ВУЧИЋ БЕЗ МАСКЕ У ЕПИДЕМИЈИ ГРИПА: Деца усред хемотерапије изложена вирусима?!

Svaki predsednik ima tim lekara u sklopu bezbednosti.

Putin je isto išao na onkologiju u Rusiji takođe prošao lekarsku proveru pre nego što je ušao.

- - - - - - - - - -

Nije tačno ja takav.

Ajde nemoj koristiti takvu bombastičnu terminologiju. Smešan si.
Kakav skop bezbednosti? Dovoljno je da neko kine preCedniku u lice, pa da dobije grip. Ja ne videh da su mu uradili bilo kakav test pre ulaska u onu sobu.

Putin,Trump i dr predsednici imaju uz svoju pratnju lekare koje idu sa predsednikom svuda.

Pre bilo kakve posete bolnicama radi se zdravstvena provera predsednika mimo javnosti.

Da imaš imalo mozga, znao bi da takav test ne može da se uradi ad hoc.
Možeš imati virus u fazi inkubacije, i preneti ga pre nego što i sam imaš simptome.
Ali, šta to tebi vredi objašnjavati...
Bar se ponadaj da se onom dečaku neće ništa desiti. Da ne bude posle " umro od posledica uranijuma, a ne od kapljičaste infekcije koju je dobio kada ga je slinavi kreten grlio."

...

1)
Pre par dana je propagandno bio, grlio se i ljubio sa nekom izlapelom babom od 101. godinu...

2)
Ovih dana putuje i grli se i ljubi širom Srbije sa sendvičarima i kravama po štalama i sl...

3)
I ona dođe propagandno među od njegovih NATO prijatelja rakom zaražene slabašne mališane...

4)
A ove godine najviše, kao nikad..., umrlih od gripa...

Pa on nije samo izdajnik on kao da je biološka bomba koju su Ameri bacili na Srbiju da ide njom i širi zarazu...

...

OGLASILA SE MAJKA MALOG ZLATANA: Ja sam zamolila predsednika Vučića da skine masku i slika se sa mojim Zlatanom

Kakve veze ima šta je i koga ona zamolila , mogla ga je zamoliti da ga udari satarom, niko nema pravo da ugrozi život detetu a taj gmaz je upravo to učinio.

Poslednja izmena:
OGLASILA SE MAJKA MALOG ZLATANA: Ja sam zamolila predsednika Vučića da skine masku i slika se sa mojim Zlatanom

Које глупости, откуд уопште некоме идеја да са булументом новинара и сниматеља дође у болницу у време епидемије, кад су посете забрањене.

Јел има уопште иког нормалног у овој земљи да каже лудаку да неке ствари не могу да се раде?

Majka ne mora ništa da zna o infekcijama ili o pravilima koja se u bolnicama primenjuju u slučaju proglašavanja epidemije. Može biti i nepismena i neobaveštena, ali ona se ne pita ništa u takvim situacijama. Zato su tu oni koji bi morali takve stvari znati i primenjivati. Reče AV, da se majke lavovski bore za svoju bolesnu decu, pa tako i ova mati: bitno da zajednička slika njenog sina i onog samoljupca bude objavljena u novinama, ... da se vidi lice predsednika. :dash:

Ovde je u potpunosti zakazalo medicinsko osoblje.
Ovo je velika sramota za prisutno medicinsko osoblje i za ministra zdravlja.

A ti nemoj da vičeš na forumu.
Ovakav post, boldovan, uvećan i podvučen, treba da se obriše.

Kreten je otporan na grip taman toliko, koliko si i ti otporan.
Od pozitivnog razmišljanja nema mnogo koristi.

Ej, da uđeš tamo, samo da bi se slikao... I da ti niko ništa ne može. Jer si preCednik....

Da li su prisutni doktori dok seksualno nasrce na svoje kolege iz stranke?

Да ниси случајно у сродству са једним пок. полицијским инспектором, коме је супруга радила у судству...иначе из Беочина..?!?

Стриц ми је био полицајац ујак војна полиција.

Back