Vrutja proja i.........

Nexus 6:
ne cepim se ja nikome...da sam ja moderator, zakljucao bih ovo odma'...
posto nisam...obracam se onome ko moze...
sta si ti hteo da kazes ovom temom...koji intelektualni doprinos ima ova tema????

Ово је тема за подфорум Политика... за оне који УМЕЈУ ДА ЧИТАЈУ... а Теби и Твојој политичкој опцији ако се не свиђа... брже боље трчи... па цинкари...
једино то и умеш !

Jooockey:
kosulja suva,Radovane neka te Gospod cuva..............ja tako mislim a vi,,,,,,?

Kad ces doci brate Radovane cekamo te sa cetiri strane,,,gde god ima pravoslavna kuca za te ima i rakija vruca,,,,,,

Наравно, брате Србине, КОШУЉА СУВА - РАДОВАНЕ, НЕКА ТЕ ГОСПОД ЧУВА !

Не брини се брате Србине - НЕМА ТОЛ'КО ВРБА КОЛ'КО ИМА СРБА !

Ma hajde da se malo zezamo, je l' mora da bude politika uvek ozbiljna... Khm, khm (prociscavam grlo), je l' ima neko ovde gusle da damo prici epski ton?

Radovane, sidji sa planine,
Nisi sis'o tri godineeeee...
(ovde dramska pauza da ljudi shvate da kad sidje nece to biti lepuskasti Radovan sa prolecem u ocima, i zlocinima u mislima, nego neka mesavina izmedju Jetija i Jogi medveda... a onda rasplet...)
Dobra Karla tebe ceka,
Nek' te vodi, neka, neka...
Tamnice su za zlocince,
A ne sume Bjelasice...

:P

Go Carla, go :!:

Ma koliko ja licno mislio da je tema glupa i bespredmetna, neka se deca igraju... Mislim ako je najveci problem njima u zivotu da l' je Radovan mokar il' suv, i zele da mu pevaju hvalospeve kao sto smo onomad davno drumskim razbojnicima pod popularnijim nazivom: hajduci - neka...

Back