albance po celoj Srbiji.