Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
Crnogorski
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

volim poljupce...slatke, male cmokiće u obraz, usne...onako polako, nježno...da osjetim one slatke trnce uz kičmu...poljupce u vrat, u rame, ruku, oči...ih...

volim poljupce...slatke, male cmokiće u obraz, usne...onako polako, nježno...da osjetim one slatke trnce uz kičmu...poljupce u vrat, u rame, ruku, oči...ih...
![]()
![]()

e ljudi, a sto se jedan ljubioooo..mogla sam celu svoju glavu da stavim u njegova usta i jos da sam malo tamo galamala nasla bi` jos neku izgubljenu dusicu progutanu od strane te azdahe, i jos da sam viknula, halooo, evropo, mislim da bi` i do tamo stigla.. al nisam ja te srece.![]()
e, to je stvarno...blah![]()

pa zamisli kad sam znala sta je jeo pre dve nedelje jer mi je glava bila strpana u njegov zeludac![]()

ja najvise preferiram poljubac kad se ide na slavu... pa... trebali bi da znate to... danas je Sv. Nikola... pa odes, kucas na vrata... i, cim neko promoli glavu, ide uzvik: srecna slava, domacine!!! i onda... kutija kolaca, vinjak i jos nesto... i poljubac... tri puta... cmok... cmok... cmok... i u tom trenutku su svi uslovi ispunjeni za jedno kvalitetno mezenje uz najrazlicitija pitja domace izrade...
Volim da je poljubim u pazuh, naročito ako je neobrijan i znojav.

Zar još postoje devojke koje ne koriste anti-perspirant i ne briju se ispod pazuha?!![]()

Volim i poljupce u rame... Onako njezno, polako, sa usnama priljubljenim uz kozu...
)00drazi mi je miris znoja nego ukus hemije na zeni...tako je kod svih normalnih muskaraca