ako pretpostavimo da se muskarci dele na lavove i hijene,kako to da je pametnija,postenija,lepsa i snaznija vrsta upravo ta koja izumire?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
maliPrinc:Hej, nije sve tako crno. Naidje ponekad i poneki Princ 8)
maliPrinc:Hej nisam iz te bajke! :wink:
divlja-u-srcu:maliPrinc:Hej nisam iz te bajke! :wink:
MA KO TE PITA!![]()
ODMAH TE JA PREVEDEM U DRUGU BAJKU! CMOK!![]()
HA! VIDI MALI ZABAC! BAS JE SLADAK!![]()
random_cloud_form:Izumiru lavovi, izumiru i hijene
Za sve, krive su )z e n e(
Mada, neke procene naucnika su da ce Sunce da se ugasi za oko 5 miliona godina. Eeeeee, probudis se jedan dan, podjes na plazu, podignes pogled, kad ono, Sunce se ugasilo. Jbt!
pozdrav svima i
s d
joGooOOD:ne izumiru,iako se vishe ne ceni to da ti frajer bude gentelmen...ima par unikata,zato ih cuvajte :wink:
Teki:joGooOOD:ne izumiru,iako se vishe ne ceni to da ti frajer bude gentelmen...ima par unikata,zato ih cuvajte :wink:
reci mi : gde ih cuvaju , barem da vidim jednog , pa da me zelja mine....
sanja:Teki:joGooOOD:ne izumiru,iako se vishe ne ceni to da ti frajer bude gentelmen...ima par unikata,zato ih cuvajte :wink:
pod jorganom![]()
niko_al:ako pretpostavimo da se muskarci dele na lavove i hijene,kako to da je pametnija,postenija,lepsa i snaznija vrsta upravo ta koja izumire?
Dlakava_Strvina:Ja pročito da će muškarci da nestanu za 100.000 godina
Teki:joGooOOD:ne izumiru,iako se vishe ne ceni to da ti frajer bude gentelmen...ima par unikata,zato ih cuvajte :wink:
Betty:ja o erotici, a vi matafiziku raspalili![]()
charles1920:Teki:joGooOOD:ne izumiru,iako se vishe ne ceni to da ti frajer bude gentelmen...ima par unikata,zato ih cuvajte :wink:
EVO ME!!!!