Vučić: "Evropskim silama uvek smo mi bili krivci makar i nemali nikakvu krivicu"

Ovaj čovek pati od ozbiljnog bipolarnog poremećaja. Čas mu valjaju Zapad i Evropa i zalaže se za ulazak Srbije u EU, čas su mu EU i Zapad krivi za sve.
Nadam se da na sledećim izborima pada. Neverovatno koliko štetan čovek.
Da govori samo jedno od ta dva ne bi mogao vladati. Mora zadovoljiti čas EU čas anti EU narod.

Moje misljenje je da je sudstvo krivo za ovakvo stanje u drzavi.Boje se da sude kriminalcima.Pa nemoj se baviti tim poslom.
Ne može, rekao im gazda da ni slučajno ne pominju sudije.
Jer su ih oni postavili, zato ih niko od njih i ne pominje.
Policija reaguje po prijavi, privede, ispita, prosledi tužilaštvu, a njihove sudije i tužioci ih puste na slobodu.
Smradine.

Pa naravno da pljujemo po predsedniku Vučiću kad ne rešava nijedan problem i samo kuka i meša se u sve i sluđuje narod svojim izjavama..stanje je katastrofalno u svm segmentima nijedna reforma nije izvršena ni u javnim ni u lokalnim preduzećima ni u prosveti ni u zdravstvu ima puno viška radnika sve je neefikasno ali se zato plate uredno povećavaju

Pa naravno da pljujemo po predsedniku Vučiću kad ne rešava nijedan problem i samo kuka i meša se u sve i sluđuje narod svojim izjavama..stanje je katastrofalno u svm segmentima nijedna reforma nije izvršena ni u javnim ni u lokalnim preduzećima ni u prosveti ni u zdravstvu ima puno viška radnika sve je neefikasno ali se zato plate uredno povećavaju
Ti sam treba da rešavaš svoje probleme nesposobni!

Jedva cekam da dodje ta nova vlast(za koju necu glasati kao sto ne glasam ni za ovu).Da vidim kako ce onda biti.Radovao sam se promjenama 2000..Od koji su tada dosli na vlast,Vucic je u svemu bolji milion puta.Vucica treba mjenjati(neka ide u penziju)ali treba dovesti nekoga ko ce nastaviti da radi ono sto je on dobro radio(izgradnja puteva,bolnica,povecanja plata i penzija...)i da radi bolje od njega sto nije radio dobro.I da se ne pojavljuje na tv svaki dan.

kada kažeš da treba povećavati plate i penzije slažem se ali na realnim osnovama a ne zaduživannjem i dodvoravanjem narodu da bi glasao za tebe a privreda nam je u čabru inače kad već pominješ plate i penzije jako bolje se živelo pre petnaestak godina i moglo se više kupiti za platu za njenu realnu vrednist nego sada jer je sada inflacija nenormalna i cene su otišle u nebo treba praviti puteve ali kvalitetno a ne da se ruše putevi i mostovi posle poplava

1687099075526.png

Kalimero - Vucic

Back