Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 26.531
...
Kad pomislite na nema dalje od dna...
Vučić dokaže da može i ispod dna da se ode...u kvislinskom sluzenju okupatoru...
Pa tako...
Posto su mu Mi6/CIA gazde naredile da vise ne sme ni da pomene, a kamoli da se cuje i vidi sa Putinom...on zauzvrat ne vadi iz usta Bajdena...gotovo i bukvalno...(@Jugoslav Čvarak ce razumeti opasku...)
https://pravda.rs/2023/7/15/srbija-domacin-globalnog-skupa-espo-2027-o-cemu-se-radi-zapravo/
Jos kaze radi se o citiram - "DOBRO PRIPREMLJENOJ LIČNOSTI"...
Pri tome...pricamo o liku koji ne zna da sidje sa bine, gde je levo, a gde desno, koji verovatno i pelene za odrasle nosi..., o friku koji je navijao za bombardovanje Srbije, o pedo friku kojem se sin drogira....o friku koji je pokrenuo rat u Ukrajini...
I ovaj "nas" frik bi rado da ga ugosti opet...
I to ne samo da ga ugosti...nego bi mu kaze "BILA VELIKA CAST"...
Boze...nismo ni mi najgori...
Oslobodi nas frikova
...
Kad pomislite na nema dalje od dna...
Vučić dokaže da može i ispod dna da se ode...u kvislinskom sluzenju okupatoru...
Pa tako...
Posto su mu Mi6/CIA gazde naredile da vise ne sme ni da pomene, a kamoli da se cuje i vidi sa Putinom...on zauzvrat ne vadi iz usta Bajdena...gotovo i bukvalno...(@Jugoslav Čvarak ce razumeti opasku...)
https://pravda.rs/2023/7/15/srbija-domacin-globalnog-skupa-espo-2027-o-cemu-se-radi-zapravo/
Вучић је такође навео да би му била велика част када би поново угостио у Србији америчког председника Џозефа Бајдена.
„Угостио сам председника Бајдена 2016. док сам био премијер и оставио је веома добар утисак на мене.
Реч је о изузетно добро припремљеној личности. Не верујем да ћу поново имати ту прилику, али била би ми велика част и волео бих да га угостим у Београду и Србији”, навео је Вучић.
Jos kaze radi se o citiram - "DOBRO PRIPREMLJENOJ LIČNOSTI"...
Pri tome...pricamo o liku koji ne zna da sidje sa bine, gde je levo, a gde desno, koji verovatno i pelene za odrasle nosi..., o friku koji je navijao za bombardovanje Srbije, o pedo friku kojem se sin drogira....o friku koji je pokrenuo rat u Ukrajini...
I ovaj "nas" frik bi rado da ga ugosti opet...
I to ne samo da ga ugosti...nego bi mu kaze "BILA VELIKA CAST"...
Boze...nismo ni mi najgori...
Oslobodi nas frikova
...