Vučić: "Do kraja marta 2025. najžešća borba protiv korupcije u poslednje 24 godine..."

„У свакој нацији су важни млади људи. Значи студенти, ђаци и ја немам никакве дилеме да им дајем подршку. Они желе да праве друштво какво они мисле и имају своје захтеве. На крају они ће бити ти који ће водити ову земљу. Апсолутна подршка јер ако не подржаваш младост и младе људе, кога ћеш да подржиш

***** sponzorue i dilere? mozda? aljece pukao si! nudis stanove kome? sljamu?

Жељко Обрадовић подржао студенте: „Они ће водити државу, кога ћеш да подржиш…“

Poslednja izmena od moderatora:
...

A sto bre cekao toliko pa sad tek se boris, a 12 godina na vlasti? :think:

A da nije mozdaaa, zbog studenata? :ceka:
Kako su ga stisli omladinci za ....
Deli stanove, stipendije, juri korupciju... :hahaha:

Navili ga klinci kao satic...samo zvoni...

https://www.b92.net/info/politika/8...a-protiv-korupcije-u-poslednje-24-godine/vest

:hahaha::zcepanje:

Screenshot-20241226-222236-Instagram.jpg

...

Vucic je do usiju u kriminalu, pa sad ko hoce da mu veruje.. ? Inace u zadnje vreme poceo je da trabunja i laze vise nego obicno.. Za 1400 godina pisane srpske istorije nije bilo veceg lopova, ljigavca i izdajnika..Najgori je !

Vucic je do usiju u kriminalu, pa sad ko hoce da mu veruje.. ? Inace u zadnje vreme poceo je da trabunja i laze vise nego obicno.. Za 1400 godina pisane srpske istorije nije bilo veceg lopova, ljigavca i izdajnika..Najgori je !
nema druge nego da se rusi, a ja sam inace covek kompromisa kada moze da se nadje, ali ovde ga ne nalazim, srustiti aljeka siftara i to je to, nece niko zaliti za njim. ***** je vece od sm-rada

mora se priznati da umešno zajaše svaki talas u biračkom telu...video je da je korupcija ono što mu kvari rejting pa će sad da fejkuje borbu protiv korupcije...nosiće nanogice neposlušni predsednici opština...međutim onaj tip što je bio predsednik opštine u Alibunaru je tvrdio na Slavija Info da su ga na korupciju terali koordinatori stranke, te da je u stranci glavni Andrej...
U većini opština su koordinatori oni koji vedre i oblače a zna se kome oni podnose račun :mrgreen: lokalne budale se brukaju za male pare, u odnosu na ono što se iznosi iz tih opština na razne načine, tendera, iznajmljivanje svega i svačega, projekata...

"SVI ĆE DA ODGOVARAJU ZA SLUČAJ NADSTREŠNICE, ALI I ZA OSTALE"​

Vučić: "Do 31. marta građani će da vide najveću borbu protiv korupcije u poslednje 24 godine​

Screenshot_4.png

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je bio gost emisije "Četvrtkom u 9" na RTS-u, gde je govorio o
ekonomskim temama, krizi na KiM, studentskim blokadama i protestima i o mnogim drugim temama.

- Imamo velike geopolitičke probleme koji utiču na Srbiju. Ono što me brine je moguće uvođenje sankcija.
Zvanično je potvrđena vest. Biće oko 1. januara, ali se čeka trenutak i šta će taj dokument da sadrži - rekao je
Vučić.

Borba protiv korupcije​

Imamo i problem korupcije.
Ja želim večeras da vam saopštim i tu vest.
Da videćete da li će biti istinito ili ne.
Jer koliko god puta sam govorio to i pre dva meseca,
pre mesec i po dana, shvatio sam da je ljudima ušlo na
jedno uvo, a na drugo izašlo.
Govorimo o ljudima iz vlasti.
Sada ćemo to da preuzmemo kroz posebne mehanizme i
do 31. marta građani iz Srbije videće najžešću borbu
protiv korupcije, protiv ljudi koji su direktno ili indirektno
u vlasti, sa njima povezani
.

Što je dobro u protestu studenata, mladih ljudi, to je što su pokrenuli jedno pitanje
koje sam čak negde odbacivao podsvesno, zato što sam znao da taj slučaj naravno
s tim nema veze, ali nisam razumeo širinu teme
.
Sva su dokumenta sada dostupna.
Šta god hoćete da vidite, pogledajte oko toga.
Ako je bilo ko bio korumpiran na bilo koji način, odgovaraće pred licem pravde i za
slučaj na Železničkoj stanici u Novom Sadu i za sve druge slučajeve -
rekao je Vučić.

"Doći će do formiranja velikog pokreta"​

- Daću vam još jednu vest.
Negde sasvim izvesno je sada da će doći do formiranja velikog pokreta na čijem čelu
neću biti jer ne želim da budem predsednik bilo čega

"Videćete velike promene u narednom periodu"​

- Mladi jesu budućnost Srbije, strašno je važno da to znamo, u to moramo da uložimo,
ali njima ne treba da se dodvoravamo
.
Ja ću od njih da tražim odgovornost, ozbiljnost i garantije za napredak zemlje u budućnosti.
Oni moraju da uče i da rade. Dela će pokazati u narednih stotinu dana i videćete, nije to
lako pokrenuti, nije lako mnoge stvari promeniti u navikama ljudi, ali videćete velike,
velike promene u narednih stotinu dana
.

"Da odgovaraju svi koju su napadali studente"​

Svi. I oni koji su obarali automobilima studente i oni koji su... Lako, lako.
Prvo, da vidimo oni koji su uletali u studente, a da nije bilo nikakvog razloga da uleću
u studente, niti bilo šta, naravno, ali da odgovaraju i oni koji su skakali po automobilima
ljudi zato što su hteli da ih tuku, maltretiraju i batinaju
.

O protestima​

Ja sam primio ljude iz prosvete. Na njihov zahtev.
Došli kod mene, izneli zahteve, ja im sve zahteve prihvatio.
Sad sam prihvatio jer su to malo drugačiji zahtevi, to što su
tražili niko do kraja ne može da ispuni.
Da bismo ispunili sve zahteve, morali bismo da izdvojimo
dodatnih 260 miliona evra.
Posle 15 sati rekli su - ne može - rekao je Vučić.

O stanovima za mlade​

- Naći ćemo novac - 400 miliona evra za oko 6.000 stanova.
Dovoljno im je učešće od 1 odsto. Skoro pa džabe.
To je naš ekonomski projekat.
Hoćemo da nam se mladi što pre osamostale i počnu da rade.

Opširnije na linku:
https://www.blic.rs/vesti/politika/...a-slucaj-nadstresnice-ali-i-za-ostale/mhrf7kx

Screenshot_11.png

...

A sto bre cekao toliko pa sad tek se boris, a 12 godina na vlasti? :think:

A da nije mozdaaa, zbog studenata? :ceka:
Kako su ga stisli omladinci za ....
Deli stanove, stipendije, juri korupciju... :hahaha:

Navili ga klinci kao satic...samo zvoni...

https://www.b92.net/info/politika/8...a-protiv-korupcije-u-poslednje-24-godine/vest

:hahaha::zcepanje:

Screenshot-20241226-222236-Instagram.jpg

...
To je ista prica kao 2012 sto ce reci 12 godina se bori sa korupcijom u sebi , gubljenjem licne karte i pravljenjem cevapa u vikendicama
Ne bi da gledamo , mada sam ja znao od prvog dana sta ce biti , tesko mi sabrati AV i AV , ovo drugo je aleksandar vulin.....nema tu mnogo dileme kad spojis AV AV.....kako se takav govor zove...

Vučić: "Do 31. marta građani će da vide najveću borbu protiv korupcije u poslednje 24 godine​

Pogledajte prilog 1663031

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je bio gost emisije "Četvrtkom u 9" na RTS-u, gde je govorio o
ekonomskim temama, krizi na KiM, studentskim blokadama i protestima i o mnogim drugim temama.

- Imamo velike geopolitičke probleme koji utiču na Srbiju. Ono što me brine je moguće uvođenje sankcija.
Zvanično je potvrđena vest. Biće oko 1. januara, ali se čeka trenutak i šta će taj dokument da sadrži - rekao je
Vučić.

Borba protiv korupcije​

.

Što je dobro u protestu studenata, mladih ljudi, to je što su pokrenuli jedno pitanje
.
Ako je bilo ko bio korumpiran na bilo koji način, odgovaraće pred licem pravde i za
rekao je Vučić.

Negde sasvim izvesno je sada da će doći do formiranja velikog pokreta na čijem čelu

- Mladi jesu budućnost Srbije, strašno je važno da to znamo, u to moramo da uložimo,
.
Ja ću od njih da tražim odgovornost, ozbiljnost i garantije za napredak zemlje u budućnosti.
Oni moraju da uče i da rade. Dela će pokazati u narednih stotinu dana i videćete, nije to
lako pokrenuti, nije lako mnoge stvari promeniti u navikama ljudi, ali videćete velike,
.

Prvo, da vidimo oni koji su uletali u studente, a da nije bilo nikakvog razloga da uleću
u studente, niti bilo šta, naravno, ali da odgovaraju i oni koji su skakali po automobilima
.

O protestima​

O stanovima za mlade​

Opširnije na linku:
https://www.blic.rs/vesti/politika/...a-slucaj-nadstresnice-ali-i-za-ostale/mhrf7kx

Pogledajte prilog 1663035
Hvala Soradze, posebno na linku sa opširnijim izveštajem o predsednikovom nastupu na televizor. Ne bih želeo da propustim nešto od tog veličanstvenog nastupa. :D

Srbi vole da se menja prica....i to je bilo pruzeno do sada...sad mora da menja pricu , ali na novo nesto....borba protiv korupcije , pa sahrani onu , protiv kriminala, pa dovede Nevolju , protiv narkotika a otvorise ekolosko gazdinstvo, klinke im iz stosa da kupe sebi patike svercuju kokain sa Kopaonika do BG, jeste, kokain raste kod Brusa, al kad bi se lagali...

ma preti studentima, preti svojima, ali pacera niko ne hebe, puko je, samo mu otkazati poslusnost i to je to... ima ko ce da ga pokupi
Ja bih mu dao sansu i otkup , kad bi otkucao sve lopove sa kojima je lopurdao , vino pio i u dilu bio....
Jedan on , nek se secka na slobodi , ali otkucao bi najmanje 3000 ljudi....to bi bio svetski jak druk....druk za pamcenje...ali stvarno....Tito bi bio mala beba za takav druk...

Patoloski lazov ima neogranicen dijapazon lazi, nema savjesti, niti sazaljenja. Ne znam, kako oni koji ga podrzavaju to ne mogu da primjete.

Ozbiljno , ja bih cak i podrzao pricu da je 24 godine radio na tajnoj operaciji pronalazenja svih lopova u Srbiji , jel terao nekog, nego cico maco i upecase se....koji je to svetski cover up , ni DEA nema takve agente...
A postoje indicije da bi se tu nasli i dobar deo SPS , Radikala, zatim Demokratske stranke, onih vojvodjanskih ili novosadskih stranaka....tako da bi to bio povod za uvodjenje svetskod dana borbe protiv kriminala....klin se klinom izbija..

Koja bi to Sablja bila....tu ko bi prosao ispod 10 godina, taj bi mogao romane da pise, a da nije Dinkic, njemu je skupstina pravvno prepisala celu banku....ili pricalo se 300 mil evra, pa 600 mil evra, pa na kraju ne znam koliko je profitirao , ali nije razbacivao , stiskao je i cenkao se cak i kod vojvodjanske i kod intese i kod SDK....

Poslednja izmena:

Pogledajte prilog 1663031

Vučić.

Borba protiv korupcije​

.

.
rekao je Vučić.

.
.

.

O protestima​

O stanovima za mlade​

Opširnije na linku:

Pogledajte prilog 1663035
1686326914-Protest-2-1200x800 (1).jpg

Ozbiljno , ja bih cak i podrzao pricu da je 24 godine radio na tajnoj operaciji pronalazenja svih lopova u Srbiji , jel terao nekog, nego cico maco i upecase se....koji je to svetski cover up , ni DEA nema takve agente...
A postoje indicije da bi se tu nasli i dobar deo SPS , Radikala, zatim Demokratske stranke, onih vojvodjanskih ili novosadskih stranaka....tako da bi to bio povod za uvodjenje svetskod dana borbe protiv kriminala....klin se klinom izbija..

Koja bi to Sablja bila....tu ko bi prosao ispod 10 godina, taj bi mogao romane da pise, a da nije Dinkic, njemu je skupstina pravvno prepisala celu banku....ili pricalo se 300 mil evra, pa 600 mil evra, pa na kraju ne znam koliko je profitirao , ali nije razbacivao , stiskao je i cenkao se cak i kod vojvodjanske i kod intese i kod SDK....

Neki sa te mozebitne crne liste vec i sami preminuse ili pak smrcu identitet promenise...
Ode Don Palma npr...
Ko ce sad upravljati Jagodinskim gangom?

...

„У свакој нацији су важни млади људи. Значи студенти, ђаци и ја немам никакве дилеме да им дајем подршку. Они желе да праве друштво какво они мисле и имају своје захтеве. На крају они ће бити ти који ће водити ову земљу. Апсолутна подршка јер ако не подржаваш младост и младе људе, кога ћеш да подржиш

***** sponzorue i dilere? mozda? aljece pukao si! nudis stanove kome? sljamu?

Жељко Обрадовић подржао студенте: „Они ће водити државу, кога ћеш да подржиш…“

Ne znam zasto...ali Partizan je uvek bio protiv rezima...sve dok sluzba nije dovela bota Predraga Mijatovic u PFC..., Mijat koji je najpoznatiji po precki tj promasenom penalu...pa nije cudo da i politicki fula...

S druge strane Zvezda cuti...namirena koruptivnim poslovima do guše...

...

U većini opština su koordinatori oni koji vedre i oblače a zna se kome oni podnose račun :mrgreen: lokalne budale se brukaju za male pare, u odnosu na ono što se iznosi iz tih opština na razne načine, tendera, iznajmljivanje svega i svačega, projekata...

što mi poznato to budale za male pare da bi se iz Srbije iznosilo....
a?

Back