Vučić - "Bila bi mi velika čast da opet u Srbiji ugostim Bajdena" - kraj citata...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.531
...

Kad pomislite na nema dalje od dna...
Vučić dokaže da može i ispod dna da se ode...u kvislinskom sluzenju okupatoru...

Pa tako...
Posto su mu Mi6/CIA gazde naredile da vise ne sme ni da pomene, a kamoli da se cuje i vidi sa Putinom...on zauzvrat ne vadi iz usta Bajdena...gotovo i bukvalno...(@Jugoslav Čvarak ce razumeti opasku...)

https://pravda.rs/2023/7/15/srbija-domacin-globalnog-skupa-espo-2027-o-cemu-se-radi-zapravo/
Вучић је такође навео да би му била велика част када би поново угостио у Србији америчког председника Џозефа Бајдена.

„Угостио сам председника Бајдена 2016. док сам био премијер и оставио је веома добар утисак на мене.

Реч је о изузетно добро припремљеној личности. Не верујем да ћу поново имати ту прилику, али била би ми велика част и волео бих да га угостим у Београду и Србији”, навео је Вучић.

Jos kaze radi se o citiram - "DOBRO PRIPREMLJENOJ LIČNOSTI"...:eek:

Pri tome...pricamo o liku koji ne zna da sidje sa bine, gde je levo, a gde desno, koji verovatno i pelene za odrasle nosi..., o friku koji je navijao za bombardovanje Srbije, o pedo friku kojem se sin drogira....o friku koji je pokrenuo rat u Ukrajini...

I ovaj "nas" frik bi rado da ga ugosti opet...
I to ne samo da ga ugosti...nego bi mu kaze "BILA VELIKA CAST"...

Boze...nismo ni mi najgori...
Oslobodi nas frikova 🙏

...

...

Vučić dokaže da može i ispod dna da se ode...u kvislinskom sluzenju okupatoru...

Pa tako...
Posto su mu Mi6/CIA gazde naredile da vise ne sme ni da pomene, a kamoli da se cuje i vidi sa Putinom...on zauzvrat ne vadi iz usta Bajdena...gotovo i bukvalno...(@Jugoslav Čvarak ce razumeti opasku...)

https://pravda.rs/2023/7/15/srbija-domacin-globalnog-skupa-espo-2027-o-cemu-se-radi-zapravo/

Pri tome...pricamo o liku koji ne zna da sidje sa bine, gde je levo, a gde desno, koji verovatno i pelene za odrasle nosi..., o friku koji je navijao za bombardovanje Srbije, o pedo friku kojem se sin drogira....o friku koji je pokrenuo rat u Ukrajini...

Oslobodi nas frikova 🙏

...

Hahaha, očigledno si jako zabavan! Ali zapravo, šalješ prilično snažnu poruku i izražavaš svoje neslaganje sa stavovima predsednika. Smisao politike je u tome da razmenjujemo različite stavove i da budemo kritični prema političarima. Važno je da održavamo otvorenu i konstruktivnu raspravu kako bismo doprineli boljem razumevanju i napretku društva.

Upravo tako
Vulvin samo glumi prorusku opciju da bi kečovao tj pridobijao prorusku srpsku javnost za potrebe SNS-a...
I nista drugo

...
i na kraju ce vucic da ga zrtvuje

ovaj antiratrni aktivista je isto samo iz 1 razloga primljen u srbiju: da bi bio sada zrtvovan, i nesto se usicarilo kao da si ruska opcija

zamisli, kako mozes rezidentu ako zivi u bgd-u da zabranis ulazak? ludilo mozga, vulva i bia, zbogom pameti, nego se slihta rysima, kao fol ruski covek, IDIOT

BIA zabranila ulazak u Srbiju ruskom antiratnom aktivisti koji živi u Beogradu

Mislim da je bizarno jednor radikala i celozivotnog mrzitelja zapada konstantno optuzivati za zapadnjastvo... Svi vi koji ga optuzujete znajte da manje prezirete zapad od njega i zato na optuzbe nemate pravo!!!

Covek koji:

- Se sastaje sa šefovima Mi6-a i CIA-e
- Salje oruzje NATO Ukropima
- Prihvata sve zapadne rezolucije protivu Rusije
- Organizuje ne jednu nego dve LGBT parade godisnje
- Koji na celo Vlade Srbije postavi LGBT osobu...i to evo u trecem mandatu...kao da je ne znam ti sta korisno uradila pa ispade najdugovecniji Premijer Srbije....
- Pri cemu 2/3 minimum svake te Vlade su ljudi iz Zapadnih, mahom Americkih kompanija, agencija, te tzv nevladinih organizacija...
Dakle otvorena zapadna agentura...

Itd...

Dakle takav lik je itekako ZAPADNI COVEK !!!

...

Pod izgovorom da i mi hranimo svoju decu, a ne samo ameri prodajom oruzja, municije! ej, pljunuo je ameriku, na raskrinkavanju Vooline koji misli da je dovoljno da kaze "tetka zenina dala pare" i kvit.
Pa, morao je "tetkin cek na odredjeni iznos" da se pojavi u kupoprodajnom ugovoru za stan, a da ne govorimo o pitanju - odakle mu ostatak para?

zamisli ja na pitanje o poreklu imovine kazem dao mi teca ko zna odakle? ostajem bez imovine dok\ako to ne mogu i da dokazem; e, tako ce biti i sa voolinom, verovatno vec trazi azil, gde ce da bezi sa pokradenim kriminalnim parama, a vucic ce ga zrtvovati.

Covek koji:

- Se sastaje sa šefovima Mi6-a i CIA-e
- Prihvata sve zapadne rezolucije protivu Rusije
- Organizuje ne jednu nego dve LGBT parade godisnje
- Koji na celo Vlade Srbije postavi LGBT osobu...i to evo u trecem mandatu...kao da je ne znam ti sta korisno uradila pa ispade najdugovecniji Premijer Srbije....
- Pri cemu 2/3 minimum svake te Vlade su ljudi iz Zapadnih, mahom Americkih kompanija, agencija, te tzv nevladinih organizacija...
Dakle otvorena zapadna agentura...

Itd...

Dakle takav lik je itekako ZAPADNI COVEK !!!

...
Alo bre, pa jel' moguće,Kako ti vidiš stvari to nije normalno, čoveče.Kažeš da je on zapadni čovek svakako,Sastaje se s MI6 i CIA, donosi rezolucije protiv Rusije svojim mahinacijama.

Salje oružje Ukropima, organizuje LGBT parade,A na čelo Vlade stavlja LGBT osobu, pa ti nije jasno šta se dešava brate.Zapadna agentura, to je tvoj stav,Ali ima mnogo onih koji drugačije vide, znaj.

Sve ove priče, razmišljanja i ideje,Nisu za svakoga, to je jasno, nije tajna i nije tajne bede.Ali ne zaboravi, svako ima svoje mišljenje,Iako se ne slažeš, to je deo demokratske scenje.

Nije sve crno-belo, ima mnogo nijansi,Različiti pogledi, stavovi i valjda malo tolerancije.Pa hajde da se poštujemo, iako se ne slažemo,Jer u krajnjem slučaju, zajedno gradimo svoje snove.

...

Pa tako...

Oslobodi nas frikova 🙏

...
Мрш! Одвратно. Сенилни маторац који папу назива бејзбол уграчем афроамеричког порекла. Ђе ћеш даље???

Не знам што се Вучић толико одаљава од Русије, и то врло осуђујем.

Реч је о изузетно добро припремљеној личности. Не верујем да ћу поново имати ту прилику, али била би ми велика част и волео бих да га угостим у Београду и Србији”, навео је Вучић.

Samo pazi da ne ispadne iz aviona slucajno.

...

Pa tako...

Oslobodi nas frikova 🙏

...
To je dobro, vraća uslugu USA što podržava njegov režim, i što mu pomažu da razbije opoziciju i narodni bunt.

Back