DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 49.388
A ti verujes ubicama.A ria i Lagarte profani veruju probisvetima haha
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti verujes ubicama.A ria i Lagarte profani veruju probisvetima haha
Kako si se prozlila otkad si usla u sns, nisi bila takva pre sa starim nalogom.Drugi kazu da je bilo sve u redu.
Ti verujes ovima ja onima .
Zasto ja njima a ti onima ne znam izhleda
Evrice neko dobija da botuje.
Za sebe znam da ne.Znaci ti.
aljek siftar veleizdajnik, a sns botovski zadatak da zamene teze, kao nije potpisao on, djilas je, av-tihrist nema o cemu da brine
pljunuti.
Pa ne mrzim.bota a ni to sto botuje.Kako si se prozlila otkad si usla u sns, nisi bila takva pre sa starim nalogom.
Ko da vise.Aha a zbog toga sad vucic podmicuje ili pokusava da podmiti decu sa 6000 dinara u Beograd da ne bi i oni izasli u jos vecem broju.
Mislis da ce podmicivanjem da smiri narod?Ko da vise.
I deca pohlepna.
stap-sargarepa je osnova njegove diktature, samo nece biti para za sve, za prosvetare sipak, a ko se buni pendrecenje, pa ako nece policija, tu su barabe-huligani, dok mu se ori sa tribina: vucicu pederu!Mislis da ce podmicivanjem da smiri narod?
..pa kako to vucicu pederu sa tribina, kakve tribine ti navijaci treba da dodju medju narodom ako istina podrzavaju , a to su Partizanovi navijaci dok se ove ciganske ***** prodale!stap-sargarepa je osnova njegove diktature, samo nece biti para za sve, za prosvetare sipak, a ko se buni pendrecenje, pa ako nece policija, tu su huligani, dok mu se ori sa tribina: vucicu pederu!
vestacka inteligencija starija od krstaricepljunuti.
znaci vestacka inteligencija, ovaj covek ne postoji
ma jasno, nego se zezamo na racun lazovcine av-a i zobenicevestacka inteligencija starija od krstarice
Кад устав и закони нису "Свето писмо", није ни наставни план и програм. Измениће га очас посла, па ће госим "премијер" бити у праву. Уосталом, њима је битно да пензионери поверују у њихове лагарије, остали ће гласати под принудом, баћа Роми ће добити хиљаду-две...Ne ume čak ni da slaže a da ne bude providan. Djaci su ga lepo demantovali kad je prozvao nastavnicu filozofije da je "naterala" njegovog sina na protest, a on kao drugak nema njen predmet jos uvek.
Mislis da ce podmicivanjem da smiri narod?
Pogle joj ociDanijela Grujić, član Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, koja je naterala sina premijera Srbije Miloša Vučevića da protestuje protiv svog oca, predvodi današnje proteste u Novom Sadu!
A ria i Lagarte profani veruju probisvetima haha
djaci kazu da vi lazete.,vi ste probisveti jedni, zasto ne uhapsite gospodina djilasa!Danijela Grujić, član Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, koja je naterala sina premijera Srbije Miloša Vučevića da protestuje protiv svog oca, predvodi današnje proteste u Novom Sadu!
Bila mozda normslna a sad poludjela.
Šta tačno treba da pišu profesori da bi ti bila srećna?Sta bi ti rekla glupost.
Dopystile profe da im deca cuvaju ledje.
Umesto profe da napisu sta se desilo oni decu uvukli u pricu.
Sram da ih bude.