Vučić: „Čovečanstvo se nalazi na ivici ambisa“, ali izbori mogući do kraja godine

IMG_6112.jpeg

Vučić spasio Čovečanstvo​

Predsednik je naveo da su parlamentarni izbori formalno najranije mogući 31. maja, dok bi vanredni izbori, kako je obećao narodu, morali biti organizovani pre kraja godine.

Da bi se kandidovao za premijera, mora da podnese ostavku na mesto predsednika.

To znači da hoće da spoji vanredne parlamentarne i redovne predsedničke izbore, do kraja ove godine ili do 31.05.2027.?

I, pošto sam neobaveštena, moram da pitam kog datuma počinje EXPO sledeće godine i kad se završava?

Da bi se kandidovao za premijera, mora da podnese ostavku na mesto predsednika.

To znači da hoće da spoji vanredne parlamentarne i redovne predsedničke izbore, do kraja ove godine ili do 31.05.2027.?

I, pošto sam neobaveštena, moram da pitam kog datuma počinje EXPO sledeće godine i kad se završava?
15. Maj do 15. Avgust. Pod uslovom da im ne padne na glavu i završi se ranije.

Tome, pa šta da ti kažem, a da ne ispadnem antismeita i nacionalistički šovinista shiptarsko-mrziteljskog tipa? Pa ništa...

Pogledajte prilog 1881671

Auuuu bando soroševska , jel to Vučić sprema obojenu revoluciju u Srbiji ? 🤣

Ali najjači su mi tu mučeni naprednjaci kad krenu priču "kad mi pobedimo" , ono pričaju kao da su opozicija i kao da nas već ne jašu 13 godina i ne yebu ovaj narod i zemlju i uzduž i popreko, znači ako to nije direktno yebanje u mozak ne znam šta jeste.

Godina 2034. zvuči kao pojam iz daleke budućnosti. A onda shvatiš da stiže za manje od osam godina.

Doduše meni i 2025. zvuči kao budućnost i zapravo ona je već prošla , sad jeste da je 2034. već za 8 godina ali pitanje je šta će ostati od Srbije za 8 godina ukoliko oni dotad ostanu na vlasti i u tom slučaju tih 8 godina činiće se kao 80 (kao što se i period od 1990. do 2000. nama činio beskrajno dug i cela jedna istorijska epoha i imamo osećaj kao da je u tom periodu prošlu bar 30 godina a ne 10), mada kad uzmemo u obzir šta se sve dešava ne samo kod nas već svuda i na globalnom nivou reklo bi se da biće to veoma dugih 8 godina.

Doduše meni i 2025. zvuči kao budućnost i zapravo ona je već prošla , sad jeste da je 2034. već za 8 godina ali pitanje je šta će ostati od Srbije za 8 godina ukoliko oni dotad ostanu na vlasti i u tom slučaju tih 8 godina činiće se kao 80 (kao što se i period od 1990. do 2000. nama činio beskrajno dug i cela jedna istorijska epoha i imamo osećaj kao da je u tom periodu prošlu bar 30 godina a ne 10), mada kad uzmemo u obzir šta se sve dešava ne samo kod nas već svuda i na globalnom nivou reklo bi se da biće to veoma dugih 8 godina.
Нарицаћемо за петвековним ропством под Османлијама.

Tragedija potresla planetu: Zid pao na navijače, ima mrtvih - policija otvorila istragu

autor:
Miodrag Dimitrijević
Fudbal
08:27
Mislili smo da u 21. veku više nećemo čitati ovakve stvari, ali...

Strašne vesti stižu iz Perua – najmanje jedna osoba je poginula, dok je više od 47 ljudi povređeno nakon incidenta na stadionu „Alehandro Viljanueva“ u Limi, gde je došlo do urušavanja dela tribine.
Kako prenose lokalni mediji, peruansko ministarstvo zdravlja saopštilo je da se srušio deo konstrukcije na tribinama. Istraga je u toku, ali nadležni za sada ne iznose dodatne detalje. Ranije su na mreži X kratko naveli da je došlo do urušavanja, bez preciznijih informacija.

Prema navodima CNN-a na španskom, incident se dogodio tokom okupljanja pred utakmicu zakazanu za subotu, u kojoj je trebalo da se sastanu Alijansa Lima i Universitario. Iz kluba Alijansa Lima tvrde da nije došlo do urušavanja „konstrukcije“, ali nisu precizirali šta se tačno dogodilo.
Pojedini lokalni mediji iznose i drugačiju verziju – da je sukob dve navijačke grupe doveo do stampeda, u kojem je veliki broj ljudi oboren i povređen.
Nezvanične informacije govore da bi broj povređenih mogao da pređe 60. Ministar zdravlja Huan Karlos Velasko potvrdio je da među povređenima ima i troje maloletnika, kao i veći broj žena.
Povređeni su zbrinuti u više bolnica u Limi, a troškove lečenja pokriće država. Zbog velikog broja pacijenata, u zdravstvenim ustanovama u glavnom gradu proglašeno je stanje uzbune.
*****************************************************************************************************************************************************
Хоће ли бити ванредног "лазаревосуботског" обраћања преосвећеног преЦедника гледе ове трагедије? Перу јесте далеко, али преЦедник је преЦедник! :sad2:

Back