Вучић брани блокадере од блокадера

Kshatriya

Aktivan član
Poruka
1.823
Gotovo je varljivo leto '68. Drug Tito je rekao da su studenti u pravu.

Вучић брани блокадере од блокадера​

Све почело општим одушевљењем недефинисаним покретом младих

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да су представници опозиције и бивше власти хтели да искористе студенте да би дошли на власт, а да их сада нападају и проглашавају ''горим од Вучића'', јер желе да се самостално боре на изборима наводећи и да је он на страни младих.

Председник је раније тврдио да ће морати да брани блокадере од народа, али сада мора да их брани и од самих блокадера.

"Нисам радостан због њихових свађа и сукоба, зато што ће сада ти млади људи са доживљавају све оно кроз шта смо сви ми прошли због мржње оних који би да буду на власти, а не могу да буду'', рекао је Вучић новинарима у Ложионици одговарајући на питање о томе како се дошло до тога да се они који су њега годинама вређали, нападали и критиковали сада међусобно сукобљавају, а да у првом плану више није бунт већ оптужбе и напади на студенте по друштвеним мрежама.

Подсетио је да је све почело општим одушевљењем недефинисаним покретом младих који је требало да, како је рекао, изроди долазак на власт оних који својим знањем и својом марљивошћу нису могли да се изборе за то.

''Они су желели у почетку да искористе младе људе, да их ти млади људи доведу на власт, оне који су били неспособни за то. А кад су се клинци сетили и рекли:'Еј, можемо ми доћи на власт, да ми заузмемо те функције и да се ми боримо другачије од њих', онда су рекли:'Не, не, сад сте ви гори од Вучића' и одједном су жестоко нападани, али не због тога што имају или немају става, већ зато што неће да ови други (опозиција) владају Србијом уместо њих'', рекао је Вучић.

Додао је да је на страни младих људи и поручио да наставе да се боре.

- Сад се коначно баве политиком, закључио је Вучић.

https://www.politika.rs/scc/clanak/731172/vucic-brani-blokadere-od-blokadera

I šta ćemo sad? Ima bre, da raspusti onu rapojasanu bandu što se predstavlja ko vlada i da dovede studente sa blokada na njihovo mesto. I svi zadovoljni. Dobro, opozicija nije, al njih ionako niko ništa ne pita. Ma ima bre, i njih da rastera i da instalira bolju opoziciju koja ne zakera tolko

Ah, još jedan tekst gde se manipulativno glumi zaštitnik mladih dok se istovremeno vešto ubacuje klin među njih, prepisuju im se tuđe namere i proizvodi sukob koji realno najviše koristi - njemu. Klasično "zavadi pa vladaj": malo se ohrabre jedni, malo demonizuju drugi, malo se troluje medijski prostor a suština problema se gurne u stranu dok se svi međusobno prepucavaju po mrežama. Vučić je oduvek bio majstor manipulacije i na ovom primeru može da se vidi kako to radi ;)

Rekao je bitnu stvar- Sad se konačno bave politikom.
Jel, to je sad otkrio? A nije slušao svog predsednika stranke koji je, zahvaljujući svojim izuzetnim moćima zapažanja, zaključio isto još početkom maja meseca:

Studenti ušli u politiku​

Sreda, 07.05.2025. u 10:18

Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da su zahtevom za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora studenti blokaderi ušli na polje politike i da sada treba da budu spremni na politička pitanja.

https://www.politika.rs/sr/clanak/676478/studenti-usli-u-politiku

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да су представници опозиције и бивше власти хтели да искористе студенте да би дошли на власт, а да их сада нападају и проглашавају ''горим од Вучића'', јер желе да се самостално боре на изборима наводећи и да је он на страни младих.

Председник је раније тврдио да ће морати да брани блокадере од народа, али сада мора да их брани и од самих блокадера.

"Нисам радостан због њихових свађа и сукоба, зато што ће сада ти млади људи са доживљавају све оно кроз шта смо сви ми прошли због мржње оних који би да буду на власти, а не могу да буду'', рекао је Вучић новинарима у Ложионици одговарајући на питање о томе како се дошло до тога да се они који су њега годинама вређали, нападали и критиковали сада међусобно сукобљавају, а да у првом плану више није бунт већ оптужбе и напади на студенте по друштвеним мрежама.

Подсетио је да је све почело општим одушевљењем недефинисаним покретом младих који је требало да, како је рекао, изроди долазак на власт оних који својим знањем и својом марљивошћу нису могли да се изборе за то.

''Они су желели у почетку да искористе младе људе, да их ти млади људи доведу на власт, оне који су били неспособни за то. А кад су се клинци сетили и рекли:'Еј, можемо ми доћи на власт, да ми заузмемо те функције и да се ми боримо другачије од њих', онда су рекли:'Не, не, сад сте ви гори од Вучића' и одједном су жестоко нападани, али не због тога што имају или немају става, већ зато што неће да ови други (опозиција) владају Србијом уместо њих'', рекао је Вучић.

I šta ćemo sad? Ima bre, da raspusti onu rapojasanu bandu što se predstavlja ko vlada i da dovede studente sa blokada na njihovo mesto. I svi zadovoljni. Dobro, opozicija nije, al njih ionako niko ništa ne pita. Ma ima bre, i njih da rastera i da instalira bolju opoziciju koja ne zakera tolko
videcete, uskoro ce ti blokaderi biti Vuciceva "svajcarska garda"..........

videcete, uskoro ce ti blokaderi biti Vuciceva "svajcarska garda"..........
Ceniš, a ? Ih što bi to dobro bilo, a Brnaba i ostali sede u ćošku i grizu se od muke. Mali im sredi da letuju kod njega u Bugarskoj za dž. (kasnije će i u Dubaiju), a Bata im rola džokavce, Šešelj skinuo georgijevsku lentu i obuko žuti prsluk (gde li su našli broj za njega?). Jovana Jeremić ih dovede u emisiju i odigra im ritualni trbušni ples, a u kolegijum na informer svi viču" ko ne skače taj je ćaci".

ne lupaj gluposti

opozicija je isti sistem kao i rezim

nemaju oni o veze sa studentima (osim sa sluzbinim igracima kojim su pokusali da razbiju studente, mila pajic , branisla vdjordjevic, nikolina sindjelic tj grupe stav svice mladi borba i ta ekipa) ... samo su pokusavali da im se nametnu sto je plan sistema bio

nisu uspeli i ceka ih lustracija kao i vlast

spremaj im cetkice

ne lupaj gluposti

opozicija je isti sistem kao i rezim

nemaju oni o veze sa studentima (osim sa sluzbinim igracima kojim su pokusali da razbiju studente, mila pajic , branisla vdjordjevic, nikolina sindjelic tj grupe stav svice
Baš tako, u potpunosti se slažem.sa ovim za poziciju i opoziciju.
Nego da te pitam nešto, jel tebi ovo "ne lupaj gluposti" dođe ko neki pozdrav, mislim, ono, javiš se čoveku, kao, "gde si, brate". Primetio sam da često, kad quotuješ nečiji post, ti mu odma tresneš "ne lupaj gluposti". Meni to ne smeta, nego, onako, pitam.

Back