Vučević: Država odlučuje kad je raspust i tačka

kapetanmark

Buduća legenda
Poruka
49.591
Poslednja izmena od moderatora:
Ja dok sam isao u skolu sam ja odredjivao kad je raspust....
Izdobijam ocene do pre prvog maja, i samo zapalim kod dede na selo , da mu se pomogne da obradjuje zemlju, nije imao puno , ali sve na ruke..
I prolazilo u osnovnoj...jeste lepo pitam ja , ali je prolazilo...nisam jedino za mature smugnuo

A sto ne bi proslo...svo znanje mi je posteno , ocene postene, nema klackalica,

amerika i zapad u koje se kunes su 100% za Vucica i SNS

kako to komentarises?
ne podržavaju ga oni jer u Srbiji cveta demokratija, nego iz razloga što im je podoban... da im obezbedi nesmetano kopanje litijuma, da prizna Kosovo, isporučuju oružje Ukrajini, uvede sva prava za pdere, itd.
šta se u Srbiji mimo toga dešava *ebe im se!
šta ti tu nije jasno?
kakav komentar očekuješ?

OŠ Gornja Varoš u Zemunu nastavlja s nastavom, uprkos proglašenom raspustu​

Osnovna škola "Gornja Varoš" u Zemunu se protivi odluci o ranijem raspustu i radiće i tokom ove nedelje.
Roditelji su se jutros okupili u 7.30 ispred škole, započevši skup 15-minutnim ćutanjem, u znak odavanja pošte za 15 poginulih u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu.

Nastavnici neće zaključivati ocene​

Učenici osnovnih i srednjih škola širom Srbije ostaće neocenjeni u prvom polugodištu ove školske godine. Zbog naglo prekinute godine, do koje je došlo odlukom Vlade Srbije po predlogu Ministarstva prosvete, nastavnici su se tokom vikenda složili da ne zaključuju ocene, što znači da se prvo polugodište zvanično ne završava, pa ni drugo u januaru ne može da počne. Prosvetni radnici takođe najavljuju moguću potpunu obustavu nastave u drugom delu školske godine.

Nastavnici neće zaključivati ocene​

Učenici osnovnih i srednjih škola širom Srbije ostaće neocenjeni u prvom polugodištu ove školske godine. Zbog naglo prekinute godine, do koje je došlo odlukom Vlade Srbije po predlogu Ministarstva prosvete, nastavnici su se tokom vikenda složili da ne zaključuju ocene, što znači da se prvo polugodište zvanično ne završava, pa ni drugo u januaru ne može da počne. Prosvetni radnici takođe najavljuju moguću potpunu obustavu nastave u drugom delu školske godine.

Roditelji decu pošalju u školu po znanje a stranački profesori tudju decu šalju iz škole na ulicu
Takvi da zaključuju našoj deci ocene?
NA BIRO RADA!

amerika i zapad u koje se kunes su 100% za Vucica i SNS

kako to komentarises?

Takodje ovo mu je "opomena" šta mogu da mu smeste ako ne igra i ne potpisuje šta mu se kaže.
Demonstrirali mu kako se proverenim kanalima u Srbiji lako nadju zaludne potrošne budaletine majmunoglave
A koje će im završiti posao ako Vučić "ne bude slušao"
Posle bi po običaju pustili majmune nazad u džunglu gde im mesto
A Vučić je dao dinar da udje u kolo preko Mikija Rakića, sad daje dva ali...

Vučeviću da ne bi hapsio narod bolje hapsi kriminalce u advokaturi, tužilaštvu i policiji....Država mora da štiti narod umesto da narod trpi, imaš dovoljnu podršku amerike, rusije i kine da možeš da očistiš Srbiju od korisnih idiota stranih agentura....
Da li je slučajno što nema Nestorovića u javnosti, što je Koja pobegao u selo i što Djoković balansira? Nije slučajno, narod je napadnut od strane ubica....

ne podržavaju ga oni jer u Srbiji cveta demokratija, nego iz razloga što im je podoban... da im obezbedi nesmetano kopanje litijuma, da prizna Kosovo, isporučuju oružje Ukrajini, uvede sva prava za pdere, itd.
šta se u Srbiji mimo toga dešava *ebe im se!
šta ti tu nije jasno?
kakav komentar očekuješ?

znaci zapadnjaci su lazne demokrate jel tako?

boli ih kita za ljudska prava za demokratiju, jedino o cemu brinu jeste sopstveni profit a narod neka crkne jel tako?

znaci zapadnjaci su lazne demokrate jel tako?

boli ih kita za ljudska prava za demokratiju, jedino o cemu brinu jeste sopstveni profit a narod neka crkne jel tako?
ovo je relativno tačno.
u zemljama EU su ljudska prava na prilično visokom nivou, vladavina prava, demokratija svetlosnim godinama ispred npr. Srbije, ali što se tiče odnosa sa zemalja van EU, jeste kao što kažeš, samo interes, ništa drugo!

• Haha
Reactions: iig

Back