- Poruka
- 93.408
E profanka a ceo dan na forumu haha
Она је у штрајку од како је на Форуму ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E profanka a ceo dan na forumu haha
A neka si mi ti to pametnice reklaE profanka a ceo dan na forumu haha
A ti si u revolucijiОна је у штрајку од како је на Форуму ......сркк...
Lazna slika profe sa drzavnih univerzitea.Visi na forumu hahaA neka si mi ti to pametnice reklatipičan smešni pokušaj vređanja me ne gađa
neka vas obuče da budete malo eleokventniji , kad već niste pismeni
![]()
Lazna slika profe sa drzavnih univerzitea.Visi na forumu haha
Ne prolazi.
A ti si u revolucijividim, sve popadali oko tebe
![]()
Glupo ti je to stvarno.mentalitet av glasačice :ja lažem, svi lažu
![]()
Nek je živo i zdravo.Имам контрареволуционарку у породици, ово моје најмлађе четврто је у стратешкој и раднох групи пленума ...![]()
Nek je živo i zdravo.
Nek je živo i zdravo.
Teli je bio faca, a ovaj je ... bolje da ne pišem.
Vučić je produkt tog sistema, nije da ih baš ničemu nismo naučiliБоље је укапирала од Вас просветара ........ , да се не бори против Вучића, јер је он само експонент , већ се бори против структуре која држи те експоненте
Vučić je produkt tog sistema, nije da ih baš ničemu nismo naučili![]()
Nema sta da izrazavas sumnju, dosli su na vlast bas sada svi koji su Milosevica uzdizali u nebesa i "glancali mu krunu". Jedino Vesic ali veliko je pitanje u vezi njega "ciji" je on zapravo bio.Izrazio bih osnovanu sumnju u to .
Ili bili u štabu đinđoline. Drug vesara na primerNema sta da izrazavas sumnju, dosli su na vlast bas sada svi koji su Milosevica uzdizali u nebesa i "glancali mu krunu".
Nas su vodili da gledamo kako Sloba otvara obnovljene mostove nakon bombardovanja, naravno dobrovoljno, samo da ne bi isli taj dan u skolu.Treba da budeš ponosna zbog toga. Malo ih je imalo tu privilegiju.
Vučić je produkt tog sistema, nije da ih baš ničemu nismo naučili![]()
Jel znaš zašto su nam bombardovali mostove ili si kamenčićima gadjao patke ispod mosta kao mali pa moramo da ti sad objašnjavamo kao matorom?Nas su vodili da gledamo kako Sloba otvara obnovljene mostove nakon bombardovanja, naravno dobrovoljno, samo da ne bi isli taj dan u skolu.
Zbog litijuma?Jel znaš zašto su nam bombardovali mostove ili si kamenčićima gadjao patke ispod mosta kao mali pa moramo da ti sad objašnjavamo kao matorom?
ma jok, zbog kovid maski ali da ćutiš, ništa ti nisam rekao...Zbog litijuma?
Da li ja to osećam tugu u tvom glasu jer je moj muž nezainteresovan za članove forumaGospoja (sa nezainteresovanim mužom) isti ste kao Vučić
On se u svašta meša a vi ga za svašta optužujete
CHEERS!
![]()
aaa za forumaše je nezainteresovanDa li ja to osećam tugu u tvom glasu jer je moj muž nezainteresovan za članove forumaja bar imam papir da smem da obrazujem
![]()
OproŠĆeno ti je, navikla ja na te lud zbunjenaaa za forumaše je nezainteresovan
onda nisam dobro pročitao
mislio sam da je neka žalba pa da tražiš savet al sa crnim vešom nema greške, crveno nemoj to je za manijake![]()
e super, nisam mogao odmah da odgovorim spremao sam palačinke i mazao džemom od malina a kad nestalo malo šipurak kao klasikaOproŠĆeno ti je, navikla ja na te lud zbunjen![]()