Vučević proziva škole: Mog sina su profesori naterali da izađe iz škole na protest

Ma brate,ugovori su tajni
ne brate, nego su ugovori tajni da se ne bi saznalo ko je odgovoran, a aljek zna, zasto se dogovorio sa drugarom vesicem da odglumi zrtvu za kratko, da napravi odstupnicu zaista krivima, koji su okrvavili ruke
isto doljevac je tajna ne zato sto je strasno da se vidi, vec da se ne sazna ko je odgovoran, a samo aljek zna, hvalio se da on zna, znaci moras da mu verujes kao Bogu Hristu sto zagovara sns clanstvo, ova anajade, a znas da je patoloski lazov
Kao sto verujem u bibliju u hrista e tako isto.premijeru.
Ako je ovaj prvi lazov jeste i premijer.:D

Ја ти пишем чињенице да је опозиција чисто добила Ниш па ти пиши оно што ти одговара, немам ништа против.
Гласали су за доктора Милића и његова странка је добила цео Ниш.
Imputiraš da su nastupale “samo dve liste”, i da je Đilasova imala “više”. Nije tačno, ni jedno ni drugo.

Zaboraviti na to “opozicija”, izašle su partije sa različitim programima. Narativ sa N1 na N1. Ili je možda Ruska stranka trebalo da glasa za nekakve “sankcije Rusiji”?

Niko više ne veruje lažima o “prijemima u EU”, zato neće moći s Čankovom Marinikom.

Ovde neki bukvalno zahtevaju da se posržava ex-portparolka ustaške Čankove LSV, neće moći ove noći.

Ne znam.Mene je iskreno iznenadilo kad sam čuo da posle masakra u školi Ribnikar deo opozicije organizuje proteste.Missim protiv koga protest tim povodom ?
U Americi je bilo masovnih ubistava sa po preko 50 mrtvih ali CNN-u nije padalo na pamet da zbog toga zahteva izbore. N1 manipuliše kako poželi.

Ne znam.Mene je iskreno iznenadilo kad sam čuo da posle masakra u školi Ribnikar deo opozicije organizuje proteste.Missim protiv koga protest tim povodom ?
ovo ti priznajem sns-ovac, rekose protiv nasilja, i ja sam odmah znao da nesto nije u redu
U Americi je bilo masovnih ubistava sa po preko 50 mrtvih ali CNN-u nije padalo na pamet da zbog toga zahteva izbore. N1 manipuliše kako poželi.
dokle ces bre da lazes? pa izbore je kao sargarepu av tvoj gurnuo opoziciji da zagrize
nije opozicija zahtevala izbore, nego av, pa sada nudi referendum o njemu, ajde gde to ima? on je izmajmunisao opoziciju, a sada svi vi sekto majmuniste pravdu i rugate se zrtvama

izbori su neka civilizacijska tekovina, ali sa vama NIKAD, vec ujedinjeni protiv vas, samo rusenje bando pokvarena koja pokrivas kriminalce i odgovorne ako je bila slucajnost, majmunises nas sa vesicem drugarom av-a

Poslednja izmena:
Imputiraš da su nastupale “samo dve liste”, i da je Đilasova imala “više”. Nije tačno, ni jedno ni drugo.

Zaboraviti na to “opozicija”, izašle su partije sa različitim programima. Narativ sa N1 na N1. Ili je možda Ruska stranka trebalo da glasa za nekakve “sankcije Rusiji”?

Niko više ne veruje lažima o “prijemima u EU”, zato neće moći s Čankovom Marinikom.

Ovde neki bukvalno zahtevaju da se posržava ex-portparolka ustaške Čankove LSV, neće moći ove noći.
Слушај мани ме се са Ђиласом, не знам где си покупио милион гласова и две листе али си ме помешао са неким.
Нит сам ја помињао нит сам имплицирао Ђиласа а ти само о њему, уопште не пишем о том човеку, машиш поенту.

Слушај мани ме се са Ђиласом, не знам где си покупио милион гласова и две листе али си ме помешао са неким.
Нит сам ја помињао нит сам имплицирао Ђиласа а ти само о њему, уопште не пишем о том човеку, машиш поенту.
Poenta je u tome da dok se izvesni ne budu jasno i glasno odredili prema “priznanjima” tzv. “Kosova” i “ukidanjima RS” AV nema o čemu da brine.

Je l ti shvataš da nema ko da nas menja kad smo na bolovanju, zovemo penzionere, koji kadar kad više niko neće da studira nastavničke smerove na fakultetima??
kakv veze to ima sa mojim pojasnjenjem o SASTAVU SKOLSKOG ODBORA ? nemoj mi trolovati post i skrecati sa sustine mog posta
jesam li ja nesto slagao o SASTAVU SKOLSKOG ODBORA ? znas da nisam!

dakle, 3 člana su predstvanici KOLEKTIVA - nastavnog osoblja , 3 člana su predstavnici SAVETA RODITELJA , 3 člana su predstavnici lokalne samouprave (političkim putem)
za bilo kakvu vayecu odluku skolskog odbora neophodno je imati vecinu ili ti 5 clanova.
drugim recima , ako ste vi kao nastavno osoblje - kolektiv izabralo svoja tri clana i ako imate podrsku od članova skolskog odbora iz SAVETA RODITELJA , vi cete vladati skolom a tri clana lokalne samouprave bice nadglasana!

e sad mi se ti zalis kako nastavnicki kadar je opao kvalitetom (ti penzosi koji vasm enjaju kad ste na bolovnaj uen mogu da briaju clanove vasih rpedstavnika u skolksom odboru) a ovamo pre toga pricas kako nastavni kadar nije dosao u skolu preko politike ili ti vezap olitickih vec samo direktori i sekretarijat skole ?
nemojmo se lagati, nastavnici takodje dolaze preko veza politickih i te kako!

recimo neki iz lokalne samouprave u gradu jel budza nayove direktora koji je iy njegove stranke i naredim uda yaposli... ako direktor odbije bicebivsi direktor...toga nayalost ima kolko hoces...

pokusala si ovde da kayes kako skolski odbor namece POLITICKI KRUG LJUDI a ne mora biti bas tako jer 9 clanova cini taj odbor a objansio sam i kojih devet clanova.

dakle sve yavisi od vasa tri clana iz kolektiva i od tri clana od saveta roditelja.

Poenta je u tome da dok se izvesni ne budu jasno i glasno odredili prema “priznanjima” tzv. “Kosova” i “ukidanjima RS” AV nema o čemu da brine.
aljek siftar veleizdajnik, a sns botovski zadatak da zamene teze, kao nije potpisao on, djilas je, av-tihrist nema o cemu da brine

Još ako neko misli da verbalnom agresijom i etiketiranjem privuče nove birače…
ja CRNI GRUJA sam preuzeo ulogu verbalne nadstresnice nad BOLDRIKOM:mrgreen:, a to da si ti bot, pa koliko forumasa vec kaze, 4, 5? demokratija tako funkcionise, nemoj sada da kmecis, kao ti si zrtva, etiketiras sam opoziciju ne znas za dosta, i uvek neke nove-stare trikove hrvatice, madjarice, rumunke, crnkinje od onog cara afriockog ... imas neke starlete na lageru?

Не знам са ким се расправљаш али имам утисак да превише времена проводиш на пдф политика. Пишеш ми нешто што нема везе са оним што смо малопре разговарали.

Niko više ne veruje lažima o “prijemima u EU”
ali aljek kaze z'inat nastavljamo eu putem, nbs kaze stizu evrici, ukinucemo dinar - i koga ti onda nazivas lazovom? opet zamena teza, od lazovskog rezima ti varas da je opozicija lazovska

ajde zasto nas vise lazes, dokle ces? nema dulenceta, pa si ti na zadatku laganja i varanja za sns, a kada je on tu onda smes i da manje lazes?

Vučević proziva škole: Mog sina su profesori naterali da izađe iz škole na protest​

1731348545-12220400-750x516.jpg
Miloš Vučević Foto:EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da su "njegovog sina profesori škole u koju ide praktično naterali da izađe iz škole sa svojim drugovima kako bi protestovali".

„Moj mlađi sin Danilo, koji je drugi razred gimnazije ‘Jovan Jovanović Zmaj’ i koji ima 16 godina, isteran je praktično iz škole sa svojim kolegama na zahtev dvoje, troje profesora da moraju da izađu na ulicu da bi navodno odali počast poginulima u nesreći u Novom Sadu. Deca su posle shvatila da je to politički organizovano, nisu posle toga ni imali čas koji su trebali da imaju, mislim da je biologija bila u pitanju“, rekao je Vučević.
Kako navodi, „deci je rečeno da svi moraju da izađu napolje, nije to ostavljeno izboru đacima, nego je bila naredba“.
„To su deca, ona slušaju profesore. Nisu to odrasli ljudi. Da li neko misli da bi moj sin izašao da protestuje protiv mene? Na kraju je učestvovao u performansu koji se svodi na političke poruke da treba da svi mi budemo smenjeni u najmanju ruku, da ne kažem ubijeni“, izjavio je Vučević.

„Onda su zvali direktora gimnazije koji je rekao da je na bolovanju. Ja njega lično poznajem. Neki profesori su izbacili odeljenja napolje. Nisu svi učestvovali u tome, većina nije, ali odeljenje u kom je moj sin jeste“, rekao je Vučević za Informer.
Podsećamo da je tokom akcije „Zastani Srbijo“ došlo do incidenta ispred Karlovačke gimnazije, kada su vređani đaci i profesori, a bio je uključen i predsednik opštine Dražen Đurđić.
Kako se može videti na snimcima sa društvenih mreža, Đurđić je sa još nekoliko nepoznatih muškaraca pokušao da skloni đake i profesore sa ulica.

PROČITAJTE JOŠ:​

Đukić Dejanović: Snosiće posledice oni koji su primorali decu da idu na proteste

Na jednom snimku se vidi muškarac u crnoj jakni koji se obraća okupljenima.
„Pa je l’ vi vidite kakvi ste, pogledajte se ljudi da ste nenormalni“, kazao je on.

https://nova.rs/vesti/politika/vuce...esori-naterali-da-izadje-iz-skole-na-protest/

Opozicionari u školama. Ubačeni elementi što bi neki rekli.

De, de, nista mu nece faliti sto je stajao mirno na ulici sa drugarima.
To je kao bezanje sa casa, ako beze svi - bezis i ti.

A mozda dete ima pravo i da misli drugacije od oca...ko zna, mozda se dete umetnulo na cukundedu pa je posteno i pametno.
Cudni su putevi genetike...

Vučević proziva škole: Mog sina su profesori naterali da izađe iz škole na protest​

1731348545-12220400-750x516.jpg
Miloš Vučević Foto:EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da su "njegovog sina profesori škole u koju ide praktično naterali da izađe iz škole sa svojim drugovima kako bi protestovali".

„Moj mlađi sin Danilo, koji je drugi razred gimnazije ‘Jovan Jovanović Zmaj’ i koji ima 16 godina, isteran je praktično iz škole sa svojim kolegama na zahtev dvoje, troje profesora da moraju da izađu na ulicu da bi navodno odali počast poginulima u nesreći u Novom Sadu. Deca su posle shvatila da je to politički organizovano, nisu posle toga ni imali čas koji su trebali da imaju, mislim da je biologija bila u pitanju“, rekao je Vučević.
Kako navodi, „deci je rečeno da svi moraju da izađu napolje, nije to ostavljeno izboru đacima, nego je bila naredba“.
„To su deca, ona slušaju profesore. Nisu to odrasli ljudi. Da li neko misli da bi moj sin izašao da protestuje protiv mene? Na kraju je učestvovao u performansu koji se svodi na političke poruke da treba da svi mi budemo smenjeni u najmanju ruku, da ne kažem ubijeni“, izjavio je Vučević.

„Onda su zvali direktora gimnazije koji je rekao da je na bolovanju. Ja njega lično poznajem. Neki profesori su izbacili odeljenja napolje. Nisu svi učestvovali u tome, većina nije, ali odeljenje u kom je moj sin jeste“, rekao je Vučević za Informer.
Podsećamo da je tokom akcije „Zastani Srbijo“ došlo do incidenta ispred Karlovačke gimnazije, kada su vređani đaci i profesori, a bio je uključen i predsednik opštine Dražen Đurđić.
Kako se može videti na snimcima sa društvenih mreža, Đurđić je sa još nekoliko nepoznatih muškaraca pokušao da skloni đake i profesore sa ulica.

PROČITAJTE JOŠ:​

Đukić Dejanović: Snosiće posledice oni koji su primorali decu da idu na proteste

Na jednom snimku se vidi muškarac u crnoj jakni koji se obraća okupljenima.
„Pa je l’ vi vidite kakvi ste, pogledajte se ljudi da ste nenormalni“, kazao je on.

https://nova.rs/vesti/politika/vuce...esori-naterali-da-izadje-iz-skole-na-protest/

Opozicionari u školama. Ubačeni elementi što bi neki rekli.
:cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje:

Koja raspala srpska diktatura. :cepanje::cepanje::cepanje:

Back