mario80
Stara legenda
- Poruka
- 93.704
Bla bla truć studenti su vam stali za vrat i bliži vam se kraj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekoše ljudi kojima je pimk i rijaliti vrhunac kulture i obrazovanja
![]()
Ne zaboravimo da je i vaš papa jedan od potpisnika tehničke dokumentacije te iste nadstrešnice.Šta planirate sa njim da uradite?Da se pravimo da nije?Pa on je prvi nepristojan gradjanin,medju njima.kriv za pad nadstresnice.Treba da robija,a i vucko je bio sa njim na otvaranju zeleznicke stanice,znaci zajedno iza resetaka.Ako su oni pristojni,pa kakvi su tek oni nepristoni.
Hebo te papa.Ne zaboravimo da je i vaš papa jedan od potpisnika tehničke dokumentacije te iste nadstrešnice.Šta planirate sa njim da uradite?Da se pravimo da nije?
Daj onu vašu glavatu crnku što joj je istekao petogodišnji mandat.Ona nije i ne može biti kurton jer je žena.A sto se ovaj navedeni kurton ne kandiduje
Merce,nemoj tako.Želja svih pristojnih građana Srbije je da se uvede smrtna kazna za političare koji kradu, i da se primenjuje retroaktivno![]()
https://www.danas.rs/kolumna/snezana-congradin/rektor/
Eto,ti si živi dokaz da je Vučević u pravu.Hebo te papa.
Hebo te i on.Bagra.Eto,ti si živi dokaz da je Vučević u pravu.
Taj mora prvo da odgovara pred zakonom za svoje (ne)činjenje tokom blokada fakulteta+za svoj potpis na tehničkoj dokumentaciji u vezi nadstrešnice u Novom Sadu.Jer je službenik državne ustanove i dužan je da za svoj (ne)rad odgovara državi.https://www.danas.rs/kolumna/snezana-congradin/rektor/
Rektor Đokić ne govori puno. Govori precizno, fokusirano na temu, u okviru konteksta koji se ispred njega ispostavlja. Rektor Đokić se ne upliće u blato režimske propagande, ne odgovara na brutalne napade. Retko viđamo rektora Đokića. Međutim, kada se pojavi, svi znaju da je on taj.
Taj, koji će predvoditi pobunjene protiv režima na predstojećim izborima. Koji je trenutno najbolji da taj posao izvede.
Rektor Đokić je tu. Sve vreme je tu. I to studentkinje i studenti, pobunjene građanke i pobunjeni građani znaju. Ne beži od toga da se suprostavi, iako ne učestvuje u vremenu između dva konkretna napada režima, što nam je vreme pobune u proteklih godinu i po dana, od pada nadstrešnice u Novom Sadu pokazalo.
Takav je moj utisak, iz malo prilika u kojima sam pročitala ili čula njegove stavove i mogla da uočim način na koji se bori protiv autokratske vlasti Aleksandra Vučića. Od napada na univerzitet.
Rektor Đokić neće izbeći da se suprostavi i obrati narodu kad zakucaju na vrata Univerziteta u Beogradu, čiji je rektor. Ali, neće ni da pristane da odgovara na pitanja agresivnih i populizmu naklonjenih rečeničnih struktura predstavnika režima. Poput Ane Brnabić, koja je na sednici Odbora za obrazovanje Skupštine Srbije pokušala da ga navuče da se upusti u primitivne, ni na čemu zasnovane napade i tako izazove njegove replike. Dobila priliku da u tom blatu ispadne pobednica.
https://www.danas.rs/kolumna/snezana-congradin/rektor/
Rektor Đokić ne govori puno. Govori precizno, fokusirano na temu, u okviru konteksta koji se ispred njega ispostavlja. Rektor Đokić se ne upliće u blato režimske propagande, ne odgovara na brutalne napade. Retko viđamo rektora Đokića. Međutim, kada se pojavi, svi znaju da je on taj.
Taj, koji će predvoditi pobunjene protiv režima na predstojećim izborima. Koji je trenutno najbolji da taj posao izvede.
Rektor Đokić je tu. Sve vreme je tu. I to studentkinje i studenti, pobunjene građanke i pobunjeni građani znaju. Ne beži od toga da se suprostavi, iako ne učestvuje u vremenu između dva konkretna napada režima, što nam je vreme pobune u proteklih godinu i po dana, od pada nadstrešnice u Novom Sadu pokazalo.
Takav je moj utisak, iz malo prilika u kojima sam pročitala ili čula njegove stavove i mogla da uočim način na koji se bori protiv autokratske vlasti Aleksandra Vučića. Od napada na univerzitet.
Rektor Đokić neće izbeći da se suprostavi i obrati narodu kad zakucaju na vrata Univerziteta u Beogradu, čiji je rektor. Ali, neće ni da pristane da odgovara na pitanja agresivnih i populizmu naklonjenih rečeničnih struktura predstavnika režima. Poput Ane Brnabić, koja je na sednici Odbora za obrazovanje Skupštine Srbije pokušala da ga navuče da se upusti u primitivne, ni na čemu zasnovane napade i tako izazove njegove replike. Dobila priliku da u tom blatu ispadne pobednica.
Samo napred,ja sam oduševljen tvojim načinom na koji komuniciraš,a pošto si blokader,još samo malkice me deli od odluke da vam dam glas.Navali,samo hrabro i na keca.Hebo te i on.Bagra.
Samo napred,ja sam oduševljen tvojim načinom na koji komuniciraš,a pošto si blokader,još samo malkice me deli od odluke da vam dam glas.Navali,samo hrabro i na keca.

Stole, odoo pijem kafu i jedem frondi. Bolje da se udebelim nego da se ovde mlatim sa nekima.Vladan Đokić - potkazivač! Ovakve je 1941. Gestapo molio da ne dolaze s informacijama (VIDEO)

Mislio je na one nepristojne građane koji na drumovima skakuću uz parolu " KO NE SKAĆE ON JE ĆACI!"Vučević: Želja svih pristojnih građana je da Vučić bude kandidat za premijera
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević smatra da bi njihov kandidat za premijera trebalo da bude Aleksandar Vučić.
https://www.021.rs/info/srbija/4395...adjana-je-da-vucic-bude-kandidat-za-premijera
Smatra on još ponešto (što imate na linku), ali mene sad zanima zar nije ovo vređanje dobrog dela građana Srbije? Znači mi koji nismo za to smo nepristojni? Kakav je to način?
A je l znaš ti digraš moravac? Ako numeš, ću te naučimMislio je na one nepristojne građane koji na drumovima skakuću uz parolu " KO NE SKAĆE ON JE ĆACI!"
Što i jeste nepristojno priznaćeš, 50 godišnjaci, 60 godišnjaci skaču ko mahniti sa tamo nekom dečurlijom ?
Masovno izluđivanje .

Moravac je deo srpskog identiteta, a "Ko ne skače on je čaci " je pokušaj kolektivnog silovanja razuma !A je l znaš ti digraš moravac? Ako numeš, ću te naučim![]()
Maknuste li već tog Srpskog Predsednika, kojekude ?Stole, odoo pijem kafu i jedem frondi. Bolje da se udebelim nego da se ovde mlatim sa nekima.Hvala nekima koji me nasmejaše ''izlivima pameti''
![]()
Iznošenje činjenica nije vređanje.Odakle ti pravo da nečiju decu tako vređaš? Bez obzira što se ne slažeš sa njihovim načinom borbe...
Samo u Srbiji!!!Vučević: Želja svih pristojnih građana je da Vučić bude kandidat za premijera
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević smatra da bi njihov kandidat za premijera trebalo da bude Aleksandar Vučić.
https://www.021.rs/info/srbija/4395...adjana-je-da-vucic-bude-kandidat-za-premijera
Smatra on još ponešto (što imate na linku), ali mene sad zanima zar nije ovo vređanje dobrog dela građana Srbije? Znači mi koji nismo za to smo nepristojni? Kakav je to način?

Pa ona ne moze da se kandiduje u drugoj drzavi…Daj onu vašu glavatu crnku što joj je istekao petogodišnji mandat.Ona nije i ne može biti kurton jer je žena.
Što jes, jes , kad gvirneš u onaj ćacilend da se krstiš kakva omladina postoji. Talibana tamo nema, jeste da "talib" znači učenik i jeste da su i oni hteli da uče, bili tamo i neki studenti od šezdeset godina al ne ide to svakome. Bolje su im išle vannastavne aktivnosti, borilačke veštine, posebno u čoporu i sa motkama, pajserima, posebno u čoporu i u crnim kostimima.Mladost Srbije zaista jesu talibani jer ne postoji zemlja sa zatucanijom omladinom od Srbije.