Vučić: Borba protiv korupcije počinje od vrha države

• Začetnik teme Začetnik teme MMMD
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

MMMD

Zainteresovan član
Poruka
296
Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za prvog potpredsednika vlade i ministra odbrane Aleksandar Vučić najavio je danas da u borbi protiv korupcije neće biti zaštićenih i da ta borba počinje od vrha države.

"Kada je o korupciji reč, neće biti zaštićenih, ili neće biti vlade Srbije. Ovo je važna poruka koju moraju da razumeju i naši članovi, ali i naši koalicioni partneri", rekao je Vučić na sednici Glavnog odbora SNS-a u beogradskom Sava centru.

On je rekao da će buduća vlast imati "nultu toleranciju" prema korupciji i kriminalu i da će najpre biti procesuirani nosioci korupcije, oni koji ništa nisu uradili, već su stekli bogatstvo na nepošten način.

http://www.***************/politika/-vucic-borba-protiv-korupcije-pocinje-od-vrha-drzave---22-07

6.10.2000. svi ili velika vecina gradjana Srbije ocekivala je hapsenja i dugogodisnje robije za lopove i kriminalce iz devedesetih.
To se nije dogodilo!--Vrana vrani oci ne vadi!
Posle dvanaest godina (neki i ranije) shvatili da se radi o jos vecim lopovima.

Lepo je to sto veli Vucic i daj Boze da u najskorije vreme zapocnu hapsenja i presude.
Ako se ovo ne dogodi znaci da je u pitanju ista bagra.

6.10.2000. svi ili velika vecina gradjana Srbije ocekivala je hapsenja i dugogodisnje robije za lopove i kriminalce iz devedesetih.

Lepo je to sto veli Vucic i daj Boze da u najskorije vreme zapocnu hapsenja i presude.

:ok::ok::ok:

Za pocetak prvo treba ispitati izbornu kradju iz prvog kruga zadnjih izbora.

243810_vucic-foto-goran-srdanov_ff.jpg

nikolic_vucic_dzak_313999652.jpg

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za prvog potpredsednika vlade i ministra odbrane Aleksandar Vučić najavio je danas da u borbi protiv korupcije neće biti zaštićenih i da ta borba počinje od vrha države.

"Kada je o korupciji reč, neće biti zaštićenih, ili neće biti vlade Srbije. Ovo je važna poruka koju moraju da razumeju i naši članovi, ali i naši koalicioni partneri", rekao je Vučić na sednici Glavnog odbora SNS-a u beogradskom Sava centru.

On je rekao da će buduća vlast imati "nultu toleranciju" prema korupciji i kriminalu i da će najpre biti procesuirani nosioci korupcije, oni koji ništa nisu uradili, već su stekli bogatstvo na nepošten način.

http://www.***************/politika/-vucic-borba-protiv-korupcije-pocinje-od-vrha-drzave---22-07

Znaci od Nikolica, on je sad vrh drzave...

Ja bih prvo krenuo od Nikolicevog prijatelja Beka :aha:
A mozda bih ipak krenuo od Vucica :think: Mesecima urla da je Djilas ovo-ono i... nista.

Na slici su listici iz Panceva - oteti posle brojanja, posle uvodjenja u zapisnik. Ova dvojica treba da odgovaraju za otimanje tj. kradju izbornog materjala. Prave maglu o 500 hiljada listica, a pokazali jednu kesu.

p.s. listice iz Panceva objavio Dacic

Ja bih prvo krenuo od Nikolicevog prijatelja Beka :aha:

Jasta more, sigurno je Beko bio najblizi Nikolicu jer svi znamo da je Nikolic bio na vlasti prethodnih godina i da je mogao da obezbedi Beku razne privilegije koje je ovaj koristio.

Oh wait...

Na slici su listici iz Panceva - oteti posle brojanja, posle uvodjenja u zapisnik. Ova dvojica treba da odgovaraju za otimanje tj. kradju izbornog materjala.

Dosta bre tog kukanja, nisi prekinuo da cmizdris jos od objavljivanja rezultata izbora. Preterao si, Nikolic je predsednik pomiri se time.

Na slici su listici iz Panceva - oteti posle brojanja, posle uvodjenja u zapisnik. Ova dvojica treba da odgovaraju za otimanje tj. kradju izbornog materjala. Prave maglu o 500 hiljada listica, a pokazali jednu kesu.

Cekaj bre ne razumes. U Pancevu su azotara i rafinerija, pa su se listici skupili zbog otrovni gasova ispustenih pored birackih mesta. Svih 500 000 su tu u dzaku, al su zagadjeni toliko da niko ne moze da im nadje poreklo!

Dosta bre tog kukanja, nisi prekinuo da cmizdris jos od objavljivanja rezultata izbora. Preterao si, Nikolic je predsednik pomiri se time.

Ja urlam na jadno slabu izlaznost i nista se vise ne zalim.

Kad ne bude ni optuzen niko, onda cu ipak ja da se smeskam na kraju. Do sada je uvek bilo lako trpati odgovornost na Tadica... E sada toga vise nema.

Interesantno je da moderator naziva instituciju Predsednika drzave kriminalcem. Mislim da se primice trenutak kad ce i drzavni organi morati da se pozabave onim sta se pise po ovom forumu, pa neka Platin i slicni laju koliko hoce, ali i da pred organima iznesu dokaze ili da odgovaraju.

Ne nazivam ja nikoga. Kao neko ko za 4 godine kao obican clan nikada nije zaradio kaznu... znam ja sta moze da prodje a sta ne moze.

Ako ces ti Beka da nazoves kriminalcem pa da to povezujes posle... sloboda izrazavanja. Ja ne mogu, jer nije osudjen, u stvari... nije zavrsen ni proces za Luku.
Mogu da tvdim da je prekrsio moral, a za zakon, jednog dana mozda vidimo. Primer krsenja morala je da je prvo bio na strani ondasnjeg vlasnika C marketa, Radulovica, pa se odjednom preokrenuo Miskovicu i omogucio mu preuzimanje pomenute firme.

Ja urlam na jadno slabu izlaznost i nista se vise ne zalim.

Kao i svi gubitnici na izborima od kad je sveta i veka "eh samo da su izasli moji glasaci sve bi bilo u redu" :besna:

Kad ne bude ni optuzen niko, onda cu ipak ja da se smeskam na kraju.

Neces, plakaces dugih 5 godina, za pocetak, a onda idemo u sledeci mandat :super:

Ne nazivam ja nikoga. Kao neko ko za 4 godine kao obican clan nikada nije zaradio kaznu... znam ja sta moze da prodje a sta ne moze.

Da te podsetim sta si napisao:

Na slici su listici iz Panceva - oteti posle brojanja, posle uvodjenja u zapisnik. Ova dvojica treba da odgovaraju za otimanje tj. kradju izbornog materjala.

Pa videcemo sta moze a sta ne moze, ako administracija ne reaguje onda da prosledimo nadleznim organima da oni to razmotre.

Poslednja izmena:
Vučiću nije za verovati ni da je danas nedelja pošto je u pitanju dokazani lažov , a sa druge strane mu treba dati šansu ,pošto ako posle 20 godina na političkoj sceni sada ne uradi nešto korisno i pozitivno može da se šuta u dupe .
Sada ima priliku da pokaže ko je i šta je i ne može više sa onim pičkastim glasom i tužnim pogledom da drami,kuka i uvek druge krivi za sve , ako nešto uradi pozitivno to će biti dobro , ako ne uradi ništa ,opet dobro ,bar će svi znati sa kim imaju posla .

A sta je sa 20 dzakova koji nisu ni stigli do RIK-a? Sta je sa masovnom kupovinom glasova sirom Srbije, a najociglednija je bila u Novom Sadu od strane DS-a i LSV-a?

Back