Vrnjacka Banja je opravdala epitet najlepse banje i sto se tice prirode i sto se tice desavanja. Stigli smo ovde pre 3 dana , i odusevili se ovim zelenim bogatsvom i cvetnim sarenilom. Trenutno su u jeku pripreme za karneval i cela Banja zivi u tom duhu.Parkovi se dodatno sredjuju,trava se sisa,cvetno vrtovi se doradjuju,jedna pozitivna energija. Imala sam oduvek odbojnost prema banjama jer su to za mene uvek bila neka mesta za lecenje, dede, babe,ali vidim da to nije slucaj sa ovom banjom. Ima puno dobrih restorana , neki imaju i muziku uvece. Za roditelje sa manjom decom, ovo je super izbor. Mnogo parkova, hladovine,renovirano decije igraliste i ono sto me posebno fasciniralo je to sto nigde nisam nasla cak ni papiric na travnjaku. Mada, za to smo dobrim delom i mi gosti zasluzni

). Privatnog smestaja ima od 600 dinara , neke bezveze sobe sa zajednickim kupatilom kod babaca koje vas salecu po gradu i autobuskoj stanici, pa do nekih extra-lux apartmana od 50-70 e za noc sa telefonom u tus kabini, radijom u tus kabini. Mi smo preko preporuke culi za apartmane Makojevic i nismo se pokajali. Sve je jos lepse nego na njihovom sajtu.Pristupacna cena,moderni apartmani,lcd televizori,internet,higijena na visokom nivou,nemam reci .Vrlo su profesionalni i zasluzuju svaku pohvalu. Juce smo bili na planini Goc. Borovi, jele,svez vazduh, odlican ribnjak,odlican pogled na panoramu ovog dela Srbije.Za nas Vojvodjane koji smo navili na ravno, ovo je raj. Jos uvek sam fascinirana celokupnim stanjem i zelim da to podelim sa svima koji se dvoume gde bi mogli provesti odmor. Veliki pozdrav za sve a posebno za moje Novosadjane.