Vučić, Đilas i Gruhonjić ... tri brata od jedne majke?

Gruhonjića napadaju samo zato što je musliman iz Bejha.Njegova retorika ne odstupa bitno od retorike ljubitelja nesrpskih nacionalizama.Ništa Sabahudin nije rekao što već decenijama nismo slušali i ne slušamo od na primer Alah joj rahmetile Latinke Perović,Alah mu rahmetile Vojin Dimitrijevića,Alah mu rahmetile Petra Lukovića,Žarka Koraća,Vesne Pešič,Dubravke Stojanović,Nenada Čanka,Balše Božovića i stotina drugih.
Suštinski Sabahudina **** njegovo lično ime.Da je promenio ime u Petar Petrović ili Ištvan Kasa,bio bi neprimećen.
Pa, na Wikipedia stoji da je rođen kao Dinko, a ne da je išta menjao.

Đido je ukrao milione ... na slobodi je ... čak ni pod istragom nije!!!
Ovaj Gruhonjić javno pljuje po Srbiji i našem narodu ... i MI ga plaćamo za to!

Predsednik kaže .. VIdite kakvi su oni a kako sam JA fin čovek ... patriota !!!
Nije ukrao.
Oni prvo sebi prilagode zakone pa se nafatiraju. U skladu sa zakonom.
A da su sva trojica (dodati SPS, NVO....) bagra, slazem se 100%

Gruhonjića napadaju samo zato što je musliman iz Bejha.Njegova retorika ne odstupa bitno od retorike ljubitelja nesrpskih nacionalizama.Ništa Sabahudin nije rekao što već decenijama nismo slušali i ne slušamo od na primer Alah joj rahmetile Latinke Perović,Alah mu rahmetile Vojin Dimitrijevića,Alah mu rahmetile Petra Lukovića,Žarka Koraća,Vesne Pešič,Dubravke Stojanović,Nenada Čanka,Balše Božovića i stotina drugih.
Suštinski Sabahudina **** njegovo lično ime.Da je promenio ime u Petar Petrović ili Ištvan Kasa,bio bi neprimećen.

Грађење антипода, раздвајање и свађање свог народа јесте социопатско мрзитељски

Sta je problem? Ne odlucuju u ovoj zemlji, niti su na vlast doveli Vucica Solc i Hil, vec sluzba...Partija i sam Dominus su njen deo...To je to nase sveto trojstvo....On Bog otac, sin partija i sveti duh sluzba....
Ali služba! Služba BRE! Zna Ceca Luković kako da vam pusti buvicu-teorijicu zavere, ubaci se služba u bilo koju rečenicu, dabome, i time je dokazano sve što hoćeš.

Back