- Poruka
- 24.486
Navedi mi taj ''izuzetni slučaj''Školski kalendar može da se menja:
1) u izuzetnim slučajevima po odluci ministra;
2) na zahtev škole uz saglasnost ministra;
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Navedi mi taj ''izuzetni slučaj''Školski kalendar može da se menja:
1) u izuzetnim slučajevima po odluci ministra;
2) na zahtev škole uz saglasnost ministra;
![]()
Važi, još samo da smislite koga ćete na naša mesta. Vaša vlada je toliko unapredila obrazovanje da imamo po par studenata na nastavničkim fakultetima. Al ne bi me začudilo da uvezete Pakistance da vam uče decuRoditelji decu pošalju u školu po znanje a stranački profesori tudju decu šalju iz škole na ulicu
Takvi da zaključuju našoj deci ocene?
NA BIRO RADA!
Treba da budeš ponosna zbog toga. Malo ih je imalo tu privilegiju.Dobro, neke skole nisu stigle sve da odrade i zakljuce ocene, i treba da rade, samo ne treba da zloupotrebljavaju i izvode na ulice decu, kao sto su nas svojevremeno vodili na Slobine mitinge.
Zakon bahatih sns-ovaca, gazi to, kum će da ti sredi da te ne kazneNAvodno je razlog "zato što neko nije brinuo pa se desilo što se desilo"
Kad tudje dete pustiš na saobraćajnicu, da li ste bar uradili "Projekat bezbednosti u saobraćaju" te dece?
Ili se iz škole izlazi da bi se učesnicima saobraćaja lomila vozila???
Prema važećem zakonu, koji je usvojila vlada, deca imaju prava na iskazivanje svog mišljenja. Jesi li ti to protiv vlade crni StojkoRoditelji decu pošalju u školu po znanje a stranački profesori tudju decu šalju iz škole na ulicu
Takvi da zaključuju našoj deci ocene?
NA BIRO RADA!
koji građani?...zna se zakon...ako ga ne poštuješ - otkaz.https://www.021.rs/story/Info/Srbija/396796/Vucevic-Drzava-odlucuje-kad-je-raspust-i-tacka.html
Vučević: Država odlučuje kad je raspust i tačka
https://www.021.rs/Info/komentari/396796
Premijer Srbije Miloš Vučević rekao je da vreme za raspust određuje država, odnosno resorno ministarstvo, a ne pojedinačne škole, direktori ili profesori.
ћелави наставља са силом!
шта кажу грађани ?
u zemljama EU (rumunjska,litva,estonija,njemačka itd)su ljudska prava na prilično visokom nivou, vladavina prava, demokratija svetlosnim godinama ispred npr. Srbije,ovo je relativno tačno.
u zemljama EU su ljudska prava na prilično visokom nivou, vladavina prava, demokratija svetlosnim godinama ispred npr. Srbije, ali što se tiče odnosa sa zemalja van EU, jeste kao što kažeš, samo interes, ništa drugo!
Važi, primiće te u minstarstvo, dovoljno jekoji građani?...zna se zakon...ako ga ne poštuješ - otkaz.
Još kad bi vi deci dozvolili mišljenje u školi a ne da ih pustite nodgovorno na saobraćajnice moglo bi se reći da ste shvatili zakonPrema važećem zakonu, koji je usvojila vlada, deca imaju prava na iskazivanje svog mišljenja. Jesi li ti to protiv vlade crni Stojko![]()
https://zelenaucionica.com/zasto-po...hk_aem_jTiIKSnBHwMaVRq07plkVA#google_vignetteJoš kad bi vi deci dozvolili mišljenje u školi a ne da ih pustite nodgovorno na saobraćajnice moglo bi se reći da ste shvatili zakon![]()
mnogo ste agresivni krijete se iza demokratije predstavljate sebe kao žrtveZakon bahatih sns-ovaca, gazi to, kum će da ti sredi da te ne kazne![]()
Ok, aj još malo humora pred spavanje, prija mimnogo ste agresivni krijete se iza demokratije predstavljate sebe kao žrtve![]()
nisu?u zemljama EU (rumunjska,litva,estonija,njemačka itd)su ljudska prava na prilično visokom nivou, vladavina prava, demokratija svetlosnim godinama ispred npr. Srbije,![]()
lako je tebi da delis otkaze, za magacin i ne treba neka skolamnogo ste agresivni krijete se iza demokratije predstavljate sebe kao žrtve![]()
otkaz vama, svima koji ste sns kadar, i clanstvo u sns vam je jedina kvalifikacija, jer ste zlo, vidi sta radite, jel loncar tito?koji građani?...zna se zakon...ako ga ne poštuješ - otkaz.
Izdrži brate u Americi, nemoj se vraćašlako je tebi da delis otkaze, za magacin i ne treba neka skola
otkaz vama, svima koji ste sns kadar, i clanstvo u sns vam je jedina kvalifikacija, jer ste zlo, vidi sta radite, jel loncar tito?
Smenjen načelnik u UKC Srbija posle podrške studentima i kritikovanja Lončara
sta ima da izdrzavam, nisam ja na odsluzenju? sns simpatizere i ne pitam za savet, eto pre bih pitao @C0NSIGLIERI -ja koji je savetnikIzdrži brate u Americi, nemoj se vraćaš
Ja sam protiv zloupotebe dece u politicke svrhe, a sama sam tu jedino volela sto nismo imali casove ili nesto malo tada, a bezala sam i sa samog mitinga, to je jedino dobra stvar.Treba da budeš ponosna zbog toga. Malo ih je imalo tu privilegiju.
Zbog tadašnjh studenata danas padaju nadstrešnice.Ja sam protiv zloupotebe dece u politicke svrhe, a sama sam tu jedino volela sto nismo imali casove ili nesto malo tada, a bezala sam i sa samog mitinga, to je jedino dobra stvar.
Nikad ga nisam volela bas zato sto se toliko favorizovao i nezakonito su svi "morali" da idu na mitinge, a kao student sam vec bila protiv njega, javno.
Da, ali bas onih koji su isli na Slobodanove mitinge, a ne onih drugih koji nisu i koji su bili protiv njega.Zbog tadašnjh studenata danas padaju nadstrešnice.
Ali Kodžak jbt, ko se toga setio?'
To je bila serija od pre jedno 50 godina.
Važi, još samo da smislite koga ćete na naša mesta. Vaša vlada je toliko unapredila obrazovanje da imamo po par studenata na nastavničkim fakultetima. Al ne bi me začudilo da uvezete Pakistance da vam uče decu![]()
Izrazio bih osnovanu sumnju u to .Da, ali bas onih koji su isli na Slobodanove mitinge, a ne onih drugih koji nisu i koji su bili protiv njega.
Prestani da negiraš realnostПре ће Вас заменити Вучић него ви Вучића.
Прекини себе да гледаш као у животодавну и богом дану и есенцију и егзистенцију
Prestani da negiraš realnost![]()
E profanka a ceo dan na forumu hahaПрестани да пумпаш нереална очекивања, од студената, ка вама пропалим и офуцаним просветарима ...![]()