- Poruka
- 6.710
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki predsednik ima tim lekara u sklopu bezbednosti.
Putin je isto išao na onkologiju u Rusiji takođe prošao lekarsku proveru pre nego što je ušao.
- - - - - - - - - -
Nije tačno ja takav.
Putin,Trump i dr predsednici imaju uz svoju pratnju lekare koje idu sa predsednikom svuda.
Pre bilo kakve posete bolnicama radi se zdravstvena provera predsednika mimo javnosti.
Ma bio je i kod porodilje, to isto nije smeo.
Ali ovo je stvarno previše, čak i za gada tog kalibra.
OGLASILA SE MAJKA MALOG ZLATANA: Ja sam zamolila predsednika Vučića da skine masku i slika se sa mojim Zlatanom
Kakve veze ima šta je koga ona zamolila , niko nema pravo da ugrozi život detetu a taj gmaz je upravo to učinio.
Naravno.To što su članovi SNS od vrha do dna retardi ne znači da takvi treba da budemo i mi ostali.Sad ce gradjanisti da kazu da CSR treba da uzme dete neodgovornoj majci.
Добро.
OGLASILA SE MAJKA MALOG ZLATANA: Ja sam zamolila predsednika Vučića da skine masku i slika se sa mojim Zlatanom
A ti nemoj da vičeš na forumu.
Ovakav post, boldovan, uvećan i podvučen, treba da se obriše.
Kreten je otporan na grip taman toliko, koliko si i ti otporan.
Od pozitivnog razmišljanja nema mnogo koristi.
Ej, da uđeš tamo, samo da bi se slikao... I da ti niko ništa ne može. Jer si preCednik....
Да ниси случајно у сродству са једним пок. полицијским инспектором, коме је супруга радила у судству...иначе из Беочина..?!?
Стриц ми је био полицајац ујак војна полиција.