Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 21.464
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predsednik je naveo da su parlamentarni izbori formalno najranije mogući 31. maja, dok bi vanredni izbori, kako je obećao narodu, morali biti organizovani pre kraja godine.
15. Maj do 15. Avgust. Pod uslovom da im ne padne na glavu i završi se ranije.Da bi se kandidovao za premijera, mora da podnese ostavku na mesto predsednika.
To znači da hoće da spoji vanredne parlamentarne i redovne predsedničke izbore, do kraja ove godine ili do 31.05.2027.?
I, pošto sam neobaveštena, moram da pitam kog datuma počinje EXPO sledeće godine i kad se završava?
Догодине у Фекетићу!Добро је! Већ сам се уплашио за судбину човечанства!![]()
Па зар није! Знам је да ти је криво зато што вас у сваком дуелу побеђује са 5:0!Pogledajte prilog 1881719
Vučić spasio Čovečanstvo
Поцркаћемо ако онJadni mi.Pocrkacemo,ako on ne ostane na vlasti.
Значи, још 8 година протестних скупова у Србији !? Смањи мало, куме, мЛого је.Vladaće do 2034.
Tome, pa šta da ti kažem, a da ne ispadnem antismeita i nacionalistički šovinista shiptarsko-mrziteljskog tipa? Pa ništa...
Pogledajte prilog 1881671
Godina 2034. zvuči kao pojam iz daleke budućnosti. A onda shvatiš da stiže za manje od osam godina.
Нарицаћемо за петвековним ропством под Османлијама.Doduše meni i 2025. zvuči kao budućnost i zapravo ona je već prošla , sad jeste da je 2034. već za 8 godina ali pitanje je šta će ostati od Srbije za 8 godina ukoliko oni dotad ostanu na vlasti i u tom slučaju tih 8 godina činiće se kao 80 (kao što se i period od 1990. do 2000. nama činio beskrajno dug i cela jedna istorijska epoha i imamo osećaj kao da je u tom periodu prošlu bar 30 godina a ne 10), mada kad uzmemo u obzir šta se sve dešava ne samo kod nas već svuda i na globalnom nivou reklo bi se da biće to veoma dugih 8 godina.

Ma kako god okrenes doope nam pozadi.Поцркаћемо ако оннеостане на власти.