Vučević proziva škole: Mog sina su profesori naterali da izađe iz škole na protest

Ја сам мушко. Све је јасно, каква глупост ?
Ком премијеру ти верујеш ? Странке што краде изборе ? Такав човек ко зна шта ради кад краде изборе.
Сети се Владимира.
Kao sto verujem u bibliju u hrista e tako isto.premijeru.
Ako je ovaj prvi lazov jeste i premijer.:D

Ma ne, ma Šolakova interesna grupa ne pokušava ništa protiv Vučkove grupacije, ma njima samo žao ljudi.

Glasaće se izvesni međusobno, do mile volje.
sta ti to radis ?

kakve veze solak ima sa nama novosadjanima i zahetvom da vucevic podnese ostvaku ? solak nas na to nagovorio ?

sta glupetas tu da prostis ?

novi sad vode dunsteri nestrucni i korupcija! jel znas ti kanadjanine da je direktov gsp uhapsen ko clan balkanskog narko kartela ???

jel znas da je direktor vodovoda zavrsio srednju skolu sa 23 godine i to vanredno ??? pa posto direktor vodooda a nije bio u stanju ni srednju skolu yavrsiti redovnim putem vec je ponavljao ili bio izbacen i nije je zavrsio ?

ne znas. e vidis takve direktore se bira na osnovu stele i staye koju je utabao vucevic!

takvi dunsteri vode grad i psolove! takvi dusnteri su ti odgovorni sto se nadstresnica dodatn oopteretila i ubila 14 ljudi !

i ti sad nas bes i zelju za pravdom tj odgovornoscu onog koji je vedrio i oblacio tada novim sadom nazivas solakovom organizacijom ???

jesi li ti normalan ?

Ја сам мушко. Све је јасно, каква глупост ?
Ком премијеру ти верујеш ? Странке што краде изборе ? Такав човек ко зна шта ради кад краде изборе.
Сети се Владимира.
Ukrali milion glasova? Misliš na onih milion glasova koje Đilas nije dobio zbog svog drugosrbijanstva?

Ne može i “priznavanje” “Kosova”, i Srebrenice i smenjivanje Vučka, nešto od toga se mora žrtvovati.

Pre pominjanja Ribnikara i ove nesreće objasni zbog čega ono B92 i drugosrbijanstvo nisu tražili izbore povodom ovih pokolja? Možda ih bio strah da ne izgube žute Dosmanlije?

Jel možda bilo u Americi izbora povodom masovnih ubistava sa po 50 mrtvih? Zašto CNN (N1 je samo ekspozitura CNN za exYU) nije povodom toga tražio izbore u Americi?

Uvek možeš da tražiš izbore, bilo kojim povodom.

731E4E75-B60A-40C5-96C6-0EB69391DBE5.jpeg

И ја и ти знамо да твоји краду изборе.
Што ћутиш кад помињем Владимира ? Он је најбољи сведок ове накарадне власти
Opet Đilasov narativ, kako li su ono vama ukrali milion glasova, a posle čovek bojkotovao. Dok je Đilas šef opozicije AV nema šta da brine, jahaće SNS lopovi dok im ne dosadi.

Ukrali milion glasova? Misliš na onih milion glasova koje Đilas nije dobio zbog svog drugosrbijanstva?
Ко је бројао колико је украдено ?
Колико људи је плаћено у новцу и намирницама да гласа ?

Opet Đilasov narativ, kako li su ono vama ukrali milion glasova, a posle čovek bojkotovao. Dok je Đilas šef opozicije AV nema šta da brine, jahaće SNS lopovi dok im ne dosadi.
Ко смо то ми ?
Ја ти пишем о чињеницама.
Где си видео у Србији да изађе 100% људи на изборима ? Само када их организује СНС. Иначе не.

Ja nisam.brojale te listice tako da ne znam da li je kradje bilo ali verujem da je bilo sve ok.
Nisam ni hrista videla a opet verujem
Ima tu neka veze.
Volim.ria sto nisam.u tom.filmu da me grize sumnja.Grozno.osecanje.
ovo je vec napredni, novi nivo sekte/kulta u koji moras da verujes

RIA77 jel shvatas ti sad zasto ja njih sve vreme zovem sektom?​

jel vidis da politicku stranku izjednacava sa hriscanstvom?

Ja nisam.brojale te listice tako da ne znam da li je kradje bilo ali verujem da je bilo sve ok.
Ниси пратила на форуму.
Ево прво Ниш локални избори, крађа тешке врсте.
Па онда да кренемо даље шта је све било.
Nisam ni hrista videla a opet verujem
Ima tu neka veze.
Volim.ria sto nisam.u tom.filmu da me grize sumnja.Grozno.osecanje.
Мењаш тему кад ти аргументи не одговарају, што значи да те истина не интересује.

Ко смо то ми ?
Где си видео у Србији да изађе 100% људи на изборима ? Само када их организује СНС. Иначе не.
I da plate otkyd znas da ce glasa za vucica.
Glupa vam.prica.

I da plate otkyd znas da ce glasa za vucica.
Glupa vam.prica.
Па да ти јавно пишем како је Слоба крао изборе деведесетих а Вучић научио, не пада ми на памет.
И ја и ти знамо да на изборном месту не може изаћи 100% људи, дакле јасно је свима да је крађа.

Ко смо то ми ?
Ishod izbora je takav kakav je ne zbog bilo kakve “krađe” o kojoj mantra Đilas nego zato što Šolakova grupacija rasteruje birače svojim udvoričkim ponašanjem prema Kurtiju i Sarajevu.

Nemoj da me učiš, molim te, gledao sam na CNN-u, lepo ljudi nezadovoljni što se glasalo za Vučka ali konstatuju da druga strana nema podršku.

I kako da očekuješ glasače sa Marinikom koja se potpisuje sa Kurtijem?

Stvar je u veri.
Verujem u njih.
ja sam te odlicno razumeo, ti verujes liderima sns-a, kao sto ja verujem apostolima, tj. istini jevandjelja
za tebe je istina sto stranka kaze, sns samo, a druge su otpad... sve je meni jasno, cilj mi je samo da i drugi shvate sa kojim ljudima imamo posla, koji je vas mentalni sklop... ti zapravo nisi uclanjena, vec inicirana u sns, a to je religioni osecaj, sasvim drugi nivo od politickog

mi smo pogresili sto na vas gledamo kao na politicku stranku, jer vase clanstvo nije politicki, vec religiozno motivisano, i ti to nama otvoreno priznajes, da je stvar u veri, pa hvala na otvorenosti, sta drugo da dodam?

Poslednja izmena:
Па да ти јавно пишем како је Слоба крао изборе деведесетих а Вучић научио, не пада ми на памет.
Zloba je krao na par gradskih izbora, kad je pokušao i na Skupštinskim odleteo je kao da ga nije ni bilo.

Prvo treba animirati birače, ovi će sami pobeći. Ali to ne može sa Natašom Kandić, ljudi imaju iskustva sa žutim Dosmanlijama i Čedistima.

Ниси пратила на форуму.

Мењаш тему кад ти аргументи не одговарају, што значи да те истина не интересује.
Drugi kazu da je bilo sve u redu.
Ti verujes ovima ja onima .
Zasto ja njima a ti onima ne znam izhleda
Evrice neko dobija da botuje.
Za sebe znam da ne.Znaci ti.:D

Stvar je u veri.
Verujem u njih.
Питање је чињеница, а не вере.
Помешала си нешто.
Владимир Цвијан је исто веровао у Вучића.
И Небојша из Београда са Мегатренд факултетом.
А Шапићев докторат не сме нико још од давних дана да провери, тако да број плагираних академских радова и да не помињем.
СНС не може да састави неке образоване директоре већ фактички сви завршавали приватне факултете.
А зна се, ко не може да заврши државни факултет иде на приватни. Тамо се барем не пада година.

Drugi kazu da je bilo sve u redu.
Није. Био је списак потписа чланова бирачког одбора на једном бирачком месту. Све исти рукопис, откуд то да сви чланови се потписују исто ?
Не пратиш форум.
Ово у Нишу, победила опозиција са 3300 и нешто гласова, али није хтео Вучић да да Ниш.
Ti verujes ovima ja onima .
Ја верујем чињеницама, ти си на танком леду па се правиш невешта.
Zasto ja njima a ti onima ne znam izhleda
Evrice neko dobija da botuje.
Za sebe znam da ne.Znaci ti.:D
Скрећи само тему кад немаш о чему, али не вреди ти.
Избори су покрадени.

Питање је чињеница, а не вере.
Помешала си нешто.
Владимир Цвијан је исто веровао у Вучића.
И Небојша из Београда са Мегатренд факултетом.
А Шапићев докторат не сме нико још од давних дана да провери, тако да број плагираних академских радова и да не помињем.
СНС не може да састави неке образоване директоре већ фактички сви завршавали приватне факултете.
А зна се, ко не може да заврши државни факултет иде на приватни. Тамо се барем не пада година.
Slazem se da nismo svica.
Preko noci ne moze.
srbija ide napred.
Znaci ne trazi dlaku u jajetu.

Ниси пратила на форуму.

Šuplji narativ sa N1 - u Nišu su dobili u koaliciji sa Rusima, a inače većina koja nije glasala za Vučka opet nije htela da glasa za Đilasove nego za nezavisne.

Marinika neće doneti nikakav “prosperitet”, ali da “priznaje” razna “Kosova” i ukida RS to hoće. Do sledećeg kandidata.

Znaci ne trazi dlaku u jajetu.
Коју длаку у јајету точак од аутобуса убио жену у Београду а Синиша Мали признао да је плагирао докторат.
Јел ти знаш да удружење Мегатренд из Лондона што је завршио Стефановић нигде у Лондону не постоји ?
И то је био директор полиције без факултета.
Што нису нашли неког другог ако већ немају људе ?
Нису чули за конкурс ?
И шта би сад, чим поменем Владимира Цвијана, нема те нигде ? Што то ? Што се ти плашиш кад се помиње Цвијан, човек чију смрт нико у Србији није смео годинама да јавно каже ?

U saopštenju objavljenom u ponoć, nakon vanrednih sednica Nastavničkog veća i Školskog odbora, pored izražavanja duboke žalost za stradalima na Železničkoj stanici u Novom Sadu, Gimnazija “osuđuje politizaciju učenika i same Gimnazije“, nakon jučerašnjeg skupa komemorativnog skupa “Zastani Srbijo”.

U saopštenju koje potpisuju direktor Gimnazije Radivoje Stojović i predsednica Školskog odbora Nataša Budimir, osuđuje se postupanje nastavnog osoblja koje je iskoristilo tragediju za nezakonito i nemoralno političko delovanje”.

Laze laze nastavnivko vece:hahaha:
Au brate kad neko ko nije privirio u rad škole komentariše :roll: evo ti ukratko, mada znam da nema svrhe takvima objašnjavati, al možda pročita neko pametan pa shvati : direktora i predsednika Školskog odbora bira SNS jer školski odbor je potreban da bi većinom postavio direktora škole koji je sns. Ajd se sada začudimo ovakvom, zaboga, protestnom pismu i packi kolegama od strane tog direktora, fujjjčinaa. Ko shvati, razumeće. I odličan primer da pokažem svima koji naglašavaju da se u kadar nastavnika prima samo partijski, jedini partijski kadar su direktori, članovi školskog odbora i poneko iz administracije, sekretari, šefovi rukovodstva i slično. U prosveti najmanje imate sns članova, verovali vi to ili ne.

Šuplji narativ sa N1 - u Nišu su dobili u koaliciji sa Rusima, a inače većina koja nije glasala za Vučka opet nije htela da glasa za Đilasove nego za nezavisne.
Ја ти пишем чињенице да је опозиција чисто добила Ниш па ти пиши оно што ти одговара, немам ништа против.
Гласали су за доктора Милића и његова странка је добила цео Ниш.
„Ako računate sve opozicione liste koje nisu prešle cenzus u odnosu na SNS, dobili su 6.805 glasova manje. Ponovo im govorimo da je skoro 7.000 građana Niša glasalo više za opozicionu listu nego za SNS koaliciju i njenog partnera Rusku stranku“, rekao je dr Dragan Milić.
Na izbornom mestu broj 18 medijana, glasači koji su glasali van biračkog mesta, nisu koristili formulare kako je bilo propisano zakonom, niti su ti glasovi bili zaštićeni sa markicom koja treba da garantuje zaštićenost podataka. Zbog ovog prekršaja na biračkom mestu broj 18, sa razlogom se ponavlja izbor na Medijani sada u nedelju na Biračkom mestu broj 14 i 16. Dakle, ne može da vlada jedno pravilo za opštinske izbore, a drugo pravilo za gradske izbore. I zato upozoravam najdobronamernije sve nadležne organe, pogotovo sudske organe, da podignu krivične prijave protiv onih koji su očigledno falsifikovali dokumentaciju izbora. Zbog falsifikata i zbog sumnje u neregularnost izbora na ovim biračkim mestima, izbori moraju da se ponavljaju“. dodao je.

Back