Vučić: Biće doneta politička deklaracija o Vojvodini u Srbiji

Poruka
19.385
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će narednih dana, oko Sretenja, biti organizovan skup na kome će biti doneta "politička deklaracija o Vojvodini u Srbiji".
"Evo da vam kažem, napravićemo ne mali skup, ne mogu da kažem veliki, ali ne mali skup i doneti posebnu deklaraciju o Vojvodini u Srbiji, političku deklaraciju, koja nema veze ni sa kakvim protestima, ni sa čim. Dakle, naša politička deklaracija koja je važna i to će se dogoditi u nekom od narednih dana, da li će da bude dan pre ili dan posle Sretenja ili na Sretenje, videćemo već kako i gde", naveo je Vučić.
https://www.021.rs/Info/komentari/400968
Kakav je to sada spin ? Najava kakvog mitinga...

Можда Зречкерек

Тамо 100 000 пије две и по деценије арсеновачу ....

На примеру Зречекерека је показао где орао пије воде и колико му је лепо и важно и како чува и воли своју државу

jagodina_sns_24012025_0162.jpg

Deklaracija je bila 1918.g.

Tada su se izjasnili svi predstavnici Srema, Baranje, Backe i Banata da se prisajedinjavaju Kraljevini Srbiji iz koga nastaje Kraljevina SHS.

Takvi Vladaoci kao on su izmislili Gruhonjica 1974.g. da nas On Zamlata Vladalac zamajava pored Železničke stanice u NS

E, sada će on да лупи Декларацију преко Декларације !!!

То је као да ти неки државни орган у управном поступку донесе Решење преко Решења, а да није поништио претходно решење !

Па да полудиш од незналица и популизма ... :kafa:

Deklaracija je bila 1918.g.

Tada su se izjasnili svi predstavnici Srema, Baranje, Backe i Banata da se prisajedinjavaju Kraljevini Srbiji iz koga nastaje Kraljevina SHS.

Takvi Vladaoci kao on su izmislili Gruhonjica 1974.g. da nas On Zamlata Vladalac zamajava pored Železničke stanice u NS
С обзиром да је "решио" питање Косова и Метохије, свемогући отвара ново "поглавље" у циљу приближавања ЕУ?

Да пренесем и овде своју поруку са суседне теме.

У ствари, овакве поруке су, ма колико биле сулуде, заиста су опасне.

Цео наратив напредњака и сличних злотвора се заснива на страху.

Измишљају Хрвате, Куртија, стране службе, а сада и Украјинце који раде на обојеној револуцији.

Ево, Вучић управо најављује неку декларацију о Бојбодини како би народ и даље плашио од неких отцепљивача Бојбодине,

мада у Србији никада није била озбиљна прича о било каквој самосталности Бојбодине и сл. чак ни деведесетих, кад се тек развијао парламентаризам, па настало сто странака. Чак ни после петог октобра кад је ЛСВ била део владајуће коалиције.

Желе да држе цео народ у страху, да би они могли на миру да владају. Народ да се плаши, а они да убиру плодове тог ирационалног страха.

Лаза Лазаревић је надлежна институција.

to mi znamo, ali stvanro mislim, praktično, tipa ustavni sud, da kaže da se to pitanje ne može ponovo postaviti, da se to krši sa Ustavom.. Vojska i policija nisu nadležni, ali neka mora da jeste. Kao kada bi ne znam Nju Jork usvajao deklaraciju o ostanku u USA, mislim takve stvari samo polarizuju ljude, unose pitanja koja su davno prevaziđena, on jednostavno lupa i izmišlja, ali nema prava na to. Zakonski pretpostavljam da nema.

Šta bi rekao neki pravnik ? ;)

to mi znamo, ali stvanro mislim, praktično, tipa ustavni sud, da kaže da se to pitanje ne može ponovo postaviti, da se to krši sa Ustavom.. Vojska i policija nisu nadležni, ali neka mora da jeste. Kao kada bi ne znam Nju Jork usvajao deklaraciju o ostanku u USA, mislim takve stvari samo polarizuju ljude, unose pitanja koja su davno prevaziđena, on jednostavno lupa i izmišlja, ali nema prava na to. Zakonski pretpostavljam da nema.

Šta bi rekao neki pravnik ? ;)
Шта да каже, потребна је хитна хоспитализација јер његово здравствено стање се погоршава великом брзином.
Човеку је потребна помоћ.

Znaci poceo je i Vojvodinu da odvaja od Srbije

Војводина је продата Арапима и Кинезима него се сада излази у јавност.. Па тражено је да сва документа буду јавна

Сада фолксдојчери и мађарони ће мислити да се могу вратити .

Биће сукоба.

Poslednja izmena:

Back