vrste poljubaca

e ljudi, a sto se jedan ljubioooo..mogla sam celu svoju glavu da stavim u njegova usta i jos da sam malo tamo galamala nasla bi` jos neku izgubljenu dusicu progutanu od strane te azdahe, i jos da sam viknula, halooo, evropo, mislim da bi` i do tamo stigla.. al nisam ja te srece.:roll:

ja najvise preferiram poljubac kad se ide na slavu... pa... trebali bi da znate to... danas je Sv. Nikola... pa odes, kucas na vrata... i, cim neko promoli glavu, ide uzvik: srecna slava, domacine!!! i onda... kutija kolaca, vinjak i jos nesto... i poljubac... tri puta... cmok... cmok... cmok... i u tom trenutku su svi uslovi ispunjeni za jedno kvalitetno mezenje uz najrazlicitija pitja domace izrade...
p.s. da nema neko slucajno pesmu sto je peva (cini mi se ) So Sabi? kad on kaze "Srecna slava, domacina"...

Poslednja izmena:
ja najvise preferiram poljubac kad se ide na slavu... pa... trebali bi da znate to... danas je Sv. Nikola... pa odes, kucas na vrata... i, cim neko promoli glavu, ide uzvik: srecna slava, domacine!!! i onda... kutija kolaca, vinjak i jos nesto... i poljubac... tri puta... cmok... cmok... cmok... i u tom trenutku su svi uslovi ispunjeni za jedno kvalitetno mezenje uz najrazlicitija pitja domace izrade...

dobro. a sad nam reci kako se ljubis, al bez klope ;):D

Back