Vučević proziva škole: Mog sina su profesori naterali da izađe iz škole na protest

Па да ти јавно пишем како је Слоба крао изборе деведесетих а Вучић научио, не пада ми на памет.
И ја и ти знамо да на изборном месту не може изаћи 100% људи, дакле јасно је свима да је крађа.
Ali i da nisu krali, i da su bili izabrani, narod ima prava da sada drugačije misli, ali ovde očito ne smeš da misliš, jer si odmah targetiran.

Ukrali milion glasova? Misliš na onih milion glasova koje Đilas nije dobio zbog svog drugosrbijanstva?

Ne može i “priznavanje” “Kosova”, i Srebrenice i smenjivanje Vučka, nešto od toga se mora žrtvovati.

Pre pominjanja Ribnikara i ove nesreće objasni zbog čega ono B92 i drugosrbijanstvo nisu tražili izbore povodom ovih pokolja? Možda ih bio strah da ne izgube žute Dosmanlije?

Jel možda bilo u Americi izbora povodom masovnih ubistava sa po 50 mrtvih? Zašto CNN (N1 je samo ekspozitura CNN za exYU) nije povodom toga tražio izbore u Americi?

Uvek možeš da tražiš izbore, bilo kojim povodom.

Pogledajte prilog 1650460
какве ово везе има са темом ?

ботујеш ...

Ali i da nisu krali, i da su bili izabrani, narod ima prava da sada drugačije misli, ali ovde očito ne smeš da misliš, jer si odmah targetiran.
Наравно да су крали.
Откуд то да се појављује енорман број људи гласалих ван бирачког места ?
Па може 5 или 10 или мало више особа да буде болесно и гласа ван бирачког места али не да се то претвори у СНС гласове и да их одједном има огроман број. То треба да буде гласање ван бирачког места, а не извор СНС гласова.

Au brate kad neko ko nije privirio u rad škole komentariše :roll: evo ti ukratko, mada znam da nema svrhe takvima objašnjavati, al možda pročita neko pametan pa shvati : direktora i predsednika Školskog odbora bira SNS jer školski odbor je potreban da bi većinom postavio direktora škole koji je sns. Ajd se sada začudimo ovakvom, zaboga, protestnom pismu i packi kolegama od strane tog direktora, fujjjčinaa. Ko shvati, razumeće. I odličan primer da pokažem svima koji naglašavaju da se u kadar nastavnika prima samo partijski, jedini partijski kadar su direktori, članovi školskog odbora i poneko iz administracije, sekretari, šefovi rukovodstva i slično. U prosveti najmanje imate sns članova, verovali vi to ili ne.
Niko živ ne može da me uveri da u tim školama nije došlo do borbe između SNS-ovih i DOS-ovih kadrova. Pa svi znamo kako se postaje direktor. Strogo po partijskoj liniji.

Au brate kad neko ko nije privirio u rad škole komentariše :roll: evo ti ukratko, mada znam da nema svrhe takvima objašnjavati, al možda pročita neko pametan pa shvati : direktora i predsednika Školskog odbora bira SNS jer školski odbor je potreban da bi većinom postavio direktora škole koji je sns.
обајсни потпуно да би схваили дунстери

школски одбро се састоји од :
3 члана из колектива школе
3 члана из савета родитеља
3 члана из локалне самоурпаве (или ти владајуће странке у преводу)
за одлуку школског одбора је потребно макар 5 гласова

Ajd se sada začudimo ovakvom, zaboga, protestnom pismu i packi kolegama od strane tog direktora, fujjjčinaa.
чест случај
jedini partijski kadar su direktori, članovi školskog odbora
чланови школског одбора су како рекох и три представника САВЕТА РОДИТЕЉА они не мроају бити политички ту ...Ако они нису политички ту и ако подрже рецимо она три члана колектива онда ће ТРИ ЧЛАНА ИЗ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ БИТИ НАДГЛАСАНА и неће моћи натурити своју политичку вољу зар не...
i poneko iz administracije, sekretari, šefovi rukovodstva i slično.
тачно
U prosveti najmanje imate sns članova, verovali vi to ili ne.
нетачно. на радна места се долази преко рзаних директора ....немој се лажемо...

pazi, marinika je sumnjiva kada je rekla, optuzila vucica da je smislio da zrtvuje vesica, kad ono, on mu drugar, sve je bila samo predstava za lakoverne

ja sam je citirao, ali se nisam prevario ako mi je bilo sumnjivo sta je vesic kriv - uhapsen je da nas zamajavaju da dobiju na vremenu

kako moze ugovor sa kinezima da bude tajna ako su ljudi izgionuli? neko iz vrha sns se talio sa kinezima, i zato je tajna,a to nije vesic koji nas je zamajao samo...
onda ih je vucevic brze bolje izveo iz zemlje da slucajno ne budu uhapseni, ili makar da ne mogu da svedoce, i razotkriju vrh sns-a koji je okrvaVio ruke, uzeo KRVAVI NOVAC, prokletnici, ...

kada istina izadje na videlo, bukagije, vlast sns pada, mnogo su lagali i dezavusiaali narod oko nadstresnice, a to niko ni u ludilu ne bi radio, osim ako nema KRVAVE RUKE
Ma brate,ugovori su tajni zato što šiftar ode kod tih stranaca koji mu čuvaju ledja kasnije i kaže da on garantuje za sprovođenje i onda kreće sprovođenje,nešto silom,nešto milom,uz pomoć udbe i milicije i raznih batinaša

Niko živ ne može da me uveri da u tim školama nije došlo do borbe između SNS-ovih i DOS-ovih kadrova. Pa svi znamo kako se postaje direktor. Strogo po partijskoj liniji.
Koje bre borbe?? Većinski sns se bori protiv koga, DOSovog kadra koji jedva ima 10 odbornika? Nemoj da me zasmejavaš :mrgreen:

Au brate kad neko ko nije privirio u rad škole komentariše :roll: evo ti ukratko, mada znam da nema svrhe takvima objašnjavati, al možda pročita neko pametan pa shvati : direktora i predsednika Školskog odbora bira SNS jer školski odbor je potreban da bi većinom postavio direktora škole koji je sns. Ajd se sada začudimo ovakvom, zaboga, protestnom pismu i packi kolegama od strane tog direktora, fujjjčinaa. Ko shvati, razumeće. I odličan primer da pokažem svima koji naglašavaju da se u kadar nastavnika prima samo partijski, jedini partijski kadar su direktori, članovi školskog odbora i poneko iz administracije, sekretari, šefovi rukovodstva i slično. U prosveti najmanje imate sns članova, verovali vi to ili ne.
U prosveti najmanje imate sns članova, verovali vi to ili ne.
Moguće, ima i DOS-ovog kadra, a verovatno i po kog SPS-ovca koji još nije otišao u penziju.

обајсни потпуно да би схваили дунстери

школски одбро се састоји од :
3 члана из колектива школе
3 члана из савета родитеља
3 члана из локалне самоурпаве (или ти владајуће странке у преводу)
за одлуку школског одбора је потребно макар 5 гласова

чест случај

чланови школског одбора су како рекох и три представника САВЕТА РОДИТЕЉА они не мроају бити политички ту ...Ако они нису политички ту и ако подрже рецимо она три члана колектива онда ће ТРИ ЧЛАНА ИЗ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ БИТИ НАДГЛАСАНА и неће моћи натурити своју политичку вољу зар не...

тачно
Je l ti shvataš da nema ko da nas menja kad smo na bolovanju, zovemo penzionere, koji kadar kad više niko neće da studira nastavničke smerove na fakultetima??
нетачно. на радна места се долази преко рзаних директора ....немој се лажемо...

Koje bre borbe?? Većinski sns se bori protiv koga, DOSovog kadra koji jedva ima 10 odbornika? Nemoj da me zasmejavaš :mrgreen:
O kakvim odbornicima je reč? Ovde se međusobno bore aktivisti koji se nadaju da dođu na pozicije posle ovih sadašnjih, i oni koji su već na vlasti (direktori i ostalo), kao i obično.

A što se uzbuđuješ, pa indoktrinacija medijski je učinila svoje :( a za gospođu, 3000 i to je to.
zato sto je ria i ja znamo sa religije, ona je visprena, ne moze se reci da nista ne zna, cak sam ja licno kumulativno vise puta bio na njenoj strani nego na riinoj, povodom raznih pitanja, da ne detaljisem

ali zeno bozija, religija je jedno, a politika drugo, pa ne mogu se stavljati u istu ravan nikako, ni pod tackom razno se ne moze jednaciti vera u Hrista sa verom u premijera... ja sad sumnjam da ovo nije samo izlovan sluicaj, i da mi zaista imamo mnogo veci problem

Ukrali milion glasova? Misliš na onih milion glasova koje Đilas nije dobio zbog svog drugosrbijanstva?

Ne može i “priznavanje” “Kosova”, i Srebrenice i smenjivanje Vučka, nešto od toga se mora žrtvovati.

Pre pominjanja Ribnikara i ove nesreće objasni zbog čega ono B92 i drugosrbijanstvo nisu tražili izbore povodom ovih pokolja? Možda ih bio strah da ne izgube žute Dosmanlije?

Jel možda bilo u Americi izbora povodom masovnih ubistava sa po 50 mrtvih? Zašto CNN (N1 je samo ekspozitura CNN za exYU) nije povodom toga tražio izbore u Americi?

Uvek možeš da tražiš izbore, bilo kojim povodom.

Pogledajte prilog 1650460
Nije tadašnja opozicija bila toliko maštovita da masakre pripiše tadašnjem dosmanlijskom režimu.Dosmanlijskoj diktaturi,strahovladi i medijskom mraku.

Back