Vučić dobio upozorenja zvaničnika SAD da ne raspisuje parlamentarne izbore dok ne ispuni Ohridski sporazum!

Али ово је постао манир. Ископају неке анонимусе, додају им успут за сваки случај "бивши", "угледни", "познати", да ти буде непријатно што не знаш ко су и онда њихова лупетања ставе на прву страну. И тако временом постану оно што се каже "познати зато што су познати".

Poslednja izmena:
Па на пијаци од препродаваца чујем сто пута паметније ствари од већ уходаног - "од наших саговорниа смо чули" (да ти "саговорници" уопште постоје сазнам тек из текста) и онда две стране небулоза и онога што мали Ђокица замишља, наравно на најважније могуће теме.

I kad vam god neki NATO placeni bot bude nesto drobio o tzv "ruskom malignom uticaju" samo mu iz naftalina izvucite ovaj clanak i poturite pod nos.

Mozemo iz naftalina da izvucemo i one postove kada je Tixoglu sa Golije govorio da svi glasaju za SNS jer je Toma Grobar spas Srbije

Vučić dobio upozorenja zvaničnika SAD da ne raspisuje parlamentarne izbore dok ne ispuni Ohridski sporazum!

Bivši diplomata Nebojša Vujović izjavio je danas da Sjedinjene Američke Države neće dozvoliti raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji do kraja godine, zbog neispunjenih obaveza iz Ohridskog sporazuma

2-56-1000x560.jpg

Vujović je agenciji Beta kazao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio ozbiljna upozorenja državnog sekretara SAD Entonija Blinkena i njegovih izaslanika Džejmi O Brajana i Džejmi Rubina, da ne raspisuje parlamentarne izbore dok ne ispuni prihvaćene obaveze iz Ohridskog sporazuma.

„Vanredni parlamentarni izbori sigurno neće biti održani do kraja godine. SAD će povući ručnu kočnicu i neće dozvoliti Vučiću da raspiše parlamentarne izbore dok ne ispuni većinu prihvaćenih obaveza iz Ohridskog sporazuma. SAD, zapravo, neće dozvoliti da im se ponove Boris Tadić i Vojislav Koštunica koji nisu ispunili njihova očekivanja po pitanju Kosova“, ocenio je Vujović. ; On je devedesetih godina bio šef Misije Savezne Republike Jugoslavije u Vašingtonu i učesnik u dejtonskim pregovorima.

„Amerika se protivi raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora iz straha da Vučićeva opcija ne doživi poraz“, kazao je bivši diplomata.

On smatra da će se Vučić odlučiti za raspisivanje lokalnih i pokrajinskih izbora, „verovatno par meseci pre roka“.

„Vučić ne sme da raspiše beogradske izbore jer zna da bi ih izgubio“, rekao je Vujović.

Dodao je da SAD od Vučića očekuju da u narednih mesec i po prihvati bezuslovan izlazak Srpske liste na kosovske izbore i povratak Srba u sve kosovske institucije.

"Vučić je pokušavao da kupi vreme, jer se nadao da će Donald Tramp biti favoriti za povratak u Belu kuću. Međutim, prema svim procenama to je daleko od ostvarivog“, rekao je Vujović.

On je kazao da su u ovom trenutku glavni američki interesi u Srbiji „da zemlja postane deo evroatlantskih integracija“.

„Takođe, interes SAD je da se na ovom prostoru napravli blok daljem uticaju Rusije. Međutim, problem je što SAD samo u Vučiću vide čoveka koji može da povuče Srbiju u tom pravcu, pri čemu zapostavljaju demokratsko javno mnjenje koje ne prihvata Vučićev autoritativni režim“, kazao je bivši diplomata.

Prema njegovim rečima, neprirodno je da SAD, kao demokratska sila, gaji dobre odnose s nekim ko vlada autoritativno.

Na pitanje Bete da li ukoliko vanredni izbori ipak budu raspisani, SAD mogu da utiču da izborni uslovi budu ravnopravni za sve učesnike, Vujović je kazao da dok se ne ispune obaveze iz Ohridskog sporazuma, američkoj vladi nije u interesu da Vučić izgubi vlast.
„SAD će Vučiću sve gledati kroz prste dok ne realizuje ono što im je obećao po pitanju Kosova. Oni favorizuju politiku Vučića i Srpske napredne stranke (SNS) jer su s njima dogovorili ostvarenje svojih nacionalnih interesa, a to su pre svega formalizovanje kosovske nezavisnosti i uvođenje sankcija Rusiji. Vučić je ‘mekan trbuh’ za ostvarenje američkih interesa“, naglasio je Vujović i istakao da SAD ne interesuju lokalni problemi u Srbiji.

Upitan da oceni saradnju američkog ambasadora Kristofera Hila s vlasnikom TV Pink Željkom Mitrovićem, Vujović je kazao da SAD skupljaju i „s koca i s konopca“ sve što pomaže ostvarenju njihovih nacionalnih ciljeva.

„Mi s Mitrovićem ne možemo daleko stići. Sa ‘Zadrugom’ i ‘Elitom’ se ne može na Zapad. Nažalost, SAD nisu zainteresovane da svoje demokratske vrednosti preslikaju u Srbiji. Ameriku sada ne zanimaju demokartija, ljudska prava, podela vlasti, sloboda medija ili pošteni izbori u Srbiji“, zaključio je Vujović.

https://www.danas.rs/vesti/politika...tarne-izbore-dok-ne-ispuni-ohridski-sporazum/

Ako ste zeleli potvrdu crno na belo da Srbija nije slobodna vec da je okupirana od strane Amerike i NATO pakta imate je sada. Americki zvanicnici odredjuju kada ce biti izbori u Srbiji. Ne pitamo se mi - oni se pitaju.

I kad vam god neki NATO placeni bot bude nesto drobio o tzv "ruskom malignom uticaju" samo mu iz naftalina izvucite ovaj clanak i poturite pod nos.

Је л' тај беше некоћ члан знаковитог ЈУЛ-а?!

п.с. Ми смо бар на папиру самостална земља, не..?

Али ово је постао манир. Ископају неке анонимусе, додају им успут за сваки случај "бивши", "угледни", "познати", да ти буде непријатно што не знаш ко су и онда њихова лупетања ставе на прву страну. И тако временом постану оно што се каже "познати зато што су познати".
пошаљу неке лузере попут брајана хојта јиа
сећате се њега? то сам приметио одавно, никад не дођу лично него пошаљу неке такве лоу левел чистаче

Bivši diplomata Nebojša Vujović izjavio je danas da Sjedinjene Američke Države neće dozvoliti raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji do kraja godine, zbog neispunjenih obaveza iz Ohridskog sporazuma
Opozicija da se izjasni o stavu Amerike šta mi možemo ili ne možemo u svojoj državi.

Da se organizuje kolektivno skačanje po ulicama i sl. Dizadjete u većem broju sve sa decom ili kerom ko nema decu a može i oboje.

:zurka:

Ima ovde njih dosta koji me kritikuju kada sam govorio Moj predsednik.
Medjutim pošto je pristajanjem na aneks Ohridskog teksta sporazuma ( kako tvrde zapadni političari i naravno televizije )
moralno prekršio tu njegovu zakletvu i to na dve knjige .
- On je sad Vaš predsednik a ne moj .
..............................................................................
Tako da Ovi pro EU i US opozicionari koji su do tog dana kukali na Predsednika odjednom - bez izbora dobili svog Predsednika.

Vučiću je svejedno kada će biti parlamentarni ali beogradski da budu što kasnije, da se Kosta koliko toliko zaboravi. Pošto je to u paketu razumeo se sa Hilom.
To sa Kostom je čista demagogija. Misliš da bi mladunca psihopate zaustavilo to što bi (u alternativnoj prošlosti) neko drugi bio na vlasti u tom momentu?

Beogradska kasa, lokalna uprava i problem finansiranja aktivista, čitaj uhljebljenje. Kad god se piše o tome setim se kakva je bila situacija kad sam morao da odem iz Srbije…

Ima ovde njih dosta koji me kritikuju kada sam govorio Moj predsednik.
Medjutim pošto je pristajanjem na aneks Ohridskog teksta sporazuma ( kako tvrde zapadni političari i naravno televizije )
moralno prekršio tu njegovu zakletvu i to na dve knjige .
- On je sad Vaš predsednik a ne moj .
..............................................................................
Tako da Ovi pro EU i US opozicionari koji su do tog dana kukali na Predsednika odjednom - bez izbora dobili svog Predsednika.
Na sreću Vučića ni Briselski ni Ohridski sporazum se ne sprovode. Samo se Vučić i Kurti sastaju, pojedu i popiju nešto, činovnici zabeleže nešto i svako kući.

Na sreću Vučića ni Briselski ni Ohridski sporazum se ne sprovode. Samo se Vučić i Kurti sastaju, pojedu i popiju nešto, činovnici zabeleže nešto i svako kući.
Verovatno na našu sreću .
........................................................................................................................................................................................................................................
Novine svašta pišu, pa i od toga da su se Ivicini i Aljbinovi roditelji družili , pa do toga da sami Albanci pišu da je Aljbin (poput i nekih naših političara
) podržava tzv lgbt populaciju. Ne bi me čudilo da ista kuhinja komanduje njihovim i našim političarima..
......................................................................................................................................................................................................................................

Ako je opozicija iole , ili trunku pametna , neće izaći na izbore osim lokalnih i to zajedno svi kompletno , jer opštine ne odredjuju status Srbije naspram spoljne politike. Onda tu nema razloga za mimoilaženje stavova po nekim pitanjima.
...........................................................................................................................................................................................
Inače republički izbori bi bili gori od svih dosad (pa makar SB UN dao garancije da bude sve pošteno ) znajte da od toga nema ništa, ništa. Biće gore od posleratnih Titovih izbora , a Američki će biti ''mala maca'' za izbore u Srbiji.

Treba maksimalno suzbiti zli uticaj Rusije u Srbiji!
Putin NJET!
Ма треба вас аутошовинисте да поставимо на власт, да признате Косово, све радити на штету Србије и лупетате како су Срби криви за све.

Ма треба вас аутошовинисте да поставимо на власт, да признате Косово, све радити на штету Србије и лупетате како су Срби криви за све.
Ma svi su drugi krivi što ste vi pametni i sposobni za srpski interes, znam priču

Kada bi sve koji smetaju Srbiji stavili gde im je mesto ne bi imali opoziciju ni cemu da se smejemo dok oni ozbiljno (jos uvek) misle o srbiji kao koloniji kojom oni upravljaju.
A kako bez opozicije? Ko da "kritikuje vlast" tacnije pokriva taj deo "demokratije"?
Ocigledno je nestalo korisnih idiota da u Srbiju unose zaradjene novce.

Back