Vučević: Država odlučuje kad je raspust i tačka

Roditelji decu pošalju u školu po znanje a stranački profesori tudju decu šalju iz škole na ulicu
Takvi da zaključuju našoj deci ocene?
NA BIRO RADA!
Važi, još samo da smislite koga ćete na naša mesta. Vaša vlada je toliko unapredila obrazovanje da imamo po par studenata na nastavničkim fakultetima. Al ne bi me začudilo da uvezete Pakistance da vam uče decu :mrgreen:

NAvodno je razlog "zato što neko nije brinuo pa se desilo što se desilo"

Kad tudje dete pustiš na saobraćajnicu, da li ste bar uradili "Projekat bezbednosti u saobraćaju" te dece?
Ili se iz škole izlazi da bi se učesnicima saobraćaja lomila vozila???
Zakon bahatih sns-ovaca, gazi to, kum će da ti sredi da te ne kazne :mrgreen:

https://www.021.rs/story/Info/Srbija/396796/Vucevic-Drzava-odlucuje-kad-je-raspust-i-tacka.html

Vučević: Država odlučuje kad je raspust i tačka​

https://www.021.rs/Info/komentari/396796
Premijer Srbije Miloš Vučević rekao je da vreme za raspust određuje država, odnosno resorno ministarstvo, a ne pojedinačne škole, direktori ili profesori.

ћелави наставља са силом!

шта кажу грађани ?
koji građani?...zna se zakon...ako ga ne poštuješ - otkaz.

ovo je relativno tačno.
u zemljama EU su ljudska prava na prilično visokom nivou, vladavina prava, demokratija svetlosnim godinama ispred npr. Srbije, ali što se tiče odnosa sa zemalja van EU, jeste kao što kažeš, samo interes, ništa drugo!
u zemljama EU (rumunjska,litva,estonija,njemačka itd)su ljudska prava na prilično visokom nivou, vladavina prava, demokratija svetlosnim godinama ispred npr. Srbije,:hahaha:

Treba da budeš ponosna zbog toga. Malo ih je imalo tu privilegiju.
Ja sam protiv zloupotebe dece u politicke svrhe, a sama sam tu jedino volela sto nismo imali casove ili nesto malo tada, a bezala sam i sa samog mitinga, to je jedino dobra stvar.

Nikad ga nisam volela bas zato sto se toliko favorizovao i nezakonito su svi "morali" da idu na mitinge, a kao student sam vec bila protiv njega, javno.

Ja sam protiv zloupotebe dece u politicke svrhe, a sama sam tu jedino volela sto nismo imali casove ili nesto malo tada, a bezala sam i sa samog mitinga, to je jedino dobra stvar.

Nikad ga nisam volela bas zato sto se toliko favorizovao i nezakonito su svi "morali" da idu na mitinge, a kao student sam vec bila protiv njega, javno.
Zbog tadašnjh studenata danas padaju nadstrešnice.

Ali Kodžak jbt, ko se toga setio?' :hahaha1:
To je bila serija od pre jedno 50 godina.

1735311368298.png

Када би Вучевић мало сисао или лизао ... лилихип

Važi, još samo da smislite koga ćete na naša mesta. Vaša vlada je toliko unapredila obrazovanje da imamo po par studenata na nastavničkim fakultetima. Al ne bi me začudilo da uvezete Pakistance da vam uče decu :mrgreen:

Пре ће Вас заменити Вучић него ви Вучића.

Прекини себе да гледаш као у животодавну и богом дану и есенцију и егзистенцију

Back