buudala
Stara legenda
- Poruka
- 79.143
Bilo je to tako.Око свега у Србији. Хил, НАТО и екипа воде главну реч. Путин не може ни да долети у Србију и да хоће.
Da li će i dalje da bude?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo je to tako.Око свега у Србији. Хил, НАТО и екипа воде главну реч. Путин не може ни да долети у Србију и да хоће.
Есенесовски шљам и полусвет нема пријатеље ни међу самима собом. Не само због односа Шапић - Весић. Ту је Слина - Пусилипс - Хркаловићка однос. Пусилипс - Зорана Михајловић. Пусилипс - Гашић. Клемпо Мартиновић - Пусилипс. Гробар - Пусилипс.
То је гомила покварењака који се држе јер знају једни о другима много, па није згодно да се то некако сазна.
А ове форе са коалиционим партнерима. Хвала лепо, али оћу да причамо о оно шта је било у Новом Саду. А ти и твоји коалициони партнери се ....
na kojim drogama je ovaj lik?„Не смемо да станемо. Све ће покушати. Уништили су нам Рударско-геолошки факултет, покушавају да га униште. Имамо храброг декана који се бори, али тешко је то уз овакву хајку. Уништиће нам и инжењерске коморе, и Грађевински и Машински, и сваки факултет ће да нам униште. Све ће да нам униште уколико се не будемо борили“, рекао је Вучић.
Не вреди, без њих нема већине.Nekom Dačićevom lošem potezu, većem sukobu sa AV i najzad eliminaciji SPS iz Skupštine. Jašu od kad znam za sebe.
Nema tu veze nikakve sa Djilasom.Doduse,sve je moguce,danas se sklapaju nenormalni dilovi.Ne bi me nista cudilo.Dok se ne bude smenio Đilas teško da će se tu nešto promeniti.
Уништили су нам Рударско-геолошки факултет, покушавају да га униште.na kojim drogama je ovaj lik?
Problem sa njim je što je oko svoje partije okupio gomilu agresivnih građanista i “antinacionalista” koji u startu odbijaju veliki broj potencijalnih birača. I šta da se očekuje kad dukljanski nacionalisti i ljute bošnjačke patriJote nastupaju u predizbornoj kampanji? To je sve potkopalo opoziciju još i više nego dilovi.Nema tu veze nikakve sa Djilasom.Doduse,sve je moguce,danas se sklapaju nenormalni dilovi.Ne bi me nista cudilo.
to se verovatno čita kao ima jaka struja protiv naprednjaka kojieg su nametnuli za dekana...možda i protiv kopanja litijuma...za njega je uništeno sve što ne kontroliše...debil.control freak..Уништили су нам Рударско-геолошки факултет, покушавају да га униште.
Pa jednom su ga već uništili, sad ‘oće ponovo.Уништили су нам Рударско-геолошки факултет, покушавају да га униште.
Ma ne bih rekao, mislim da više voli da sraćunato ostavlja takav utisak, mada ko bi ga znao…to se verovatno čita kao ima jaka struja protiv naprednjaka kojieg su nametnuli za dekana...možda i protiv kopanja litijuma...za njega je uništeno sve što ne kontroliše...debil.control freak..
Nema tu veze nikakve sa Djilasom.Doduse,sve je moguce,danas se sklapaju nenormalni dilovi.Ne bi me nista cudilo.
Čim udara na SPS mogući su uskoro izbori. Treba ih držati oko ili ispod cenzusa da ne pomisle opet da soliraju nego da se nastave utapati u narodni pokret.
Izvinjavam se što skrećem sa teme, ali evo kako najveći opozicioni blok rasteruje potencijalne birače i podržavaoce - protest u Novom Sadu predvode provereni kadrovi Dinka Gruhonjić-Šakića kao što je njegova studentkinja Mila Pajić koja je provocirala Srbe proterane u Oluji i zahtevala “priznavanja” Srebrenice u situaciji kad druga strana otvoreno negira Jasenovac i provocira.Problem sa njim je što je oko svoje partije okupio gomilu agresivnih građanista i “antinacionalista” koji u startu odbijaju veliki broj potencijalnih birača. I šta da se očekuje kad dukljanski nacionalisti i ljute bošnjačke patriJote nastupaju u predizbornoj kampanji? To je sve potkopalo opoziciju još i više nego dilovi.
Kako izgleda Dačić će ovo preživeti bez problema, tj nema šta ni da preživljava, bura u čaši vode.
Rekonstrukcija Vlade od marta do juna
Vučić je rekao da će od marta do juna doći do rekonstrukcije Vlade i da će se sa nekim članovima pozdraviti.
- Vreme je da mi lepo otvorimo karte, to od marta do juna sa tom rekonstrukcijom, da se zahvalimo svima onima koji na televiziji objašnjavaju - da mi poštujemo predsednika Vučića, jer znaju da tako dobijaju glasove, a iza leđa pozivaju sve naše protivnike da im kažu - pa vi znate da nismo to mi, to je Vučić uradio, to je Vučić naredio i tako dalje. Nemojte da nas dirate, nemojte da nas napadate, nego po njemu - rekao je Vučić.
Poručio je prisutnim funkcionerima SNS da i neki od njih to rade.
- Dakle, vreme je da se pogledamo u lice, vreme je da stvari postavimo jasno, pa kud puklo da puklo i dokle bude moglo da se izdrži, da se izdrži. Vi se spremajte, nije sramota. Tamo krajem 2026, početkom 2027. imaćemo izbore - rekao je Vučić.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...rekonstrukcija-vlade-od-marta-do-juna/b7wfffk
Predsednik vlade i predsednik SNS se ništa ne pita.
Pa mora sam kad su ovi ostali glupiCovek je resio da vlada dugo i da vlada sam.
A nije mnogo mator i to celoj prici daje zastrasujuci ton.
To i jeste problem sto je dosta takvih budala,koji se zovu opozicijom,ali u stvari svojim ponasanjem pomazu vlastima.Izvinjavam se što skrećem sa teme, ali evo kako najveći opozicioni blok rasteruje potencijalne birače i podržavaoce - protest u Novom Sadu predvode provereni kadrovi Dinka Gruhonjić-Šakića kao što je njegova studentkinja Mila Pajić koja je provocirala Srbe proterane u Oluji i zahtevala “priznavanja” Srebrenice u situaciji kad druga strana otvoreno negira Jasenovac i provocira.
Šta može da se očekuje kad se ovakvi tolerišu na mitinzima, tj kad ih samo takvi uglavnom i prevode? Naravno, odmah su je priveli pa pustili, čisto da skrenu pažnju na njen slučaj: Đilas bukvalno sam pravi reklamu SNS-u: tvoja kontrareklama je reklama za drugu stranu.
Pogledajte prilog 1639430
Pogledajte prilog 1639431
Што неће? Опет питам, шта је било боље по Србију док је дебели идиот био на власти први пут?Bilo je to tako.
Da li će i dalje da bude?
Jedan od glavnih.To i jeste problem sto je dosta takvih budala,koji se zovu opozicijom,ali u stvari svojim ponasanjem pomazu vlastima.
Zar nisi u stanju da se pomiriš sa činjenicom da je dementni Bajden tako vladao da njegovima nije pomogao ni CNN ni Google sa svojim reklamama?Што неће? Опет питам, шта је било боље по Србију док је дебели идиот био на власти први пут?
Не занима ме Бајден. Питам опет. Шта је било боље по Србију, док је Трамп имао први мандат?Zar nisi u stanju da se pomiriš sa činjenicom da je dementni Bajden tako vladao da njegovima nije pomogao ni CNN ni Google sa svojim reklamama?
Za vreme prvog Trampovog mandata Kurtijevi Šipci nisu mogli ni da prismrde na severu. Znamo da opet nisi dočekao odgovarajući odgovor, naravno.Не занима ме Бајден. Питам опет. Шта је било боље по Србију, док је Трамп имао први мандат?
Шта су Срби добили са њим на власти, осим што је КиМ добило од Израела признање, и обе државе сада имају амбасаде тамо.
Чекам.
https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-48434952Dok je Tramp bio na vlasti Kurijevi nisu mogli ni da prismrde na severu. Znamo da opet nisi dočekao, naravno.
Одговарајући одговор? Мислиш "током Трамповог мандата, ништа значајно се није десило за Србе и Србију, и чак је учињено још више уступака у великом низу уступака који су само наставили да се нижу."Za vreme prvog Trampovog mandata Kurtijevi Šipci nisu mogli ni da prismrde na severu. Znamo da opet nisi dočekao odgovarajući odgovor, naravno.