Рецимо да очекујем од наше државе да изађе са информацијама о томе. А не да нам сервира приче како надстрешница није реконструисана. Јел то онда они саучествују са тим страним службама?
Možda bi izašla ali kao što vidiš po ulicama se evo mesec dana vodi bitka sa čim će država da izađe
I dalje tvrdim da je ovo propust države i službi bezbednosti
Što se tiče priče, može biti da je deo toga, da je sam predsednik dobio tajvu informaciju, s tim što opet njega ne opravdava, mora li on reći sve što mu kaže neko, ali može biti da je ta informacija plasirana namenski da bi se oglasio onaj ko je "rekonstruisao"
Ne možemo znati
Па наша власт је ухапсила убице мале девојчице из Бора. Или тврдиш да и то лажу?
Ja sam ovde napisala kada su se oglasili oni iz Beča sa informacijom
Da se istina nikad neće saznati, a ako nam se i sazna da će biti takva da veze sa mozgom neće imati
I tako je i do sada
Svojevreno je Gašić nešto izjavio o delovanju nemačke službe u jednoj tragediji, pa su posle morali da se izvinjavaju
Ubica ili saradnik ubice policajca u Loznici pre par meseci (u vreme demonstracija protiv RT i najave da nema izvoza sirovina , a sa pretnjama građanskim ratom) nalazi se u Nemačkoj
Nakon toga Nemačka je dobila 15% uz neke idiotske garancije kako će kontrolisati da li je eksploatacija "ekološka"
Pre par gidina nemačka firma je u ridniku Zajača pustila svu jalovinu da se obruši na kuće oko rudnika .. toliko
Значи из ових твојих навода могу само да закључим да власт у овој држави води специјални рат против свог народа, а у корист страних служби. То су озбиљне оптужбе, али сад кад све погледам, могуће и да си у праву
Nije isključeno da u vlasti postoje ljudi koji rade za strane interese, konkretnih država i da su oni uslov
Uostalom imali smo Đinđića koji je bio takav, tako da ništa čudno
Naravno kada takvi rade za interes tog ili tih onda je on super, s obzirom da je ovaj najgori od svih ikada onda nekako ne liči
Josip Broz koji je Nemcima predao Jugoslavju 1973 vidimo da je najbolji ikada, ni Car Dušan nije bio tako veliki kao on
Za Kralja Milana nikako da izbore mesto velikana i ako su mu dali ulicu glavnu.
Kralj Aleksandar i Draga s obzirom na smrt imaju osnova da ih proglase velikomučenicima
Ali zato Kralj Aleksandar Karađorđevič im nikako nije drag pa ni ulicu nema