- Poruka
- 30.126
....
Jedan autorski osvrt na celu ovu false flag režiju tzv hapšenja i tzv "borbe protiv korupcije..."
Dakle u danu kada je izvršeno navodno hapšenja grdobnog Grčića i ekipe...a što je izgleda bilo samo medijska pokrivalica...vlast je direktno u ruke Šolaku (kojeg kao šatro pljuju) dala stotine miliona do milijardu za SBB... I to se kao šatro SBB i Telekom kao sude u Švajcarskoj...a ovamo jedni drugima prebacuju milijarde....Vučić Šolaku...?
Naravno kao nije to naš Telekom vec kao neki iz Emirata...trla baba lan...
Preko brata Šeika se opet peru pare, kao i za Beograd na vodi...
Nadalje, celi Pink rijaliti hapšenja je režirani show...
1) Bivola Grčića kao hapse u FIĆI ili SMARTU beše
...kao nema on veci auto nego se nagura u autic... Dakle sprdaju se s nama...
2) Grčić kao čuva pare u ladici kancelarije Opštine...
3) Treće je najvažnije ! Đuka bizon kao advokat vlasti...je opet advokat mafije...i uhapsenog Papića
Dakle Đuka i najavio hapšenje i advokatira pohapsene...
4) Cim sam video da opipavaju/pretresaju onu ženu u kucnoj halkljini...i da hapse 15 Luj Viton torbi...jasno mi je bilo da je sve Pink režija...
5) I da se jos jednom vratimo na celu medijsku pokrivalicu...
ONI (VUČIĆ I ŠOLAK) SU U DANU MEDIJSKOG HAPŠENJA GARGAMELA GRČIĆA I NEKE ŽENE U KUĆNOJ HALJINI...MEĐUSOBNO RAZMENILI DO MILIJARDU NAŠIH PARA...JER JE TELEKOM DRŽAVNA FIRMA...I DALI IH ŠOLAKU
...
Jedan autorski osvrt na celu ovu false flag režiju tzv hapšenja i tzv "borbe protiv korupcije..."
Dakle u danu kada je izvršeno navodno hapšenja grdobnog Grčića i ekipe...a što je izgleda bilo samo medijska pokrivalica...vlast je direktno u ruke Šolaku (kojeg kao šatro pljuju) dala stotine miliona do milijardu za SBB... I to se kao šatro SBB i Telekom kao sude u Švajcarskoj...a ovamo jedni drugima prebacuju milijarde....Vučić Šolaku...?
Naravno kao nije to naš Telekom vec kao neki iz Emirata...trla baba lan...
Preko brata Šeika se opet peru pare, kao i za Beograd na vodi...

Emirates Telecommunication Group Company“ (e&) jeste jedna od najmoćnijih telekomunikacionih kompanija u svetu, iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja je ranije preuzela većinsko vlasništvo u kompanijama „PPF Telecom Groupa“ u Bugarskoj, Mađarskoj, Srbiji i Slovačkoj.
Nadalje, celi Pink rijaliti hapšenja je režirani show...
1) Bivola Grčića kao hapse u FIĆI ili SMARTU beše

2) Grčić kao čuva pare u ladici kancelarije Opštine...
3) Treće je najvažnije ! Đuka bizon kao advokat vlasti...je opet advokat mafije...i uhapsenog Papića
Dakle Đuka i najavio hapšenje i advokatira pohapsene...
4) Cim sam video da opipavaju/pretresaju onu ženu u kucnoj halkljini...i da hapse 15 Luj Viton torbi...jasno mi je bilo da je sve Pink režija...
5) I da se jos jednom vratimo na celu medijsku pokrivalicu...
ONI (VUČIĆ I ŠOLAK) SU U DANU MEDIJSKOG HAPŠENJA GARGAMELA GRČIĆA I NEKE ŽENE U KUĆNOJ HALJINI...MEĐUSOBNO RAZMENILI DO MILIJARDU NAŠIH PARA...JER JE TELEKOM DRŽAVNA FIRMA...I DALI IH ŠOLAKU

...
Poslednja izmena: