Вучић 'дели''нацију'

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
31.496
Најава од стране председника СНС и председника Србије, уставно две неспојиве функиције,

да у петак 26.05.2023. ће 'СЕНДВИЧАРИ' и 'КРЕЗУБИ' 'својевољно доћи' 'упркос' 'противљењу' београдских 'КАВИЈАРАША'

је увод у дужу диктатуру Јужно Америчке и Афричке врсте .

Пошто је диктатура подржана од САД ЕУ .. Русије и Кине .... 'КАВИЈАРАШИМА' се не пише добро .

Ко ће 'победити' или ће да се обе стране 'удруже' против јединих правих непријатеља и злчотвора ?

Када хејтери сруше српску власт
видеће да све стоји и да су гладни

тада ће погледати у Ћуту и питати
шта ћемо сад

а он ће рећи

не питајте мене, откуд ја знам,
ја сам се само зезао ...

мај
демонстранткиње/те
притерало
ђубрење зелених површина у току

Када хејтери сруше српску власт
видеће да све стоји и да су гладни

тада ће погледати у Ћуту и питати
шта ћемо сад

а он ће рећи

не питајте мене, откуд ја знам,
ја сам се само зезао ...
Da da, to je ta Vučićeva retorika. "Samo ja znam koliko je teško..."
Ta srce jedno..

Најава од стране председника СНС и председника Србије, уставно две неспојиве функиције,

да у петак 26.05.2023. ће 'СЕНДВИЧАРИ' и 'КРЕЗУБИ' 'својевољно доћи' 'упркос' 'противљењу' београдских 'КАВИЈАРАША'

Пошто је диктатура подржана од САД ЕУ .. Русије и Кине .... 'КАВИЈАРАШИМА' се не пише добро .

Ко ће 'победити' или ће да се обе стране 'удруже' против јединих правих непријатеља и злчотвора ?
..............a to je amerika.

Гледај ти свој интерес, ни за кога не гини !

Биће надница

yubi.JPG

Kakav uvod? Srbija već ima prikrivenu diktaturu.

Aleksa, može koja sličica?

Back