Vrucine u BG

umrimuski

Ističe se
Poruka
2.657
Pa Beogradjani da vas pitam jeste pili vodu iz cisterne i ako jeste kakvog je ukusa...

http://blip.tv/b92/danas-u-srbiji-tropske-vrućine-5357778

A u stvari hteo sam da pitam kako bre ljudi dozvoljavate u glavnom gradu sa cisternama da vas snabdevaju vodom (a grad nije zadesen nekom katasrofom)

Ja sam video ovaj snimak malo pre i onaj mladic/pedercic imao pravo ...pa ono ruzno u PM
Zgadio sam se nacisto,zivim u Parizu i sama pomisao da dodje cisterna da poji ljude na sred Pariza ....pa besmisleno je

Bas sam zgadjen i ljut :rtfm:

Poslednja izmena od moderatora:
pa ti onda lepo se gadi iz Pariza i pusti nas da zivimo kako smo i do sad ziveli...

Ma daj ne zezaj covece pa to sa cisternama ne samo da unistava fizicku sliku vec i psihicku .....ma uzas .....pa nema Evropa bas takvu sliku o Beogradu .....
Ali ako vecina tako misli kao ti onda ja cu se pokriti usima i cutacu .....sta drugo

Pa Beogradjani da vas pitam jeste pili vodu iz cisterne i ako jeste kakvog je ukusa...

http://blip.tv/b92/danas-u-srbiji-tropske-vrućine-5357778

A u stvari hteo sam da pitam kako bre ljudi dozvoljavate u glavnom gradu sa cisternama da vas snabdevaju vodom (a grad nije zadesen nekom katasrofom)

Ja sam video ovaj snimak malo pre i onaj mladic/pedercic imao pravo ...pa ono ruzno u PM
Zgadio sam se nacisto,zivim u Parizu i sama pomisao da dodje cisterna da poji ljude na sred Pariza ....pa besmisleno je

Sta cekate da naprevite neku peticiju ili neko pismo gradonacelniku ili protest... sta ja znam
Uzimaju pare od poreza i tretiraju glavni grad kao da zivimo u Africi uzas
Bas sam zgadjen i ljut :rtfm:

A ja sam zgadjena tvojim nastupom i pljuvanjemo Beograda iz sred Pariza..Sram te bilo..
Sedi tamo i uzivaj a nas pusti da pijemo vodu na 36 stepeni iz cisterne..

Volim svoj grad i meni je najlepsi na svetu i mislim da je ovo sa cisternama
za vodu po tropskoj vrucini pravi potez grada..nema svako pare da kupi
osvezenje po kaficima..tako da casa vode iz cisterne ili umivanje dobro dodje..

A ja sam zgadjena tvojim nastupom i pljuvanjemo Beograda iz sred Pariza..Sram te bilo..

Nek prave česme...

Што из цистерне, нек иду кући, па нек пију чесмовачу, то им је исто? :D

A da se ne pravimo previse mudri...
kome ne odgovaraju cisterne .neka idu kuci
to je isto zar ne Milunka..
Stvarno ne mogu da razumem toliku negativnost
prema svemu sto se napravi i uradi ..
svidjalo se vama ili ne ..ljudima je dobro doslo danas osvezenje

Pa zato sto volim Beograd zato me sramota cisterne........Pariz ima cesme iz 18veka jos a mi u 21vom ....

Poslednja izmena od moderatora:
O čemu pričaš ti? Cisterne su postavljene na najprometnijim punktovima, da bi ljudi mogli da se osveže, nema česama na svakom koraku ni u Cirihu, pa ni u Beogradu.
Nemoj da mi pričaš o Parizu, izađeš pet kilometara van centra, kao da si ušao u Bejrut.

Једно би било да је водовод отказао, па да су цистерне једини извор воде, али то није случај. Нисам схватио да су оне постављене јер у граду влада несташица воде.

Јавне чесме већ постоје у неким деловима града, али штагазнам, ко зна ко је све то лизао, сисао, окупао љубимца или чак запишавао у пијаним ноћима. Пре верујем цистерни ако ћемо тако да поставимо. :)

Nekome je izgleda, slucajno ili namerno, promaklo obavestenje da su cisterne postavljene iako nema kvara na vodovodu. A postavljene su kao ljubazan cin gradskih vlasti da ako neko dodje u neprijatno stanje da moze da se ozvezi bar malo.

Pa zato sto volim Beograd zato me sramota cisterne........Pariz ima cesme iz 18veka jos a mi u 21vom ....

Naravno sto da za dz..sa vodom iz cisterni rashladjuju svoj narod
na + 40 stepeni kada to sve mogu da naplate u 21 veku

pri tom

Post ti je moderisan..Mozes da pises ..da iznosis svoje misljenje i stavove u granicama pristojnosti..
huskanje,provociranje i poziv na pobunu nije dozvoljeno pravilnikom
u suprotnom....postoji direktan carter let..Pariz–Banovina
Karta je kao i voda iz cisterne..besplatna

A da se ne pravimo previse mudri...
kome ne odgovaraju cisterne .neka idu kuci
to je isto zar ne Milunka..
Stvarno ne mogu da razumem toliku negativnost
prema svemu sto se napravi i uradi ..
svidjalo se vama ili ne ..ljudima je dobro doslo danas osvezenje
Što se bre Ninička jediš ... Pa ovde ništa ne valja .. Sve naopako ... Naročito kad glediš iz grada svetlosti .. Koji ima česme, *** iz 18 veka ... A na Jelisejskim poljima samo zineš .. pečene ševe same padaju ...

Što se bre Ninička jediš ... Pa ovde ništa ne valja .. Sve naopako ... Naročito kad glediš iz grada svetlosti .. Koji ima česme, *** iz 18 veka ... A na Jelisejskim poljima samo zineš .. pečene ševe same padaju ...

Ma sigurno..:lol:

Ince se ne ljutim..samo ne volim kada neko pljuje po svome
i zaboravlja da je tamo odakle je dosao u Beograd ili Pariz
svejedno.. ..pio vodu iz bunara..

samo ne volim kada neko pljuje po svome
i zaboravlja da je tamo odakle je dosao u Beograd ili Pariz
svejedno.. ..pio vodu iz bunara..

Dzaba pricate mnogo njih je zaboravilo gde su odrasli,isli u skolu,ko im je bio najbolji drug iz klupe, itd ....

Kao sto ste vec rekli nema svako para da sedne u kafic i da plati pice , da ruzno izgleda izgleda ali sta je tu je ... Beograd je preziveo svasta vala ce preziveti da pije na 40 C vodu iz cisterne ....

Back