S1MCRO
Elita
- Poruka
- 20.848
TONO se preokrenuo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
No comment.Sta je problem? Ne odlucuju u ovoj zemlji, niti su na vlast doveli Vucica Solc i Hil, vec sluzba...Partija i sam Dominus su njen deo...To je to nase sveto trojstvo....On Bog otac, sin partija i sveti duh sluzba....
Pa, na Wikipedia stoji da je rođen kao Dinko, a ne da je išta menjao.Gruhonjića napadaju samo zato što je musliman iz Bejha.Njegova retorika ne odstupa bitno od retorike ljubitelja nesrpskih nacionalizama.Ništa Sabahudin nije rekao što već decenijama nismo slušali i ne slušamo od na primer Alah joj rahmetile Latinke Perović,Alah mu rahmetile Vojin Dimitrijevića,Alah mu rahmetile Petra Lukovića,Žarka Koraća,Vesne Pešič,Dubravke Stojanović,Nenada Čanka,Balše Božovića i stotina drugih.
Suštinski Sabahudina **** njegovo lično ime.Da je promenio ime u Petar Petrović ili Ištvan Kasa,bio bi neprimećen.
Nije ukrao.Đido je ukrao milione ... na slobodi je ... čak ni pod istragom nije!!!
Ovaj Gruhonjić javno pljuje po Srbiji i našem narodu ... i MI ga plaćamo za to!
Predsednik kaže .. VIdite kakvi su oni a kako sam JA fin čovek ... patriota !!!
Gruhonjića napadaju samo zato što je musliman iz Bejha.Njegova retorika ne odstupa bitno od retorike ljubitelja nesrpskih nacionalizama.Ništa Sabahudin nije rekao što već decenijama nismo slušali i ne slušamo od na primer Alah joj rahmetile Latinke Perović,Alah mu rahmetile Vojin Dimitrijevića,Alah mu rahmetile Petra Lukovića,Žarka Koraća,Vesne Pešič,Dubravke Stojanović,Nenada Čanka,Balše Božovića i stotina drugih.
Suštinski Sabahudina **** njegovo lično ime.Da je promenio ime u Petar Petrović ili Ištvan Kasa,bio bi neprimećen.
Mnogi se povedu za mainstreamom i crno-bekim narativima pa sivog AV porede sa Sabahudinom Dinkom koji će biti isti i kad AV više ne bude u fokusu.lija si ti sinko...ona lukava i podmukla....rovariš...eto za mene si ti isti kao gruhonjić
Ali služba! Služba BRE! Zna Ceca Luković kako da vam pusti buvicu-teorijicu zavere, ubaci se služba u bilo koju rečenicu, dabome, i time je dokazano sve što hoćeš.Sta je problem? Ne odlucuju u ovoj zemlji, niti su na vlast doveli Vucica Solc i Hil, vec sluzba...Partija i sam Dominus su njen deo...To je to nase sveto trojstvo....On Bog otac, sin partija i sveti duh sluzba....
Zlobu su apsili kad je izgubio izbore i više nije imao nikakvih ingerencija nad VJ.Да ли заиста иза себе има војску и полицију? И Милошевић је мислио да има, па су га они хапсили, а не цивили.
Ispalo bi da svi protesti i pre ovih izazvao vucic ali neuspesno.Autorska tema !
Poštovani forumaši!
Vučić, Đilas i gruhonjić su na istom zadatku ... izazivanja građanskog rata u zemlji Srbiji?
Molim za mišljenje .. unapred hvala ...-
Pomislio da je gotov vucic hahaTONO se preokrenuo.
Autorska tema !
Poštovani forumaši!
Vučić, Đilas i gruhonjić su na istom zadatku ... izazivanja građanskog rata u zemlji Srbiji?
Molim za mišljenje .. unapred hvala ...-
TONO se preokrenuo.