Vučević: Ne možete da rušite zbog 15 ljudi koji su poginuli, ni zbog 155, ni zbog 1.555

neko je za strani interes rekao VESICU da kaze jeleni tankosic da se za svaki projekat (tender, izbor podizvodjaca ...) on licno pita i da ona kao direktor infrastrukture zeleznice nam stim nista a sve joj je to na zajednickom sastanku kada ih je smiravao potvrdio vucevic?
Ta žena je optužena i ima pravo na odbranu

Pitanje je zašto je ona prihvatila .tu odgovornu poziciju a da ni o čemu ne odlučuje, znači ona je taj koruptivni faktor mnogo veći od samih izvođača
strani interes je podbuni jelenu tankosic da bude fikus ?

Nije ona jedini fikus, fikusa imaš na svim nivima

Mislim da je na APR u onoj stavki direktor jedno 70% fikusa i da fikusi su je pojavili 2000-tih, lično sam ih poznavala mnogo
(ne znam kako je bilo pre) ali ti fikusi su bili u privatnim firmama, koji su u većini slučajeva služili kao paravan za blasništvo, potpise i svašta nešto

Neki su prošli i kao ta Tankosić sa krivičnim postupcima a da realno nisu ni jednu odluku doneli
odgovornost je onda na vesicu ali je on izbavkljen iz zatvora
a sto se tice direktora grasa koji je uhapsen po nalogu evropola kao vodja medjuanrodnog narko kartela, na mesto direktora je dosao preko pojedinaca u vlasti to stoji ali taj rukovodioc korumpiranog novog sada je trenutno premijer vlad

Videće se da li će da je vadi od odgovornosti
Mada da se razumemo ni on ni ona nisu tamo došli samo zato što su se dopadali Vučiću
Za tog lika sam nešto pročitala, ali veruj mi nisam se udubljivala u tu priču, nekako mi je sastavni deo neke igre koja verujem najmanje ima veze sa onim za šta ga optužuju
Da pre toga nije bila neka nabavka autobusa (ako je taj gras gradsko saobraćajno) a on bio lobista da se kupi od jednih neka vozila a ovi koji su jači mu pokazali "gde mu je mesto"?

izlizana mantra.

ZA OVO UBISTVO CE ODGOVARATI oni koji ti pune sendvic da glupetate ove besmislice gospodjo, gospodjcie ili sta si vec.
molim lepo.

Sama pravim sendviče ako mi se jedu ili ih kupim, ovde diskutujemo o raznim opcijama

Sloboda je misli i zražavanja zar ne, pa ko si ti da je zabranjuješ i da pretiš

Pobij moje viđenje okolnosti u kojima se događaju neki procesi i dogaćaji jačim argumentima, ja ti ne pretim ničim

Ako primetim tragove propagande, manipulacije ili delovanja neke službe i sličnu jedino ću te etiketirati sa tim kvalifikacijama

Neko sam ko je silom prilika poznavalac porodice Vučević. Izuzetno inteligentni i sposobni pravnici. Izuzetno elokventni i kulturni ljudi. Izuzetne gnjide koje bi dale dupe za par hiljada evra. Miloš Vučević ne misli ovo što je izjavio. Miloš Vučević se ne slalže sa SNS-om.Miloš Vučević prezire AV. Miloš Vučevivić viri iz dupeta AV. Kada AV bude u slobodnom padu,Miloš Vučević će da ga izcipelari na zemlji i ode dalje. Živi bili pa videli

Ubica ili saradnik ubice policajca u Loznici pre par meseci (u vreme demonstracija protiv RT i najave da nema izvoza sirovina , a sa pretnjama građanskim ratom) nalazi se u Nemačkoj
Nakon toga Nemačka je dobila 15% uz neke idiotske garancije kako će kontrolisati da li je eksploatacija "ekološka".
Ne postoji nikakav saradnik u Nemačkoj jer čovek koji je trebao da ga prebaci preko Drine je uhapšen u R. Srpskoj. Ostavi malo tu tvoju fiksaciju Dojčlandom.

Neko sam ko je silom prilika poznavalac porodice Vučević. Izuzetno inteligentni i sposobni pravnici. Izuzetno elokventni i kulturni ljudi. Izuzetne gnjide koje bi dale dupe za par hiljada evra. Miloš Vučević ne misli ovo što je izjavio. Miloš Vučević se ne slalže sa SNS-om.Miloš Vučević prezire AV. Miloš Vučevivić viri iz dupeta AV. Kada AV bude u slobodnom padu,Miloš Vučević će da ga izcipelari na zemlji i ode dalje. Živi bili pa videli
Nisam siguran da postoji uspešan pravnik a da nije ljiga i smrad. Vučević, Vučić, Šešelj, Gojković, Pilja, Borović...

Ako neko može da uhebe Vučića, to je Vučević. Izuzetno zaeban lik. Kada brod bude počeo da tone, obrati pažnju na to ko profitira
Ma znam, nego kažem, to je sve ista sorta. Lepo je to objašnjeno u filmu ''Đavolji advokat''.

Negde sam čitao za Vučevića da je na nekom sastanku mesnog ili opštinskog odbora izgovorio ''Zakon je ono što ja kažem da je zakon''.

Ne postoji nikakav saradnik u Nemačkoj jer čovek koji je trebao da ga prebaci preko Drine je uhapšen u R. Srpskoj. Ostavi malo tu tvoju fiksaciju Dojčlandom.

Onda sam pogrešno čula izjavu funkcionera naše države koji su to izjavili

Ali kao što to uvek biva švaburde zavrnu ruku ispod stola pa ispadne da ništa nije ni bilo ni rečeno

Onda sam pogrešno čula izjavu funkcionera naše države koji su to izjavili

Ali kao što to uvek biva švaburde zavrnu ruku ispod stola pa ispadne da ništa nije ni bilo ni rečeno
Baš si se javila kad treba, ološ je došao u Otadžbinu...

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je danas, oko podne, na graničnom prelazu Sremska Rača, realizovana ekstradicija iz BiH u R. Srbiju lica Z.R. (39), koje je organizovalo tranzit Fatona Hajrizija kroz R. Srbiju koji je dana 18.07.2024. godine, u Loznici, lišio života policijskog inspektora UGP Nikolu Krsmanovića.

https://www.telegraf.rs/vesti/hroni...-ubistva-policajca-u-loznici-isporucen-srbiji

Baš si se javila kad treba, ološ je došao u Otadžbinu...

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je danas, oko podne, na graničnom prelazu Sremska Rača, realizovana ekstradicija iz BiH u R. Srbiju lica Z.R. (39), koje je organizovalo tranzit Fatona Hajrizija kroz R. Srbiju koji je dana 18.07.2024. godine, u Loznici, lišio života policijskog inspektora UGP Nikolu Krsmanovića.

https://www.telegraf.rs/vesti/hroni...-ubistva-policajca-u-loznici-isporucen-srbiji

To je samo onaj koji mu je pomogao

Faton je Germaniji.

Back