Вучић: Блокадери у Кули напали наше активисте, пустите их да уништавају билборде

Okači neki klip pošto si već tamo.

Ниј еклип али може да помогне

images

PUKLA AKCIJA U STARTU: „Mladi Kula“ najavili spektakl, pa doživeli debakl! Usledilo je ispumpavanje!

Pogledajte prilog 1877659
Blokaderi iz grupe „Mladi Kula“ našli su se u nezgodnoj situaciji, kako saznajemo, planirana akcija iz Lipara doživela je potpuni debakl još pre nego što je i počela.

Prema informacijama, svega pet do šest ljudi bilo je spremno da krene u šetnju ka Kuli, što je izazvalo paniku među organizatorima. Strah od negativnog odjeka na društvenim mrežama bio je presudan, a usledilo je ekspresno povlačenje.

Velika akcija najavljena, pa otkazana!

Pompezne najave, priče o masovnosti i podršci, a onda ispumpavanje na terenu. Umesto kolone blokadera, ostala je samo prazna priča i tišina.

Organizatori su, suočeni sa realnošću i slabim odzivom, odlučili da ne organizuju šetače iz Lipara, pokušavajući da izbegnu javni blam. Međutim, šteta po njihov kredibilitet već je načinjena.

Još jedan pokušaj koji se završio pre nego što je i počeo.

"Млади Кула" је иначе ваша фантомска творевина, није то та студентска екипица од које вам се тресу гаће...ал нема везе... :per:

Поздрави Пауновића...

kad se desi nesto ovako pizemno sto je i laiku jasno da sami rade, jednostavno pustis i ne obracas paznju sto bi se filmskim recnikom reklo, ne gledas portretntim ili teleobjektivom detalj, vec sirokim iz ameriken plana celu sliku.... i onda nastupas...cim se skoncentrises na detalj a zato je n1 i napravaljen od amera da bi odrzavali vucica maksimalno, ljudi se gube na sitnicama a gube sliku sta se desava iza nje...oni stalno vode loptu a ti ih juris da im je preuzmes.

to se tako ne radi...moras da izmsilis sam situaciju koji oni ne mogu da kontrolisu pa da oni tebe jure jer se samo tako dokazuje politicka umesnost, za pocetek propagndne pobede. zato sam i predlozio 15. marta posle onig cirkusa da pola beograda izadju staro i mlado i svi se skinu goli ispred skupstine..to bi obislo ceo svet i ljudi bi se smejali vucicu a to bi bio prvi korak ka padu rezima jer amerikanci ne bi dozvolili toliko ocigledno rasulo u zemlji koju kontrolisu.

Волим и ја тебе.

Без обзира што си жутара...:D
Nije zonfa da ga sad ogovaramo (no dobro, to je na forumi društveno dozvoljena i čak poželjna delatnost), al i ja sam primetio da dosta nažućuje. Ma infiltrirao se u radikalski redovi pa im radi iza leđa.

Nije zonfa da ga sad ogovaramo (no dobro, to je na forumi društveno dozvoljena i čak poželjna delatnost), al i ja sam primetio da dosta nažućuje. Ma infiltrirao se u radikalski redovi pa im radi iza leđa.

Ово није оговарање. Све је транспарентно...ништа изалеђно.

Нисмо од оних...Вањиних... :D

Ali imam dosta radikalnog i socijalističkog, žutare jes da bi pare na dugme kao prvopemuniti al hoće i da lape a ja se tu nekako programski ne uklapam :D

Опрости ми, али мало сам скептичан...према СНС нелапању... :lol:

Опрости ми, али мало сам скептичан...према СНС нелапању... :lol:
U pravu si ali i ako ima lapanja ono je ipak sa dušom a Žuti milosti nemaju,
Nije sakrilo ni upravo ukradeno a već mu zeva dupe da lapi još nešto za usput...
Izvini molim te, mi srpski radikali pri SNS-u, to ne radimo (tako) :ljutko:

U pravu si ali i ako ima lapanja ono je ipak sa dušom a Žuti milosti nemaju,
Nije sakrilo ni upravo ukradeno a već mu zeva dupe da lapi još nešto za usput...
Izvini molim te, mi srpski radikali pri SNS-u, to ne radimo (tako) :ljutko:

Мукице...стварно, кад сте тако душевни, помисли човек да вас остави да вечно лапате... :per:

И да све што полапате дате лекарима...

Мукице...стварно, кад сте тако душевни, помисли човек да вас остави да вечно лапате... :per:

И да све што полапате дате лекарима...
Nećemo
Ovi tvoji su davali lekarima pa im ništa nije pomoglo :pop:

„Пустите их да уништавају“

Вучић: Блокадери у Кули напали наше активисте, пустите их да уништавају билборде​

Више од десет нападача насрнуло на активисте СНС-а

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су синоћ у Кули блокадери напали тројицу активиста СНС који су, како је навео, штитили билборде, и позвао чланове странке да им се више не супротстављају, већ да их пусте да уништавају шта хоће, јер тиме, како је рекао, не могу да допринесу било чему.

„Видео сам полицијски извештај, а невероватно је како су у стању медији да без полицијског извештаја изађу са најгорим лажима. Невероватно. То је човек да не поверује“, рекао је Вучић током обиласка радова на путу Кула–Липар.

На питање да ли је видео да је у Аранђеловцу запаљен аутомобил, Вучић је одговорио да ће се утврдити шта се догодило.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...e-aktiviste-pustite-ih-da-unistavaju-bilborde

Блокадери поново по сорошевом и ђуласовом наређењу руше Србију - Бокан
:roll:
o,psijatrijski problemi

Back