Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 26.098
Nastavlja se ciljano kvislinško defetističko laprdanje dotičnog...s ciljem "kuvanja žabe" tj izdaje i predaje Kosova
VUČIĆ DIREKTAN: Albanci spremni da se žrtvuju za Kosovo, u sankcije prema Srbima ušli srcem! Kažite sutra nekom našem vojnom atašeu da posle plate od 3.000 evra ide na KiM, neće nijedan!
https://www.kurir.rs/vesti/politika...m_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena+prometa
Sram te bilo izrode...
Neki ljudi su ostavili kosti na Kosovu, na Košarama ne žaleći života za Srbiju...
A ti sad prdiš kako Albanci "imaju više srca" od Srpskog vojnika...
SRAMI SE Mi6 ISPRDKU NWO SATANISTA!
...
VUČIĆ DIREKTAN: Albanci spremni da se žrtvuju za Kosovo, u sankcije prema Srbima ušli srcem! Kažite sutra nekom našem vojnom atašeu da posle plate od 3.000 evra ide na KiM, neće nijedan!
https://www.kurir.rs/vesti/politika...m_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena+prometa
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su Albanci spremni da se žrtvuju za Kosovo, da su u sankcije protiv Srba na Kosovu i Metohiji "ušli srcem", a da mnogi u Srbiji nisu spremni toliko da se žrtvuju za srpske interese.
"Mi imamo tešku političku borbu u kojoj treba da istrajemo i da se izborimo za najviše što možemo da dobijemo. Albanci što se njih tiče imaju završenu državu i oni neće dozvoliti da to bude drugačije", kazao je Vučić.
"Najlakše je tuđim rukama, nogama i glavama trgovati... Samo uzmite naše vojne i političke atašee i kažite im da idu na Kosovo i Metohiju ili negde drugde posle plate od 3-4.000 evra, e pa neće nijedan. Možda hoće, ali do prvog kišnog dana", rekao je Vučić.
Svima koji misle da je lako busati se u prsa i sve odbijati, što inače radi na svakodnevnoj osnovi, on je postavio pitanje da li su spremni, kada dođemo u tako tešku situaciju, kada više nemamo šta, i samo da leže u nekom rovu tri dana u vodi.
Sram te bilo izrode...
Neki ljudi su ostavili kosti na Kosovu, na Košarama ne žaleći života za Srbiju...
A ti sad prdiš kako Albanci "imaju više srca" od Srpskog vojnika...
SRAMI SE Mi6 ISPRDKU NWO SATANISTA!
...