Vučić dao Šolaku 650 000 000? Kupovina SBB-a od strane državnog Telekoma u danu lažog hapšenja Grčića?! Đuka opet advokat mafije...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Banovan
Poruka
30.126
....

Jedan autorski osvrt na celu ovu false flag režiju tzv hapšenja i tzv "borbe protiv korupcije..."

Dakle u danu kada je izvršeno navodno hapšenja grdobnog Grčića i ekipe...a što je izgleda bilo samo medijska pokrivalica...vlast je direktno u ruke Šolaku (kojeg kao šatro pljuju) dala stotine miliona do milijardu za SBB... I to se kao šatro SBB i Telekom kao sude u Švajcarskoj...a ovamo jedni drugima prebacuju milijarde....Vučić Šolaku...?

Naravno kao nije to naš Telekom vec kao neki iz Emirata...trla baba lan...
Preko brata Šeika se opet peru pare, kao i za Beograd na vodi... :rtfm:

Emirates Telecommunication Group Company“ (e&) jeste jedna od najmoćnijih telekomunikacionih kompanija u svetu, iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja je ranije preuzela većinsko vlasništvo u kompanijama „PPF Telecom Groupa“ u Bugarskoj, Mađarskoj, Srbiji i Slovačkoj.

Nadalje, celi Pink rijaliti hapšenja je režirani show...

1) Bivola Grčića kao hapse u FIĆI ili SMARTU beše 🚙...kao nema on veci auto nego se nagura u autic... Dakle sprdaju se s nama...

2) Grčić kao čuva pare u ladici kancelarije Opštine...

3) Treće je najvažnije ! Đuka bizon kao advokat vlasti...je opet advokat mafije...i uhapsenog Papića
Dakle Đuka i najavio hapšenje i advokatira pohapsene...

4) Cim sam video da opipavaju/pretresaju onu ženu u kucnoj halkljini...i da hapse 15 Luj Viton torbi...jasno mi je bilo da je sve Pink režija...

5) I da se jos jednom vratimo na celu medijsku pokrivalicu...

ONI (VUČIĆ I ŠOLAK) SU U DANU MEDIJSKOG HAPŠENJA GARGAMELA GRČIĆA I NEKE ŽENE U KUĆNOJ HALJINI...MEĐUSOBNO RAZMENILI DO MILIJARDU NAŠIH PARA...JER JE TELEKOM DRŽAVNA FIRMA...I DALI IH ŠOLAKU :rtfm:

...

Poslednja izmena:
....

Jedan autorski osvrt na celu ovu false flag režiju tzv hapšenja i tzv "borbe protiv korupcije..."

Dakle u danu kada je izvršeno navodno hapšenja grdobnog Grčića i ekipe...a što je izgleda bilo samo medijska pokrivalica...vlast je direktno u ruke Šolaku (kojeg kao šatro pljuju) dala stotine miliona do milijardu za SBB... I to se kao šatro SBB i Telekom kao sude u Švajcarskoj...a ovamo jedni drugima prebacuju milijarde....Vučić Šolaku...?

1) Bivola Grčića kao hapse u FIĆI ili SMARTU beše 🚙...kao nema on veci auto nego se nagura u autic... Dakle sprdaju se s nama...

3) Treće je najvažnije ! Đuka bizon kao advokat vlasti...je opet advokat mafije...i uhapsenog Papića

4) Cim sam video da opipavaju/pretresaju onu ženu u kucnoj halkljini...i da hapse 15 Luj Viton torbi...jasno mi je bilo da je sve režija...

ONI (VUČIĆ I ŠOLAK) SU U DANU MEDIJSKOG HAPŠENJA GARGAMELA GRČIĆA I NEKE ŽENE U KUĆNOJ HALJINI...MEĐUSOBNO RAZMENILI DO MILIJARDU NAŠIH PARA...JER JE TELEKOM DRŽAVNA FIRMA...I DALI IH ŠOLAKU :rtfm:

...

Evo te "grupacije" za pranje para koja je kao preuzela SBB:
https://www.eandppftelecom.eu/

The Group is active in four markets - Bulgaria, Hungary, Serbia, and Slovakia, providing mobile, fixed-line, data and internet television services to end users, and telco infrastructure services to telecom operators.​

Sve same zemlje u kojima cvetaju špijunaža, korupcija, kriminal...

Mozes misliti sile od "grupacije" koja hara po tim zemljama...

E preko takve "grupacije" opraše pare Vučić/Šolak/Ðilas!

A u zajednickom im cilju gušenja studentskog ustanka! :rtfm:

...

...

Dakle autorski osvrt na ovu očiglednu koaliciju Vučić+Šolak+Ðilas !

Koalicija je obelodanjena koliko prekjuce, kada su pod medijskom pokrivalicom false flag tj lažnog hapšenja Grčića i neke žene u kućnoj haljini...ovaj dvojac sa kormilarom razmenili do milijardu eura i oprali preko brata Šeika iz Emirata...pri kupovini SBB-a...?!

Ne slučajno je u paketu i Sportski kanal, jer se sa prenosa utakmica Partizana i Zvezde sve cesce i jace cuje skandiranje protiv Vucica...pa valja i to utisati...

Dakle ovde ćemo pratiti KOALICIJU VUČIĆ+ŠOLAK+ĐILAS !!!

I to pogotovo kad se kao šatro napadaju i kao šatro pljuju jedni druge...jer vam u tim trenucima ustvari ispiraju mozak...dok u pozadini obrcu milijarde...

...

...

Koalicija je obelodanjena koliko prekjuce, kada su pod medijskom pokrivalicom false flag tj lažnog hapšenja Grčića i neke žene u kućnoj haljini...ovaj dvojac sa kormilarom razmenili do milijardu eura i oprali preko brata Šeika iz Emirata...pri kupovini SBB-a...?!

Ne slučajno je u paketu i Sportski kanal, jer se sa prenosa utakmica Partizana i Zvezde sve cesce i jace cuje skandiranje protiv Vucica...pa valja i to utisati...

I to pogotovo kad se kao šatro napadaju i kao šatro pljuju jedni druge...jer vam u tim trenucima ustvari ispiraju mozak...dok u pozadini obrcu milijarde...

...
kaolicija vučić + šolak + đilas + gruhonjić + plenumi + rektor + kurti + USAID + hrvatska obavještajna služba + križarica + woodman casting

Ali sad ih je bitno osvetliti iz mraka u kojem šuruju, jer ta koalicija upravo pokusava ugasiti studentski ustanak!!!

...

Против Студената су ЕУ УСА Русија Кина ....

То су унуци комунизма - коалиција наслеђене моћи из 1944.г.

Играју се као и увек - неодговрна елита

Све су то чукунунуке и чукунуци извршитеља мајскога опреврата 1903

Majski_prevrat_1903.jpg

...

...
To mi je poznato od 2013. Dodajte tu jos i Miskovica.
Medjutim posle pada nastresnice u NS vise nosta nije isto, sad se pojavila ta dugo ocekivana treca cista nepokvarena energija koja slepo ne slusa svu trojicu i njima slicne i zeli mnogo bolju zemlju u kojij ce da zive.

Videcemo kako ce se to dalje razvijati i da li ce uspeti u tome. Jer korupcija, kriminal, pljacka drzavne kase kroz razne projekte i totalno poromecene drustvene vrednosti su neverovatnih razmera.

....

4) Cim sam video da opipavaju/pretresaju onu ženu u kucnoj halkljini...i da hapse 15 Luj Viton torbi...jasno mi je bilo da je sve Pink režija...

...
😡

Stalno nešto gunđaš i mrnđaš...

kaolicija vučić + šolak + đilas + gruhonjić + plenumi + rektor + kurti + USAID + hrvatska obavještajna služba + križarica + woodman casting
Сигуран сам да Вудман нема никакве везе са овим ликовима.

• Ironija
Reactions: iig
...

...
images

a nije država direktno finansirala Šolaka nego Telekom pretplatnici
ako možete da se setite, 2020-te je "pao sistem Telekomu"
Pa onda nisu imali evidenciju gde je u celom sistemi falio račun od pre 11 meseci
Jeste mesec dana pred zastarevanje ali opet imao si rok od 7 dana da dokažeš da je plaćeno ili da platiš opet
Neka je 3 miliona korisnika Telekom usluga sa ugovorima po 1 evro pa je to ohoho na kamaru
A nije 1€ već raznorazni internet, mobilni i TV BOX paketi pa puta 3 miliona
Ko je imao dokaz taj je bio poštedjen ko je bio aljkav morao je da plati plaćeno.
I tako dodjoše do brzog keša za Projekat

a ja sam, mada sam već pisao par puta, ljutito poslao e-mail Telekomu, fotkao oktobarski račun i napisao poruku "na ćirilici"
onda su oni meni rekli da sam nevaspitan jer psujem
na to sam ja njima odgovorio: "kod mene u kući se mnogo psuje i moje prve reči nisu bile ni mama, ni tata, ni baba ni deda nego kuujac
a za razliku od moje kuće gde se mnogo psuje u njihovim kućama se mngo krade
pa sad ako pričamo o nevaspitanju ko je kulturniji - onaj ko psuje ili onaj što zavlači ruku u tudj džep?"

ali svejedno bio je to SBB Projekat keš...
A vi se zapalili za N1 preko SBB jer Telekom namerno nije hteo da pusti taj kanal

Poslednja izmena:
...и победника
pa dobro neki ste se mešali sa otomanskim pobednicima

inače kaže jedna logika prvog reda "da su se Srbi brojno uvećali pod otmanskom imperijom"
a kako neće kad su nas urnisali 1389-te... to može tako da se kaže i za period posle I WW...

pa dobro neki ste se mešali sa otomanskim pobednicima

inače kaže jedna logika prvog reda "da su se Srbi brojno uvećali pod otmanskom imperijom"
a kako neće kad su nas urnisali 1389-te... to može tako da se kaže i za period posle I WW...

.. ко то каже да су отоманци победили ?

.. ко то каже да су отоманци победили ?
i to što kažeš ko god ovde došao - bankrotirao
i Rimsko carstvo i Otomanska imperija i Habsburška monarhija....

Od kako NATO otvorio kancelariju u Srbiji u Americi počelo da se ljulja...

i to što kažeš ko god ovde došao - bankrotirao
i Rimsko carstvo i Otomanska imperija i Habsburška monarhija....

Od kako NATO otvorio kancelariju u Srbiji u Americi počelo da se ljulja...

УСА нема пара да плати поштене радне цењене и вредне већ мора да као амасадоре шаље робијаше и криминалце

a ne možeš ti njima to da objasniš, misle šaka jada ko su ti Srbi?
Srbi su... pa sad kako da kažem...

evo ima priča:

Stvarao Gospod svet 7 dana pa malo prilegao zadovoljan
Budi ga Sotona kaže - "ustaj bradonja da vidiš šta sam ti sve sjebo"
Vrti Gospod zemljinu kuglu i gleda sa užasom:
"ijao ove si stavio u pustinju, ove si stavio u led, ove si stavio usred okeana, ove si stavio na vrh planinčuge bez vazduha..."
Vrti Gospod vrti kad - naidje na Srbiju
"Aha ovde nisi zasro - vidim brda, lepe reke, plodne njive, vidim živinu, stoku, rodilo voće, pšenica, kukuruz, milina"
Kad Sotona iz ćoška: "da, ali vidi kakve ljude sam ti tu stavio"

zato zapravo sve Imperije i pucaju kad dodju ovde...
i rimska i otmanska i habzburška i sad ovi što otvorili kancelariju zatrokirali...

@AleksaJ
gratis @aleksije radicevic moj dobar drugar :D

Poslednja izmena:

Back