Vučić: Blokaderi će 1. novembra izvoditi satanističke i paganske običaje

5401.jpg

Vučić: Blokaderi će 1. novembra izvoditi satanističke i paganske običaje​

ma, samo je po svom obicaju zamenio teze kada sam ga prozvao za satanizam/paganizam lojalista za koje on sam rece da se zaklinju na krvi, ali izostavi da kaze na cijoj, jarcijoj, mozda od mlade device, kome pustaju krv da se zaklinju, blokaderima?

Nema smisla da je sruše neki anonimusi
zbog 16 slučajno poginulih.
"slucajno", a? sns mafijaski kartel nije drzava
Daj da se ne foliramo i glumimo ucveljene građane, jel se slažeš ?!
jasno je tek nekima da ste te ljude zrtvovali, da su po vama morali da budu pobijeni neki, i zato vas i zabole sada

ja znaci ipak ne verujem da ste bezdusnici, vec da znate ovo., i zato ovako pricate, plus ti i pretis
Kažem ti pazi !
eto, pa cu nastaviti da te ignorisem, a morao sam da odreagujem na pretnju

Dok su englezi postavljali nesposobne u državnu upravu da rade štogore tobolje, vršilo je posao, ali kada od njih traže akciju i rušenje te države, pokazuje se sva nesposobnost takvog sistema. Kako od nepismenih akademika, profesora, sudija, tužilaca tražiti da nešto organizuju, ako si im dao mogućnost da imaju svoje lakeje koji ultimativno moraju da budu glupi?
Mislim, meni je nezamislivo da mašinski mozak može da smisli dalje od nasilja, da antifa može da ponudi išta više od trulog fašističkog naboja glumeći crnu udovicu preko nekih frustriranih jadnika ili da poluidiot iz Bečke opere može da smisli i poveže nepismene intelektualce u neki front... Zato je sve zasnovano samo na nasilju.

Ко је преостао као кривац; ванземаљци? :namcor: Његови телетабиси, још ако то мозгоња ДЈВ потврди, се пецају на ту удицу 100%.
"Виђено мало зелено створење, виси на сајли и грицка је или топи је погледом"? Пролази гарант.

U Srbiji su vecina pagani i pogani....Cekaj, treba dokaza, naravno da treba dokaza, ko je Srbima ovakvima koji ostase u Srbiji ikad ista dokazao...

Cekaj, jel pobedise patriotski u fudbalu , jok, usred Leskovca, ma kaki Leskovac sve je to Kosovo....
A to kao pomaze, pomaze siipak..

Nego da li pomazu realni argumenti , ne....

Nema koristi , znaci ne pomazu....

E zato ne valja da se oteze ovo sto studenti rade kako treba, osvestavanje , ali dzabe kad je narod zapusten, zaostao , uslovljeno razvijen grbavo i onda ne moze to da se ispravi a da ne boli....

Samo ce da sve tumace kao mogucnost da se sve vise ponasaju kako hoce i bahatije..

Evo zivi bili pa videli...

Znaci zadnja dva dana gledam ponasanje u saobracaju , to je haos sta se radi...Naravno gledam i ono gradjevinske semafore, kad se obavljaju radovi , i naravno niko ne postuje crveno , i moralo je da se desi....kao i uvek, cim dodje 11 sati , zapnu na crveno iz jednog smera , zapnu iz drugog smera i svi ukopase u mestu , i tako 1h....zanimljivo je bilo gledati grupu bahatih ljudi kako stoje u mestu 1h zato sto niko od njih ne zeli da postuje 5min izmena crveno svetlo zbog suzenja puta...
Zanimljivo ali to je Srbija danas...

Ali slucajno dodjem na semafor gde posle zatvaranja dozvole za pravo ima jos 10 sekundi otvaranja skretanja levo za onog ko hoce da skrene, nesto slicno imate i na raskrsnici kod nekadasnje glavne poste, tj skupstine...Ali zanimljivo je bilo to sto svi vozaci koji su upoznali tu raskrsnicu , uopste ne stanu na crveno nego voze pravo...i tih 10 sekundi vise...vazno da oni znaju da nema preklapanja putanja...ali zanimljivo je to sto ih briga sto prolaze na crveno , masovno ....iako je tacno da nece biti sudara u tih 10sekundi , ali bice 2 sekunde kasnije jer sam video da produze i 5 sekundi posle, to su jos 2 3 vozila vise dok ih vozaci iz drugih smerova cekaju da prodju....

Zanimljivo je to polako tonjenje u moze mi se i za crveno na semaforru, i zato vas upozoravam , dobro pazite kad prelazite pesacke, u skorijoj buducnosti , zaebace se neko , krenuce odmah na svoje zeleno i bice pokosen....nije 100% kao sto znam da prorokujem kad vidim da ce sigurno da se desi, ovde je 50% ali nije zgodno ni to...mozda cak i malo vise od 50%...

Srbija tone u pravoslavlje koje nije pravoslavlje, u kulturu koja nije kultura, u postenje koje je korupcija, u saobracaj koji je nalik saobracaju izmedju dva sela sa ucesnicima koji ustvari nemaju vozacku....Treba li da kazem kako se ponasaju kad izlaze iz sporedne ulice, znaci nizeg prioriteta na glavni put...zabole ga tuki sto je iz sporedne, vazno da igra covek kosarku , pa ce da izadje i da stane u mestu i onda ako naletis na njega onda je tvoj faul..ma jleda..
Ja se setim kako sam ja ucio voznju i ponasao se toliko godina, ides i ne spustas brzinu , nema veze sto ima 2 sekunde izmedju tvog prolaska i te sporedne ulice, ne interesuje te....sad odjednom ako oseti 2 sekunde, taj iz sporedne se ubacuje iako mu je traka u koju se ubacuje zauzeta i morace da mi blokira put...
Ali ga zabole tuki , ako udarim , valjda racuna da sam ga udario u stajanju , nemam pojma sta razmislja narod u Srbiji , nije mi mnogo jasno , vidim totalni bezobrazluk....
Saobracaj se vise ne postuje nego sto se postuje....a naravno saobracajni strucnjaci su izgleda namerno neznalice, tj namerno se ostavljaju veliki cepovi , dva tri skretanja ulevo da prave guzvu po ceo dan...nije da ne moze da se resi , bas sam gledao ne treba biti genije da se resi , samo nakacis obavestenje i kraj u nekim slucajevima,
Tu je naravno i SNS kruzni tokovi ,nova moda ....koja uspori saobracaj ali je prilagodjena vozacima koji ne postuju pravila....Uskoro ce biti neko novo saobracajno pravilo za ove iz sporednih ulica, jer ovako nece moci jos dugo...jedan me blokira, onda njih 5 ulazi iz istog boka u istu glavnu ulicu dok me taj jedan blokira autom jer ne moze napred jer mu je zauzeta traka....gubi se smisao ideje glavna i sporedna ulica...

Irig, 17. oktobra 2025.- Desna tunelska cev budućeg najdužeg tunela u Srbiji Iriški venac- Aleksandar Vučić
TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će tokom obeležavanja godišnjice pada nadstrešnice u Novom Sadu 1. novembra odgovorni i verujući ljudi otići u crkvu i zapaliti sveću, dok će neodgovorni izvoditi satanističke i paganske običaje.

Oglas
"Oni koji nisu odgovorni imaće različite paganske, neke satanističke običaje da to obeleže, pre svega mislim na blokadere, to su radili sve vreme. Tih 16 minuta tišine nije naš običaj i ne postoji u Srbiji, to ne postoji u pravoslavlju. To je bogzna odakle zarad obojenih revolucija izmišljeno”, rekao je Vučić gostujući u Nacionalnom dnevniku na televiziji Pink.

Vučić je naveo kako će 1. novembra "možda biti veći skupovi na nekom drugom mestu", ali da će "sve proći mirno i u redu".

"Proći će 1. novembar kao i svaki drugi dan", rekao je Vučić.

On je ocenio da građane koji učestvuju na protestima i opzocione medije “ne interesuje demanti studentkinje Poljoprivrednog fakulteta, već će da guraju svoje” i da "ako se dokaže da su nešto lagali tim gore po istinu".

Vučić je nazvao brutalnim lažima i izmišljotinama vesti o navodnoj smrti pretučenog dečaka iz Valjeva, tvrdeći da "niti je taj dečak postojao, niti se ikada išta slično dogodilo", a da su demonstranti želeli nemir i krvoproliće.

"Lagali su, želeli su nemir, krvoproliće, sukob. Lagali su sve o zvučnom topu, baš o onom kog nemamo. Nikada nismo upotrebili zvučni top", ponovio je svoje ranije tvrdnje Vučić.

https://n1info.rs/vesti/vucic-bloka...ti-satanisticke-i-paganske-obicaje/komentari/

ON JE LUD!
Ovo je prvo sekularna država i nije on ustavno nadležan da određuje koji je verski ritual podoban koji nije. On se dakle stavio na stranu jedne religije, takozvane srpske pravoslavne crkve što opet ustavom ne može da nametne jednu religiju kao vladajuću. Možda Srbija ipak postaje pravoslavni Teheran?

Irig, 17. oktobra 2025.- Desna tunelska cev budućeg najdužeg tunela u Srbiji Iriški venac- Aleksandar Vučić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će tokom obeležavanja godišnjice pada nadstrešnice u Novom Sadu 1. novembra odgovorni i verujući ljudi otići u crkvu i zapaliti sveću, dok će neodgovorni izvoditi satanističke i paganske običaje.

Oglas
"Oni koji nisu odgovorni imaće različite paganske, neke satanističke običaje da to obeleže, pre svega mislim na blokadere, to su radili sve vreme. Tih 16 minuta tišine nije naš običaj i ne postoji u Srbiji, to ne postoji u pravoslavlju. To je bogzna odakle zarad obojenih revolucija izmišljeno”, rekao je Vučić gostujući u Nacionalnom dnevniku na televiziji Pink.

Vučić je naveo kako će 1. novembra "možda biti veći skupovi na nekom drugom mestu", ali da će "sve proći mirno i u redu".

On je ocenio da građane koji učestvuju na protestima i opzocione medije “ne interesuje demanti studentkinje Poljoprivrednog fakulteta, već će da guraju svoje” i da "ako se dokaže da su nešto lagali tim gore po istinu".

Vučić je nazvao brutalnim lažima i izmišljotinama vesti o navodnoj smrti pretučenog dečaka iz Valjeva, tvrdeći da "niti je taj dečak postojao, niti se ikada išta slično dogodilo", a da su demonstranti želeli nemir i krvoproliće.

"Lagali su, želeli su nemir, krvoproliće, sukob. Lagali su sve o zvučnom topu, baš o onom kog nemamo. Nikada nismo upotrebili zvučni top", ponovio je svoje ranije tvrdnje Vučić.

https://n1info.rs/vesti/vucic-bloka...ti-satanisticke-i-paganske-obicaje/komentari/

ON JE LUD!
cuj ko nam zbori o tebi luciferu nas

U Srbiji su vecina pagani...

Ovo je tačno, veliki broj radnji i rituala koje sprovodi naš narod, kroz svoje običaje i tradiciju, vuče korene iz paganstva i blage veze nema sa pravoslavnim hrišćanstvom.

Crkva to uglavnom toleriše i davno je izgubila i želju i ideju da neke stvari možda i koriguje.

Pominjati paganske običaje u negativnom kontekstu predstavlja uvred za ceo narod i sve koji takve običaje praktikuju.

Minut ćutnje svakako nema veze sa hrišćanstvom, čak uopšte nema veze sa crkvom.
Uveden je UK posle WW1 u znak sećanja na poginule a odatle se proširio na ceo svet.

U prethodnih 100 godina postao je univerzalni i opšteprihvaćeni način da se oda pošta onima koji nisu više sa nama.

Bolje da ne pominjemo šta sve naš narod radi u vezi preminulih, smrti, sahrana i pomena a što blage veze sa hrišćanstvom nema.

Oglas

ON JE LUD!

Pratimo i SNSektasko ritualisanje:

Okultno-ritualna pozadina okupljanja SNS-a na mlad Mesec i prvi dan Device...23.08.2025.​

https://forum.krstarica.com/threads...d-mesec-i-prvi-dan-device-23-08-2025.1038081/

...

Back